Guest psiho_pat Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 As vrea sa imi comand ceva de pe www.thomann.de si nu stiu cat m-ar ajunge exact transportul produsului pana in bucuresti la usa mea. Poate sunt forumisti care au mai comandat de pe thomann, ar putea sa imi zica ei cat ma costa transportul. Stiu ca shipping rate to Romania este 30 euro, dar nu stiu daca se percep ceva taxe pentru transport curier pana acasa sau cum se face? In chestia asta sunt chiar noob, adika nu am mai comandat niciodata de acolo. ps: daca am postat gresit topicul , rog un admin sa il mute unde ii este locul.
GrP Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 As vrea sa imi comand ceva de pe www.thomann.de si nu stiu cat m-ar ajunge exact transportul produsului pana in bucuresti la usa mea. Poate sunt forumisti care au mai comandat de pe thomann, ar putea sa imi zica ei cat ma costa transportul. Stiu ca shipping rate to Romania este 30 euro, dar nu stiu daca se percep ceva taxe pentru transport curier pana acasa sau cum se face? In chestia asta sunt chiar noob, adika nu am mai comandat niciodata de acolo. ps: daca am postat gresit topicul , rog un admin sa il mute unde ii este locul. Acum un an cand am comandat, a fost 30E transportul cu totul.
Doctor X Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Acum un an cand am comandat, a fost 30E transportul cu totul. Dap, și ajunge la poștã.
Guest psiho_pat Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dap, și ajunge la poștã. trebuie sa mentionez un oficiu postal? multumesc de raspunsuri @GrP @Doctor X
SKU Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Sunt in Romania care aduc de pe thomann moca. Adica tu platesti transportul din orasul lui pana la tine si atat.
Eat_the_Day Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Sunt in Romania care aduc de pe thomann moca. Adica tu platesti transportul din orasul lui pana la tine si atat. exact ...este un domn in baia mare de unde am comandat cu ceva timp in urma. Platesti curierul pana la usa ta. echipamente-muzicale.ro ...ceva de genu bafta
barbarossa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 da vezi sa nu te coste curierul ala mai mult decat cei 30 de euro
Recommended Posts