www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Eat_the_Day

Newcomers
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

9 Neutral

About Eat_the_Day

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

3,778 profile views
 1. Chitara electrica pentru stangaci Harley Benton JA-60LH OW Setata si intonata - actiune joasa. Cantata dar in stare foarte buna - chitara a fost cumparata in decembrie 2017. Se poate proba in Cluj-Napoca.
 2. Se vinde un Tc Helicon Mic Mechanic - fara urme de uzura - la cutie cu incarcatorul original. Are tot ce trebuie pentru un vocal - de essing, compresie, eq automat + reverb, delay si un pitch correction foarte subtil. Pe mine ma servit cu brio atat la repetitii cat si live - user friendly si foarte usor de setat. Contact: PM/tel.
 3. Sursa de alimentare Harley Benton Power Plant - duce pana la 10 pedale. In stare buna, impreuna cu toate accesoriile. contact Pm sau tel.
 4. Line6 M5 In stare impecabila estetit 10/10 - folia originala pe display. Vine cu toate accesoriile. contact: PM sau tel.
 5. Salut Se vand o perece de monitoare Shure SE215-Cl - folosite de doua ori in studio. Sunt ca noi. Cutia originala si toate accesoriile incluse. contact:PM sau telefon
 6. Salut Se vinde un Korg Kaossilator mini-synth in stare foare buna - Vine in cutia originala. Foarte ok pentru jamming sau compozitii intregi - dispune de looper pana la 16masuri - 100 de sunete de la clape, pian, bassi, percutii, ritmuri intregi - pe scurt un synth mic, portabil dar foarte complex. Calitatea soundurilor este foarte ok! Am fost surprins cand l-am incercat intr-un PA de scena mare. Gasiti pe youtube video-uri cu ce poate face. + includ un cablu HAMA 2rca- jack cu mufe aurite. contact: telefon sau PM
 7. Salut Se vinde un case pentru pedale Kinsman KUPB5. Uzura normala, denturi mici pe alocuri. Coltul din stanga are sapat un loc (vezi poza) pentru o mufa Jack 1/4 - nu afecteaza functionalitatea. contact: tel sau PM.
 8. Eat_the_Day

  vând Boss Tu-2

  Salut Se vinde un tuner Boss Tu-2. Urme de uzura normale - mici ciupituri, se vad in poze. Functioneaza perfect. contact: telefon sau PM
 9. Eat_the_Day

  vând [EXPIRAT] Agile Al-2000 Les Paul Lefty

  Se poate inchide, multumesc RGC.
 10. Eat_the_Day

  vând Line 6 Pod hd500

  Se poate inchide. Multumesc RGC.
 11. Eat_the_Day

  vând [EXPIRAT] Agile Al-2000 Les Paul Lefty

  700 - fara Hardcase
 12. Les Paul Goldtop Agile al-2000 pentru Stangaci / Lefty - in stare buna. Mici urme de "buna purtare" insa nimic grav sau foarte vizibil. http://www.rondomusic.com/al2000goldp90left.html Upgrade la doze - Tonerider Vintage 90 in bridge http://www.tonerider.com/vintage-90 - Tonerider Hot 90 in bridge http://www.tonerider.com/hot-90 Tastele au fost refinisate in aprilie. Vine impreuna cu hardcase Thomann http://www.thomann.de/de/thomann_single_cut_formkoffer.htm Contact PM sau la tel.
 13. Eat_the_Day

  vând Line 6 Pod hd500

  Salut Se vinde un Line6 Pod Hd500 - Concertat si calit bine dar in stare buna. Cateva semne de buna purtare, sesizabile doar de aproape. - Vine cu incarcatorul original + adaptor EU. Contact tel sau PM
 14. Eat_the_Day

  vând [EXPIRAT] Line6 Pod Hd500

  Salut. Vine cu hardcare ?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.