www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

PaulS

Active Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PaulS

  1. Pret: 550 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0746096155 Link producator: http://www.voxshowroom.com/uk/amp/ad15.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificatorul a fost achizitionat in februarie, 2009. A fost tinut numai in casa. Se poate vedea/testa la cerere. Pentru cine vrea sa-l cumpere impreuna cu chitara, putem negocia pretul pachetului. http://forums.rgc.ro/topic/86779-chitara-electrica-aria-stg-005/
  2. Din decembrie 2007. Un an si 3 luni pe acustica, apoi am trecut la electrica. Am invatat singur si nu prea am habar de compozitie.
  3. Prima mea improvizatie. BT-ul il gasiti aici: Stiu ca mai am multe de invatat si ca am busit in cateva locuri, dar astept sfaturi. Prima_improvizatie.mp3
  4. Cred ca problema tine de setarile audio din Windows. Vezi ca line in-ul din mixerul placii de sunet sa fie on si dat cat mai aproape de maxim.
  5. Exersez, exersez. Ms de incurajari.
  6. Versiunea live: Fade_to_Black_Intro_Solo.mp3
  7. Am mai pus o varianta putin imbunatatita(sper eu) a solo-ului din Nothing Else Matters si intro-ul din Welcome home. O sa mai adaug pe parcurs. Astept critici constructive, avand in vedere faptul ca de aproape 2 luni am chitara electrica si un an am cantat pe acustica. Nothing_Else_Matters_Solo.mp3 Welcome_Home_Intro.mp3
  8. PaulS

    Fara Amp

    Da, poti canta. Vei avea nevoie de un soft gen Guitar Rig 3. Mai multe detalii gasesti aici: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1152
  9. Cablul de alimentare al amplificatorului e bagat mai intai intr-un prelungitor care intra in priza. Prelungitorul are lamele din acelea pentru impamantare asa ca am desfacut prelungitorul, am cositorit un fir in locul unde era cositorit si firul de impamantare al prelungitorului si firul meu l-am dus la o teava care era bagata in pamant . Impamantare "home made"
  10. Am impamantat priza si s-a rezolvat problema.
  11. http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=978 Ai putea sa incerci si asa ceva. Eu am o Aria la 400 RON si pot sa zic ca suna acceptabil la banii acestia.
  12. Chiar am ascultat coverul tau si mi-a placut. Am observat ca ai incercat varianta de pe S&M (cea pe care o canta si live Hetfield) a soloului si ti-a iesit. Cat despre benduri, le fac cu degetul 3 in principal, dar mai folosesc si degetul 2 sau 1, in functie de ce pozitie pentru urmatoarele note o sa aiba mana mea. Va multumesc pentru sfaturi.
  13. Stiu... Mai am mult de exersat la tehnica, benduri implicit.
  14. Aceasta este prima mea inregistrare pe RGC. Echipament folosit: Aria STG-005, Vox AD15VT. Cant de un an si 3 luni la chitara (de o luna si jumatate la electrica). Nothing_Else_Matters_Solo.mp3
  15. Din pacate, instalatia electrica este destul de veche si nu are impamantare si n-am niciun calorifer prin apropiere. O sa incerc sa incropesc o impamantare. Electronica din chitara cred ca este ok, pentru ca la proba a sunat chiar ok, fara bazaituri si alte chestii de acest gen. In fine, multumesc de ajutor.
  16. Am stins tot ce se putea prin casa. Problema este ca apare un bazait si in timp ce cant. Azi am studiat mai bine fenomenul si am observat ca bazaitul apare atunci cand lovesc coarda, iar daca pun mana pe corzi nu se mai aude nimic (la fel si cu mana luata de pe corzi). Asta se intampla pe clean, dar presupun ca si pe distortion, insa bazaitul probabil ca se "imbina" cu distortionul.
  17. Multumesc pentru raspunsuri. Momentan, nu pot sa incerc faza cu stecherul. Am uitat sa spun ca, daca pun mana pe corzi, zgomotul acela puternic dispare (pe distortion si pe clean), insa se mai aude un "parait". Daca scot cablul din amplificator, nu se mai aude nimic nici cu volumele la maxim.
  18. Astazi mi-am achizitionat un amplificator Vox AD15VT de la Mcmusic. Tipul de acolo mi l-a probat cu un PRS si suna foarte bine, fara zgomote ciudate. Cand am ajuns acasa, am conectat chitara mea (o Aria STG-005) si au aparut niste probleme. Se aude uneori un zgomot, cred ca termenul stiintific este "parait", chiar si pe clean. Pe distortion nu mai zic. Daca dau noise gate-ul la maxim dispare in proportie de 90% zgomotul, insa pierd foarte mult sustain. Plus ca, daca dau volumul putin mai tare, imi intra imediat in feedback chiar daca tin mainile pe corzi. Ma gandesc ca problema e de la dozele chitarei. Daca m-ati putea ajuta cu vreo idee, as fi recunoscator.
  19. Incearca-l pe asta. E mai usurel pentru inceput. dont_cry_live.gp4
  20. PaulS

    Exercitii

    http://justinguitar.com/en/TE-001-FingerGym.php Verifica si topicul warm-up bible. La inceput nu trebuie sa fortezi. Timpul dedicat exersarii creste pe masura ce te obisnuiesti cu chitara si avansezi. exercitii_chitara.rar
  21. Ceva in genul lui Slash ai putea canta pe un Les Paul mai degraba. Gibson, de preferat . Dar pretul unui Gibson Les Paul este foarte mare. La bani mai putini, gasesti Epiphone, care sunt ok avand in vedere raportul calitate-pret. http://guitarshop.ro/produse.php?scid=41 Este adevarat ca poti obtine un sunet asemanator celui al lui Slash si din alte chitare, dar ti-ar trebui un procesor destul de bun sau cateva pedale sanatoase. Despre setul de la Ibanez nu stiu ce sa-ti spun exact, insa starter pack-urile sunt, in general, de slaba calitate.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.