Guest SyNerZ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Oameni buni...am o mare rugaminte....mi s-a spart chitara....nu e o chitara buna...e veche si s-a crapat de mai multe ori de-a lungul timpului....acum s-a spart de tot.... ideea e ca asta e prima mea chitara, chiatara pe care am invatat sa cant...si are valoare sentimentala....cui as putea sa i-o duc sa mi-o repare dak e posibil....nu ma intereseaza sa sune la fel de bine...ci doar sa fie din nou folosibila....[-o< va implor....dak stiti ceva.... e si o poza aici care arata cum arata chitara acum...plz
gadjo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 12 string hora din anii 80 ? am si eu una si e praf.. lipeste-o cu super glue sau ceva de genul si agat-o in cui.. mi-e greu sa cred ca mai poti face ceva. va crapa alta chestie data viitoare cand incerci sa o acordezi.
Guest SyNerZ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 nu-mi spune k nu exista adezivi industriali care s-o tina cat de cat pe loc...nuj..pana mea...eu cum nu ma pricep...dar totusi imi place sa cred k se mai poate carpi in vreun fel...
snake Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Are dreptate gadjo. O sa crape iar. Am avut si eu una si am pus-o in cui. Am lipit-o eu cu de toate dar s-a facut praf. Poate un lutier sa ti-o faca dar nu stiu daca merita banii.
Silviu_i Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Oameni buni...am o mare rugaminte....mi s-a spart chitara....nu e o chitara buna...e veche si s-a crapat de mai multe ori de-a lungul timpului....acum s-a spart de tot....ideea e ca asta e prima mea chitara, chiatara pe care am invatat sa cant...si are valoare sentimentala....cui as putea sa i-o duc sa mi-o repare dak e posibil....nu ma intereseaza sa sune la fel de bine...ci doar sa fie din nou folosibila....[-o< va implor....dak stiti ceva.... e si o poza aici care arata cum arata chitara acum...plz Dute cu ea la un lutier.S-ar putea sa coste ceva.
Guest SyNerZ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 lutier...oki...o modalitate de contact...sau caut pe google lutier...nu ma intereseaza k nu-si merita banii...inca o data...sunt constient k nu e buna chitara...nu e singura mea chitara...adik nu e cea pe care invat/exersez/repet...are doar valoare sentimentala....si sincer vreau s-o fac...multumesc oricum pt ajutor
Guest SyNerZ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 si ca idee...cam cat ar costa...estimativ nu zic un pretz batut in cuie...dar cam cat?
Deenman Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Deci lutier ) ,costa mult crede-ma,eventual daca mosu ar fi un alcolist si i-ai face niste beri ,dar in rest cu cat ai platii ti-ai cumpara o chitara noua in garantie. Chitare acustice : Hora/Stagg/Aria- 200-250 ron Chitare cu 12 corzi de la hora : 400 ron (are si cutaway )
gadjo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 (edited) Relipire a grifului si cutie de rezonanta crapata /acustica 100-130 .. la proguitar. dar probabil o sa coste mai mult la cat e de busita. vezi si tu Edited March 17, 2009 by gadjo
Guest SyNerZ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 dak e in jur de 300 e ok...stiu k pe ea am dat doar 70....dar nu ma intereseaza...kiar inseamna mult s-o fac...pana mea....pana mea...probabil ma considerati un tanc d-ala care se ataseaza de orice...da' kiar pt asta as da 300 ron:)
mad_max924 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 salut prima data trebuie sa scoti corzi adezivul se cheama cianoacrilat ,eu il folosesc sa lipesc freturi dar am lipit si prima mea chitara electrica(valoare sentimentala)il gsesti la magazinele de chimice,e destul de scump,cam 10 ron sticla de 50 ml
gadjo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 dude.. nu e bine sa te atasezi de obiecte. mai ales de chestia aia
Demos Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 (edited) E foarte bine dud ca are valoare sentimentala , si sentimentele nu au valorea in bani . Dute la un lutier , reparati chitara , si apoi arata-ne si noua cum a esit treaba . dude.. nu e bine sa te atasezi de obiecte. mai ales de chestia aia si de ce spui tu asta ? chitara aia ce are ? ca e sparta ? se vede ca nu prea ai obiecte care au valoare sentimentala pentru tine Edited March 17, 2009 by Demos
FiveseveN Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Toti adezivii din familia Super Glue/Krazy Glue/Super Bond sunt integral sau 90% cianoacrilat, deci iti poti lua doua tuburi mici si probabil ti-ar ajunge. Insa daca vrei s-o repari singur, eu te-as sfatui cam asa: dai jos lacul cu hartie abraziva, lipesti cu un adeziv care functioneaza si ca filler (clei de oase sau gen Aracet, s-ar putea sa mearga si cu cianoacrilat), slefuiesti pana devine o suprafata uniforma si dai cu lac iar. Alternativ ai putea lipi un strat foarte subtire de furnir peste laturi (tot dupa ce dai lacul jos si lipesti crapatura); ii va da rezistenta dar s-ar putea sa strice de tot sunetul.
Guest SyNerZ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 multumesc mult pt toate informatiile:).... dude.. nu e bine sa te atasezi de obiecte. mai ales de chestia aia dude...pt ce e bine si ce e rau...cred k gasesti alte forumuri...pana atunci te rog nu ma invata tu ce e bine sa fac...
Recommended Posts