www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
post-3928-1241702404_thumb.jpg

VOX AC4 original (a nu se confunda cu noul AC4-VTH scos anul acesta de VOX, n-are nici o treaba cu schema originala, care e asta).

Singurul demo care reprezinta exact sunetul acestui amp, si se remarca foarte frumos tremolo-ul, e urmatorul (de la minutul 2:21).

Pret 350 lei, in continuare.

Posted

Nimeni nu vrea un VOX ? :) nu e prea popular, se pare ...

Poate juma' de Marshall cu doar 12W putere o sa capteze mai mult interes. Am vazut ca 50W si 100W nu e de bine pe-acasa, asa ca-mi pun sperante in urmatorul (lista anuntata se respecta!).

Preview:

post-3928-1244223704_thumb.jpgpost-3928-1244223710_thumb.jpg

Head-ul (cutia, cum ar veni) este deja gata.

• 2 weeks later...
Posted
VOX AC4 original (a nu se confunda cu noul AC4-VTH scos anul acesta de VOX, n-are nici o treaba cu schema originala, care e asta).

Singurul demo care reprezinta exact sunetul acestui amp, si se remarca foarte frumos tremolo-ul, e urmatorul (de la minutul 2:21).

Pret 350 lei, in continuare.

hai cu vox-u'

• 2 weeks later...
Posted (edited)

VOX AC4 original (a nu se confunda cu noul AC4-TVH scos anul acesta de VOX, n-are nici o treaba cu schema originala, care e asta).

Pret 350 lei, da' putem discuta ...

Poza e mai sus.

Edited by pink_floyd_rose
Posted
VOX AC4 original (a nu se confunda cu noul AC4-TVH scos anul acesta de VOX, n-are nici o treaba cu schema originala, care e asta).

Pret 350 lei, da' putem discuta ...

Poza e mai sus.

:)

Posted (edited)

Pret 300 lei.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

New baby is born! :)

I-a luat fata aluia de mai sus, din lipsa de o anumita lampa, momentan ... asta e, dar e bine.

Ce avem:

- doua canale, tone stack comun

- reglaje gain pe fiecare canal, posibilitate dezactivare independenta pe fiecare canal, hi si low gain, mixaj intre ele etc.

- tone stack 3 benzi

- finala EL84 - 5W

In principiu e o combinatie intre primul etaj de mixaj de tip Hiwatt si un catode follower tip Marshall, cu tone stack imbunatatit.

Se obtin astfel tonuri intr-o gama larga, de la clean la super gain.

post-3928-1248371616_thumb.jpgpost-3928-1248371706_thumb.jpgpost-3928-1248371724_thumb.jpg

Am pus, ca de obicei (nu am probleme sa arat cum sunt lucrate efectele/amplificatoarele mele) si o poza de interior, ca sa vedeti ca e lucrat curat si frumos.

Nu stiu cum sa-i zic ... Black .. Mamba ?! :)

• 4 weeks later...
Guest nicky2
Posted
:)

hello! mai faci amplifuri de chitari pe lampi? daca da, da-mi un semn ca ma intereseaza un amp... mersi

• 2 weeks later...
Posted

Pret 300 lei.

VANDUT!

DAR! ... urmeaza mini-JCM800-ul, in head complet, precum si "black mamba", asisderea ... saptamana asta!

Posted

Sunt bucuros ca lumea e multumita de amplificatoarele mele.

Si incerc ca urmatorul sa fie si mai bun, de fiecare data.

De aceea, "black mamba", desi a durat ceva mai mult (zic ca c-a meritat, totusi), este "in cusca" acum, si arata destul de profesional ... parerea mea ... oricum, eu sunt multumit de rezultat, desi a fost ceva de munca sa iasa asa. Primul amplificator sub sigla "Variant" :) , ca TS808 am facut cu noul meu "brand".

Here we go:

post-3928-1253214611_thumb.jpgpost-3928-1253214650_thumb.jpg

post-3928-1253214668_thumb.jpgpost-3928-1253214688_thumb.jpg

Date tehnice si ce e cu el pe lume, am spus in postul de mai sus in care l-am prezentat, pe sasiu.

E de vanzare, desi m-as desparti cu greu de el, la pretul de 450 lei, fix si care nu va suferi reducere.