Guest Calin Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 (edited) Asa cum spune si titlul, luni 02 Martie 2009 ora 12:00, se va deschide oficial noul nostru magazin din Iasi, b-dul Independentei nr. 26. Invitat special, Rares TOTU, artist IBANEZ: http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_romania.html Va asteptam, M&C Team Edited February 26, 2009 by Calin Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Pentru RGC-istii din Iasi,raspund la intrebari luni incepand cu ora 12,in subiecte legate de Marshall,Ibanez sau T Rex.Nu raspund la provocari Am sa cant vreo 20 de minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 (edited) Asa cum spune si titlul, luni 02 Martie 2009 ora 12:00, se va deschide oficial noul nostru magazin din Iasi, b-dul Independentei nr. 26.Invitat special, Rares TOTU, artist IBANEZ: http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_romania.html Va asteptam, M&C Team Oradea pe cand? Edited March 4, 2009 by mihaitarta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JoN Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Aveți corzi la bucatã? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Eu nu stiu sa existe vreun producator serios de corzi care sa vanda corzi la bucata. Asta e inventie romaneasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JoN Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Spunea cineva mai demult pe forum cã sunt corzi la buc. la Muzica in Bucureºti....de asta întreb. Eu aº gasi utilã chestia asta...având in vedere cã am schimbat câteva seturi aproape noi din aceeaºi cauzã --> mi subțire. Nu ºtiu cum e la voi...dar la mine numai asta se rupe...ºi destul de des. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 sunt mi-uri subtiri. Si GHS, si Elixir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Eu nu stiu sa existe vreun producator serios de corzi care sa vanda corzi la bucata. Asta e inventie romaneasca. si D'Addario gaseam la muzica sus, la standul acela luung de tot(desi nu stiu daca mai au acum) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Spunea cineva mai demult pe forum cã sunt corzi la buc. la Muzica in Bucureºti....de asta întreb. Eu aº gasi utilã chestia asta...având in vedere cã am schimbat câteva seturi aproape noi din aceeaºi cauzã --> mi subțire. Nu ºtiu cum e la voi...dar la mine numai asta se rupe...ºi destul de des. ernie ball..set de 10 buc mi subtire..grosime 009 sau 010.iei unul si ai rez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JoN Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Dap...aveau Mi`uri Ghs. ps: mulțumiri lui Rareº Totu pt. autografe, pt. demonstrații si pt. cã a avut rãbdare sã rãspundã la intrebarile noastre de noobs (la deschidere) Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Dap...aveau Mi`uri Ghs. ps: mulțumiri lui Rareº Totu pt. autografe, pt. demonstrații si pt. cã a avut rãbdare sã rãspundã la intrebarile noastre de noobs (la deschidere) a stat si a 2-a zi, cica i-a placut si ii era lene sa plece =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EldesT Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Am Trecut si eu pe la magazin acu cateva zile ,e marpha, mai ales ibanezurile (Badass!) OFF:McMusic poate distribui la comanda si instrumente de la alte magazine(Thomann)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts