Guest JeeFo Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 .am un ibanez negru(electrica ; GRG170DX)..si..au aparut niste zgarieturi(habar n-am cand..abia azi am observat). zgarieturile nu sunt adanci...se observa doar din unele unghiuri... exista vreo metoda sa scap de ele?.. daca e nevoie fac poza cel mai tare ma enerveaza ca...au aparut pe fata :-l...si...nu prea suport sa le vad mereu cand cant
denis_symbiotic Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 si eu am probleme asemanatoare, sunt curios si eu cum s-ar putea rezolva...
karpi Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 .am un ibanez negru(electrica ; GRG170DX)..si..au aparut niste zgarieturi(habar n-am cand..abia azi am observat).zgarieturile nu sunt adanci...se observa doar din unele unghiuri... exista vreo metoda sa scap de ele?.. daca e nevoie fac poza cel mai tare ma enerveaza ca...au aparut pe fata :-l...si...nu prea suport sa le vad mereu cand cant nu-s crapaturi ?
ciorap Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 si eu am aceeasi chitara cu zgarieturi cu tot da e normal sa le ai nu e bibelou e o chestie care o freci tot timpu
Razvan S. Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 .am un ibanez negru(electrica ; GRG170DX)..si..au aparut niste zgarieturi(habar n-am cand..abia azi am observat).zgarieturile nu sunt adanci...se observa doar din unele unghiuri... exista vreo metoda sa scap de ele?.. daca e nevoie fac poza cel mai tare ma enerveaza ca...au aparut pe fata :-l...si...nu prea suport sa le vad mereu cand cant dude....am o chitara in care aveam o DITAMAI GAURA , CRATER efectiv, in spate, bagai o minge d ping pong aproape....Ce zgarieturi De parca asta conteaza....SI on top of that ca sa finisez umplutura pt gaura aia am zgariat ca dracu chitara p spate, e asa paint mat acum in zona aia cu stickere rosii ca si chitara peste...stai calm :-J , is doar niste zgarieturi. Check this out (si astea is de valoare), si uite cum le tine... asa ca http://www.youtube.com/watch?v=5B6Dyrf4yVI
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Schimba-ti salonul de manichiura si pedichiura... probabil nu ti-au pilit unghiile cum trebuie. Poate ca ar ajuta daca-ti pui niste manusi ceva, io stiu... :-??
Guest Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Eu am inceput in weekend sa-mi cosmetizez chitara cu un cutit. Nu are zgarieturi, doar cateva crestaturi enorme. http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2...p;hl=zgarieturi Cauta pe forum "zgarieturi".
Guest JeeFo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 atunci...o las asa..cu zgarieturi )...si..nu..nu-s crapaturi
Recommended Posts