www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

absolut toate pana la yesterday! inca o data felicitari!

Am ascultat acum si valsul venezuelean...nu pot decat sa fiu total de acord cu Michel! esti de nota 10!

Antonio Lauro rules!! Chiar daca multi il subapreciaza... e unul din cei mai sensibili compozitori. Valsurile lui sunt muzica perfecta pentru a te indragosti :))

Ai cantat acest vals nr. 2 (Andreina) exact asa cum cred eu ca ar trebui el cantat: fara graba.

De luat aminte pentru chitaristii de clasica tentati de interpretari rapide atunci cand nu e cazul.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest leo2pop
Posted

Abia azi mi-am facut timp sa stau calare pe tine si sa-ti "bobinez" cintecele. Cu toate ca mi-am propus-o de mai multe ori - am reusit, in sfirsit!!!

Aveam nevoie de "acea stare", care a venit pina la urma.

Foarte misto - m-am simtit excelent.

Bravo!

:)

Posted
Inca o piesa de Lauro- ARMIDA.

Destul de greu digerabila, dar dupa parerea mea jocul vocilor este foarte frumos.

Ramane de vazut... daca se intelege din ceea ce zanganesc eu :)

http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=18333

Luci, ca stiu ca ai scule bune si un camion de talent la capitolul clasica (spaniola, cel putin) ti-as propune un cover dupa Flamenco Diablo (malmsteen) daca nu-l ai ti-l trimit. Hai sa ai o seara misto...

Btw. Angostura pe Alhambra a facut furori la mine la birou :)

Posted

Leo, ma bucur ca ti-au placut. Unele sunt cam incarcate cu efecte si defecte , dare ce sa-i faci asa e cand descopera omu' cool edit-u'.

Ar trebui totusi sa fac rost de un microfon mai cu greutate decat asta de 2 lei...

@igor, cred si io ca stii ca am scule bune :), oare de unde?

Nu am cover-ul dupa Malmsten si spre rusinea mea nici nu stiu cum suna... s-ar pute sa nici nu fiu in stare sa-l cant :) .

Guest arosulescu
Posted

simti chitara clasica... ce pot sa mai zic mor de necaz ca io nu am simtit-o niciodata... in liceu daca as fi avut pe cineva sa imi insufle simtu asta ce bine ar fi fost ...

bravo

Posted
Leo, ma bucur ca ti-au placut. Unele sunt cam incarcate cu efecte si defecte , dare ce sa-i faci asa e cand descopera omu' cool edit-u'.

Ar trebui totusi sa fac rost de un microfon mai cu greutate decat asta de 2 lei...

@igor, cred si io ca stii ca am scule bune :), oare de unde?

Nu am cover-ul dupa Malmsten si spre rusinea mea nici nu stiu cum suna... s-ar pute sa nici nu fiu in stare sa-l cant :) .

Iti trimit eu piesa daca ne sincronizam pe messenger :)

Posted
simti chitara clasica... ce pot sa mai zic mor de necaz ca io nu am simtit-o niciodata... in liceu daca as fi avut pe cineva sa imi insufle simtu asta ce bine ar fi fost ...

bravo

mersic, dar din pacate e si probabil va ramane la nivel hobilixtic :)

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 5 weeks later...
Guest leo2pop
Posted (edited)

:) ... mai bine mai tirziu, decit niciodata!

La Multi Ani!!!

[banuiesc ca acum te refaci!]

:)

Edited by leo2pop
  • 2 months later...
Posted (edited)

posteaza si tu piesele pe rgc.ro

sa fiu sincer mi-e greu sa dau click pe link si sa astept sa apara muzica .

@cosu si echipa a dotat forumul cu un streaming player rapid , dai click si canta nu mai astept 3 minute pana "buffering " sa nu mai zic ca s-a instalat QTP ca default in IE si nu-l pot scoate , sau de pe rgc.ro vine comanda de QTP ? in cazul cand vreau sa ascult direct linkul ?

Pe alte siteuri se deschide muzica automat cu WMP .

Edited by karpi
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...