www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Fara Amp

Recommended Posts

Guest Alex1994
Posted

Maine ma duc sa imi cumpar prima mea electrica. Fender squier bullet. Maine nu o sa imi iau si amplificator, o sa imi iau deabia peste o sapt un amplificator. Pana atunci am zis ca poate gasesc de la cineva sa imprumut unul dar n-am gasit. Acuma vin cu o intrebare. Am un adaptor in care se baga cablul chitarii cu mufa mare si iese jack normal de calculator(normal). Intrebarea e:

Pot sa cant la chitara cu ansamblul acesta legat la un sistem de boxe, sau la calculator.

Cablu care pleca din chitara +adaptorul acesta + placa sunet sau boxe sau orice altceva ce are intrare de mufa normala....Se poate sa cant o sapt asa?

Multumesc anticipat

Guest Alex1994
Posted

Miai luminat ziua mersi. Si puteti posta in continuare alte metode.

Guest Alex1994
Posted

Buna idee. O sa incerc.

Referitor la guitar rig. Merge si placa audio on-board? Are tot 3 mufe. E realtek ac97

Posted
Buna idee. O sa incerc.

Referitor la guitar rig. Merge si placa audio on-board? Are tot 3 mufe. E realtek ac97

Nu prea bine, pe comp am si eu la fel placa audio, nu am reusit niciodata sa scot vre-un sunet satisfacator din programele de amp sim. (tind sa cred ca le-am incercat aproape pe toate, tot in perioada cand nu aveam amp)

Guest Alex1994
Posted

Si folosesc guitar rig? Mentionez ca nu vreau distors acuma fiindca in max 2 sapt o sa imi iau amplificator si nu o sa mai fie problema. Vreau sa se auda clean bine. Cat sa repet cu ea asa putin ca am turbat 1 sapt fara chitara :):) . O sa o leg la calc o sa fac tot ce zice in tutorialul dat de colegul forumist si sper sa imi iasa cu placa asta on-board.

Ps: Vreau clean nu vreau cine stie ce delay, distors, reverb si altele....

Posted

Oricum placa ta audio onboard nu va avea viata lunga. Dupa ce-ti vei cumpara AMP probabil ca nu vei avea imediat bani pentru pedale si alte jucarii asa ca o placa audio cu suport ASIO e un "must have". Eu cant chitara prin pc cu software gen guitar rig3 sau gearbox insa amp-ul este conectat la placa de sunet externa, ceea ce face latenta insesizabila pentru urechea mea.

Guest Alex1994
Posted

Da poate o sa imi cumpar una. Acum ma documentez, caut prin piata. Insa daca amp-ul are un distortion rezonabil nu imi trebuie alte chestii fiindca sunt incepator. Sa cant eu bine pe ce am si dupa ma bag la pedale si alte chestii. Placa o sa fie folosita cam 30 de min o data la 2-3 zile. Deci nu cred ca o sa mi se arda sau alte treburi.