loris Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Vand Ibanez RG 170 DX, 24 taste, culoare neagra, husa cu sigla Ibanez. Chitara este noua-nouta....la pret de numai 190 euro. tel 0726/334-227
loris Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Nu am dar este ca cea din poza doar ca este complet neagra(inclusiv toate mecanismele) si este aproape noua.
hihi Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Nu am dar este ca cea din poza doar ca este complet neagra(inclusiv toate mecanismele) si este aproape noua. Nou-nouta sau aproape noua... Are vintage tremolo, nu ? In poza nu se vede prea bine..
loris Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Nou-nouta sau aproape noua... Are vintage tremolo, nu ? In poza nu se vede prea bine.. A fost putin folosita,dar este in stare exceptionala...pare noua...nu prezinta zgarieturi,lovituri...deci e in stare perfecta. Da,are tremolo,dar nu este modelul cu menghini...are doua doze duble si una simpla pe mijloc...
Guest InFlames Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Modelu asta e 370DX toate ziua .... iar 170 DX are tremolo ...asemanarile dintre cele 2 modele ( 370DX si 170 DX) : ambele au sharktooth inlays...............aaaaaa si ink ceva 170 DX face parte din seria GRG nu RG....salutare si bafta la vanzare
teckus Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Modelu asta e 370DX toate ziua .... iar 170 DX are tremolo ...asemanarile dintre cele 2 modele ( 370DX si 170 DX) : ambele au sharktooth inlays...............aaaaaa si ink ceva 170 DX face parte din seria GRG nu RG....salutare si bafta la vanzare Asta-i RG170DX Asta-i GRG170DX (GIO) Asta-i RG370DX Ala in poza din primul post ii RG170DX
stelica Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 (edited) am si eu un rg170dx bk exact ca asta. ma intrebaam daca e Rg sau GRG, pentru ca mi se parea prea ieftina(eu am dat pe ea 8mil.tot s.h.-1an vechime) chitara asta da clasa celorlalte, din aceiasi categorie de pret,dar mai ales,din categorii superioare.Asta e chitara care m-a oprit din CRIZA cumpar-vand,cumpar-vand.... este intradevar Rg si nu GRG-Gio series.Are pe headstock V-ul specific Ibanez ,nu GIO. are un tremolo mai destept si deosebit in sensul ca are oarecum o structura de asemanatoare Floyd-ului,doar ca, fara acord fin si menghine,dar mai ales solida. nu se mai fabrica de 1-2 ani,fiind inlocuita de GRG170DX(gio) chitara asta face toti banii(finisaje-calitatea componentelor),ba chiar mai mult. rg370dx are doze Infinity si floyd-ul(EDGE-3) in rest...e geamana rg-ului 170DX,cu mentiunea ca 170 are latimea nut-ului cu 1mm mai mica decat rg370dx Edited February 4, 2006 by stelica
Guest Lestat Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 (edited) am si eu un rg170dx bk exact ca asta. ma intrebaam daca e Rg sau GRG, pentru ca mi se parea prea ieftina(eu am dat pe ea 8mil.tot s.h.-1an vechime) chitara asta da clasa celorlalte, din aceiasi categorie de pret,dar mai ales,din categorii superioare.Asta e chitara care m-a oprit din CRIZA cumpar-vand,cumpar-vand.... este intradevar Rg si nu GRG-Gio series.Are pe headstock V-ul specific Ibanez ,nu GIO. are un tremolo mai destept si deosebit in sensul ca are oarecum o structura de asemanatoare Floyd-ului,doar ca, fara acord fin si menghine,dar mai ales solida. nu se mai fabrica de 1-2 ani,fiind inlocuita de GRG170DX(gio) chitara asta face toti banii(finisaje-calitatea componentelor),ba chiar mai mult. rg370dx are doze Infinity si floyd-ul(EDGE-3) in rest...e geamana rg-ului 170DX,cu mentiunea ca 170 are latimea nut-ului cu 1mm mai mica decat rg370dx Deci sa inteleg ca pana la urma e Rg? Ca daca da m-ar interesa!!! Da-mi IM: lestat_vamp90 Edited February 4, 2006 by Lestat
stelica Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Deci sa inteleg ca pana la urma e Rg? Ca daca da m-ar interesa!!! Da-mi IM: lestat_vamp90 da, e RG,cer scuze proprietarului ca ma bag
loris Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 da, e RG,cer scuze proprietarului ca ma bag Baieti chitara este RG si ni GIO... vad ca v-a explicat cineva mai sus diferentele.Chitara care o am corespunde descrierilor lui Stelica Iar de ce o dau asa ieftin...e ca am nevoie de bani pt. alte investitii...
Guest Seraph Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 de unde esti k m'ar interesa kitara. dupa o proba...
Guest Lestat Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 de unde esti k m'ar interesa kitara. dupa o proba... Lasa oamenii mai batrani(in ordine de posturi) inainte
loris Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Are prioritate cine ma suna primul ....tel 0726/334-227 sau 0740/072-030, eu sunt din Timisoara.
Recommended Posts