Variant Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Up pentru un amp pe care nu-l mai gasiti nicaieri
Variant Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Update si de pret: 450 ron pentru un amplificator VOX care a facut istorie. British warm tone si foarte bun tremolo! Am sa incerc sa pun si sample.
Variant Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 (edited) up negociabil! contact pe PM sau mess Edited May 12, 2009 by pink_floyd_rose
Variant Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 reducere de criza pret ultim si final 350 lei, pentru o clona de VOX AC4 exact ca in momentul aparitiei!
Variant Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 reducere de crizapret ultim si final 350 lei, pentru o clona de VOX AC4 exact ca in momentul aparitiei! up
Variant Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 VOX AC4 original (a nu se confunda cu noul AC4-VTH scos anul acesta de VOX, n-are nici o treaba cu schema originala, care e asta). Singurul demo care reprezinta exact sunetul acestui amp, si se remarca foarte frumos tremolo-ul, e urmatorul (de la minutul 2:21). Pret 350 lei, in continuare.
Variant Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Nimeni nu vrea un VOX ? nu e prea popular, se pare ... Poate juma' de Marshall cu doar 12W putere o sa capteze mai mult interes. Am vazut ca 50W si 100W nu e de bine pe-acasa, asa ca-mi pun sperante in urmatorul (lista anuntata se respecta!). Preview: Head-ul (cutia, cum ar veni) este deja gata.
Variant Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 VOX AC4 original (a nu se confunda cu noul AC4-VTH scos anul acesta de VOX, n-are nici o treaba cu schema originala, care e asta).Singurul demo care reprezinta exact sunetul acestui amp, si se remarca foarte frumos tremolo-ul, e urmatorul (de la minutul 2:21). Pret 350 lei, in continuare. hai cu vox-u'
Variant Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 (edited) VOX AC4 original (a nu se confunda cu noul AC4-TVH scos anul acesta de VOX, n-are nici o treaba cu schema originala, care e asta). Singurul demo care reprezinta exact sunetul acestui amp, si se remarca foarte frumos tremolo-ul, e urmatorul (de la minutul 2:21). Pret 350 lei, da' putem discuta ... Poza e mai sus. Edited July 2, 2009 by pink_floyd_rose
Variant Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 VOX AC4 original (a nu se confunda cu noul AC4-TVH scos anul acesta de VOX, n-are nici o treaba cu schema originala, care e asta).Singurul demo care reprezinta exact sunetul acestui amp, si se remarca foarte frumos tremolo-ul, e urmatorul (de la minutul 2:21). Pret 350 lei, da' putem discuta ... Poza e mai sus.
Variant Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 (edited) VOX AC4 original (a nu se confunda cu noul AC4-TVH scos anul acesta de VOX, n-are nici o treaba cu schema originala, care e asta). Singurul demo care reprezinta exact sunetul acestui amp, si se remarca foarte frumos tremolo-ul, e urmatorul (de la minutul 2:21). Pret 300 lei. Edited July 11, 2009 by pink_floyd_rose
Variant Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 (edited) New baby is born! I-a luat fata aluia de mai sus, din lipsa de o anumita lampa, momentan ... asta e, dar e bine. Ce avem: - doua canale, tone stack comun - reglaje gain pe fiecare canal, posibilitate dezactivare independenta pe fiecare canal, hi si low gain, mixaj intre ele etc. - tone stack 3 benzi - finala EL84 - 5W In principiu e o combinatie intre primul etaj de mixaj de tip Hiwatt si un catode follower tip Marshall, cu tone stack imbunatatit. Se obtin astfel tonuri intr-o gama larga, de la clean la super gain. Am pus, ca de obicei (nu am probleme sa arat cum sunt lucrate efectele/amplificatoarele mele) si o poza de interior, ca sa vedeti ca e lucrat curat si frumos. Nu stiu cum sa-i zic ... Black .. Mamba ?! Edited July 23, 2009 by pink_floyd_rose
Variant Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 In curand apare si capu' la domnu' amplificator ... tolex negru, binenteles
Variant Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 am nevoie de un (niste) difuzoare de chitara pentru un combo de peste 50W ... asa ca accept si schimburi ale amplificatoarelor mele cu asa ceva
Variant Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 NUMAI pentru cei care inteleg ce inseamna un amplificator pe lampi facut cum trebe. HANDWIRED! Ceilalti, luati din comert, facute pe cablaj in China, la gramada ...
Guest nicky2 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 hello! mai faci amplifuri de chitari pe lampi? daca da, da-mi un semn ca ma intereseaza un amp... mersi
Variant Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 VOX AC4 original (a nu se confunda cu noul AC4-TVH scos anul acesta de VOX, n-are nici o treaba cu schema originala, care e asta). Singurul demo care reprezinta exact sunetul acestui amp, si se remarca foarte frumos tremolo-ul, e urmatorul (de la minutul 2:21). Pret 300 lei. VANDUT! DAR! ... urmeaza mini-JCM800-ul, in head complet, precum si "black mamba", asisderea ... saptamana asta!
Gabi S. Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Vox AC4. A ajuns la mine. Sunt total multumit de achizitie, continuam sa discutam, multumiri Iulian . Tremolo-ul e de mare efect.
Variant Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Sunt bucuros ca lumea e multumita de amplificatoarele mele. Si incerc ca urmatorul sa fie si mai bun, de fiecare data. De aceea, "black mamba", desi a durat ceva mai mult (zic ca c-a meritat, totusi), este "in cusca" acum, si arata destul de profesional ... parerea mea ... oricum, eu sunt multumit de rezultat, desi a fost ceva de munca sa iasa asa. Primul amplificator sub sigla "Variant" , ca TS808 am facut cu noul meu "brand". Here we go: Date tehnice si ce e cu el pe lume, am spus in postul de mai sus in care l-am prezentat, pe sasiu. E de vanzare, desi m-as desparti cu greu de el, la pretul de 450 lei, fix si care nu va suferi reducere.
Recommended Posts