Guest Tanase Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tanase&Friends Intrarea libera detalii pe www.covernight.wordpress.com in fiecare miercuri (deci si azi)
apocalipsa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 cum e avastu asta domne? puteti pune niste poze de la cantari?
CiocanelBloodyCIocanel Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 cum e avastu asta domne? puteti pune niste poze de la cantari? poze cu incaperea gasiti si pe blogul mai sus mentionat...
Guest Tanase Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 poze cu incaperea gasiti si pe blogul mai sus mentionat... A fost tare misto aseara. Deshi ai plecat (Ciocanel) ca aveai examen Ne vedem miercurea viitoare
Guest Tanase Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 (edited) A fost tare misto aseara. Deshi ai plecat (Ciocanel) ca aveai examen Ne vedem miercurea viitoare Edited February 2, 2009 by Tanase
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 (don' Tanase, trebuia sa dai un resize la poza aia dureaza 1 min pana o incarca) Pfoai ce paranghelie a fost in seara asta am vazut si coforumisti pe acolo mai multi de data asta ... s-au cantat piese celebre, piese mai putin celebre... piese inventate... minor swinguri de la django si manele cu solo-uri in gypsy/romanian scale... roace... bluese celebre... balade... balade din nou... "metale" iar balade... pana pe la 3 am stat si ca sa ramana scris undeva... citez din domnu' moisoiu "hai sa cantam niste jazz sa plece lumea acasa" ... si apoi am plecat
Guest Tanase Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Foarte tare fu. A inceput domnu Stefan Tivodar, Apoi CRistian Popescu si Dan Ruja, A continuat Marius MAtache de la GAshkademia de folk (Adica MAke) SI apoi IO si Ciocanel, Ionut aLFERARU (sEMNE) si Ciocanel, ADi MOisoiu si io Adi MOisoiu si nevasta-mea (Ioana Sima Tanase), Adi MOisoiu si Ciocanel. Jam de jam. ne vedem miercurea viitoare Pam pam
horica Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ia sa trec si io intr-o seara de miercuri ca mi-ati facut pofta
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ia sa trec si io intr-o seara de miercuri ca mi-ati facut pofta poi te-asteptam nea' horica... se poate?! ... ca si matale le ai cu vocea ...
Guest Tanase Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 poi te-asteptam nea' horica... se poate?! ... ca si matale le ai cu vocea ... Klar, te asteptam. O sa-ti placa:D
horica Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 miercurea asta(11.02) se tine? puneti berea la rece!
Guest Tanase Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 se tine la rece o sa iasa fain, pacat ca eu plec mai devreme ca joi plec in turneu oameni noi...e bine scap si eu sa cant mai putin:)) anunt si prezenta lui Ionut Mangu din Cluj
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Maine seara Same place, same feeling!
hades Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 (edited) sper sa mai pot si eu ajunge desi colegul are ceva de lucru si in concluzie nu va aparea am ras de n-am mai putut vazandu-ti "status-ul"; pentru cei ce nu-i cunosc chitarele domnului Ciocanel banuiesc ca asta nu inseamna nimic Edited February 24, 2009 by hades
Guest Tanase Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 sper sa mai pot si eu ajunge desi colegul are ceva de lucru si in concluzie nu va aparea am ras de n-am mai putut vazandu-ti "status-ul"; pentru cei ce nu-i cunosc chitarele domnului Ciocanel banuiesc ca asta nu inseamna nimic te asteptam
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 in seara asta nu mi-am meritat beutura ... oh well... better luck next time da' a fo' tare ca a venit Cyfer si a bagat niste bluze cu danelectro see ya all next time!
Guest Tanase Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 hai ciocanele lasa modestia ca a fost fain khiar ka, fu tare fain ne vedem miercurea viitoare va invitam si duminica la semne
cyfer Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Da, am fost ºi eu, foarte plãcutã atmosfera. Felicitãri pentru eveniment. Am sã încerc sã mai vin!
Guest Tanase Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Da, am fost ºi eu, foarte plãcutã atmosfera. Felicitãri pentru eveniment.Am sã încerc sã mai vin! si noi te asteptam si iti multumim de vizita si de aprecierile pozitive
Guest Tanase Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 si noi te asteptam si iti multumim de vizita si de aprecierile pozitive va invitam si miercurea asta la o noua sesiune covernight cu Tanase, Dan Gaina, Alfu (Semne) si Pisoi...si cine mai doresteee
Guest Tanase Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Miercuri 1 Aprilie in Avast, Covernight SPECIAL Tanase@Friends. Pe langa cantarea l ive concursuri de bancuri si miss pirata. Orele 21.00, intrarea libera. Invitati speciali: Tapinarii, Ovidiu MIhailescu sh-alte surprize. V-asteptam
Recommended Posts