www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce-i De Facut?!?!?!?!?

klauss^^^

Recommended Posts

Guest omuletzu verde

dragilor eu cred ca asta e un caz rar ce partial a fost rezolvat..iar reparatia arata bine...eu cred ca o sa tina mai mult decat se asteapta proprietarul sigur:)

a spus proprietarul ceva foarte corect mai sus... si anume ca , daca e sa vanda chitara bas ce face?clar ca acel cumparator o sa ceara un discount considerabil(asta daca ar mai vrea sa o cumpere... eu personal nu as cumpara o chitara care a fost crapata)

ma gandesc ce fel de tehnologie super mega ultra avansata folosesc cei de la fender astfel incat sa fie necesara gaurirea grifului si apoi astuparea gaurii cu un dop(???!!!)c'mon.

poate are cineva o informatie utila in sensul asta:)

mult succes

ma gandesc ce fel de tehnologie super mega ultra avansata folosesc cei de la fender astfel incat sa fie necesara gaurirea grifului si apoi astuparea gaurii cu un dop(???!!!)c'mon.

poate are cineva o informatie utila in sensul asta:)

Te departezi de la subiect. Nu conteaza ce tehnologie folosesc, important e ca gaura aia e in mod normal acolo, deci nu asta e subiectul nostru. Subiectul e ProGuitar.

Da am vazut si eu acum ca subiectul e 'Fender crapa'. Eu ramasesem cu ideea ca discutam despre ProGuitar care face pipi de sus pe garantie. E posibil sa fi schimbat cineva ceva totusi, ca pe Cosu l-a foarte deranjat ca cineva s-a luat de cel mai serios magazin din acest colt de lume, magazin care, iata, nu e scutit nici el de probleme. Totusi, atata vreme cat noi nu luam bani pt banner-ul de sus cred ca ne putem exprima liber opiniile. Cosu nu.

Edited by Faust

Guest Rogerul

Problema noastra cu pro guitar, este ca ei n-au concurenta. In Bucuresti, marea capitala sunt 2-3 magazine de muzica. Probabil de aceea nu-i intereseaza foarte tare pe vanzatori de clienti si sunt mai scarbosi.

Edited by Rogerul

Pe corp sub pickguard sunt cateva "gauri " dde la unele "procese" din fabricatie.

Dar pe gat care are "N" gaurii de care se pot prinde si agatza ptr procesare nu vad de ce ar trebui "ditamai" gaura ?.

Aici in poza pare-se ca au vrut sa opreasca crapatura , ca si la cinele unde dai o gaura perfect rotunda in care se dispereseaza fortele si nu mai crapa in continuare.

Mazgalitul cu adeziv este o palma la ***** .Ar trebui "largita" bine craparura ca sa se injecteze adeziv puternic .

Eu cred ca treaba s-ar rezolva cu un "nut" din acela ca si la mobila .Se da o gaura perpendicular pe crapatura si se introduce un nut din lemn lipit cu un adreziv ca lumea si nu mai are moarte este mai solid decat la o chitara noua fara asemenea nut,

Probabil crapatura s-a intins catre "dop" sau a devenit vizibila la reparatie cand s-a incercat largirea crapaturii ca sa se introduca adeziv.

Edited by karpi