Iorgu Mihai Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Tara noastra s-a remarcat la sfarsitul anului printr-o serie de recorduri mondiale (cum ar fi 4000 de mosi craciuni, un carnat de cateva sute de metri...si inca alte porcarii). Ce ar fi daca am intrece si noi un record mondial, mai exact sa ne strangem, noi chitaristii, intr-un numar mare si sa cantam toti o melodie anume(una usoara cum ar fi Smoke on the Wather, Iron Man, etc.) sau nu stiu, sa fie ceva mai superior decat ce vedeti in filmul acesta .Nu trebuie sa facem exact ca in filmul acela, ...in fine trebuie sa fim uniti si sa ne dam drumul la imaginatie. PS:Constientizez ca o sa fie extrem de greu dar nu si imposibil.Astept idei si comentarii(de preferabil pozitive). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi91 Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 De ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 o sa vorbesc eu cu nas`miu george (becali evident) sa ne dea ghencea-u` si niste bani de cabluri si pene si-i dam gata pe americani, unu la mana... doi la picior, nu cred ca sunt forumisti activi cati oameni erau acolo...chiar daca vezi tu nu-sh cate mii de usere, o gramada is spamere, doar cateva sunt persoanele care posteaza... trist ca al doilea post al tau a fost asta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Yep ... nu avem atatea forumisti cu chitari cati erau acolo :-s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mama Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 , gata, io ma bag, deci suntem 2:), se mai baga careva, sau merem, mancam niste semninte in asteptarea celorlalti dupa care ne intoarcem acasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Mai bine am canta in spatiu. Sa fim toti legati de un cablu si sa formam harta Romaniei sa se vada de pe pamant. Ar murii americanii aia de ciuda. Banii nu sunt o problema. Fac eu o catapulta si ne ducem unu cate unu. Sonorizarea o s-o realizam prin pahare de unica folosinta legate cu ata pana jos pe pamant si sunetul va fi transmis prin vibratia atei pentru ca in spatiu nefiind aer nu se poate transmite sunetul. La capatul celalt al atei va fi si acolo un paharel sa putem auzii si noi ropotele de aplauze care vin de pe pamant. Piesa: Liviu Vasilica - Marie la nunta ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iorgu Mihai Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 nu trebuie neaparat chitarile sa fie amplificate(cantam la rece) si am spus ca nu trebuie sa facem neaparat ceva in genul acela, orcum eu ma gandesc ce putem face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Death Poop Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 sunt 2..mai sunt doar cateva milioane de persoane de strans..good luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Mai incearca altceva mai simplu, uita-te si tu la topicul lui Fuictum, ca sunt ceva idei si deja is luate...zimi tu mie de unde faci rost de mii de chitaristi care sa isi plateasca transportul pana la punctul A, cazarea, mancarea, numa pentru un Record... Oricum...daca va strangeti cu totii si mai aveti nevoie de o persoana vin eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 (edited) intrebarea de baza e cine ia aia 50.000 de coco de la cartea recordurilor. singura kestie originala ar fi 5000 de chitaristi pe casa poporului. porma americanii poa sa faca si ei pe pentagon. si sa ne filmeze din helicopter. mai ales pe mine. Edited January 13, 2009 by apocalipsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 (edited) 8-| pentru ce sa facem aceasi tampenie cum au facut altii. Plus mi se pare stupid si fara folos. Daca ar fi sa vina cineva cu initiativa de a face o orchestra urbana/moderna cu un repertoriu neoclasic sau cu un gen nou ar fi o idee. Sau sa se adune mii de instrumentisti si sa cante Imnul Romaniei pe 1 Decembrie in mijlocul Bucurestiului . Edited January 13, 2009 by archDude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iorgu Mihai Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 eu am spus sa nu facem la fel ca aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 intrebarea de baza e cine ia aia 50.000 de coco de la cartea recordurilor. Face Coșu repede o fundație RGC și se rezolvã... Dupã aia, se face o tombolã cu premii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 sa se adune mii de instrumentisti si sa cante Imnul Romaniei pe 1 Decembrie in mijlocul Bucurestiului . +1 asta ar fi superb si asa avem si timp sa strangem bani si sa invatam piesele tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 (edited) Ma bag si eu daca e undeva de mers vin ... alta idee faina sti care ar fi ... sa cantam fiecare acasa la el dar sa facem ceva international Sau mai bine ne vedem de treaba Edited January 13, 2009 by DoomShadow Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 ar fi genial daca s-ar canta la unison o melodie din Cimitiru vesel de la Sapanta sau macar o romanta de la Maramu' gen Merg pe Iza vin pe Mara sau invers cu multe multe zongore cetere si chitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 (edited) Ma bag si eu daca e undeva de mers vin ... alta idee faina sti care ar fi ... sa cantam fiecare acasa la el dar sa facem ceva international Sau mai bine ne vedem de treaba il chem si pe Batio Da clar ca as vrea sa vin , asa avem posibilitatea sa ne luam unii de altii ,,ha ha, nu stii aia" kidding Edited January 13, 2009 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpaulro Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 sau se poate face un concert live din cele mai mari orase cate un muzician!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 speranta moare ultima Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 nu trebuie neaparat chitarile sa fie amplificate(cantam la rece) si am spus ca nu trebuie sa facem neaparat ceva in genul acela, orcum eu ma gandesc ce putem face. ..pai da...si asa putem canta ceva foarte complicat...ceva jazz...fusion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Fritz Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ati fumat ceva ? Deci ce ai aratat tu in filmulet este imposibil in romania. Daca te uiti tu bine locatia este Kansas City adika pe la texani , iar acolo stiu 100% ca toti au chitari prin casa chit ca nu canta cine stie ce Gipson / Fender la greu stiu ca imi povestea un preten care a fost pe acolo ca ramasese masca unde mergea trebuia sa existe o chitara in casa si sa cante pe ea (2 , 3 acorduri neinteresant chitara sa fie acolo daca nu aveai erau looser pe acolo ceva de genu) La noi in romania cred ca toti cu chitari inclusiv cei cu hora(de retinut daca va uitati bine marea majoritate au chitari decente ) nu o sa strangem. SI mi se pare si super AMERICANESC (faza cu recordurile mondiale) care ma dispera la culme parca de acolo totul e bun uii Coca COla PEPSi etc... intelgeti aluzia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 SI mi se pare si super AMERICANESC (faza cu recordurile mondiale) care ma dispera la culme parca de acolo totul e bun uii Coca COla PEPSi etc... intelgeti aluzia ce aluzie? ma gandesc ca s-ar putea totusi, macar 2000 eu zic ca e complet posibil sa ne strangem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mkskcrew Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 hm...daca se face ceva...ma bag si eu :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 daca o bagam pe alina la mijloc sigur iese un contest mondial de chitaristi romani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
walk_the_faded_line Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 , gata, io ma bag, deci suntem 2:), se mai baga careva, sau merem, mancam niste semninte in asteptarea celorlalti dupa care ne intoarcem acasa? ma bag si eu:)) in curand o sa fim off-topic:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monk90222 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 dc nu facem toti o inregiostrare cu piesa si o trimitem nush... unui tip care stie sa le "lipeasca", "suprapuna"... etc.. intr-un cuvant sa le editeze in asa fel in cat sa fie un sincron cat de cat? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Asta nu prea merge. Lipseste motivatzia. Io zic sa incercam sa intram in cartea recordurilor cu cea mai mare bataie cu chitari. Dam un anunt rapid Ibanistii vs. Fenderistii. 80% din forumisti o sa fie prezntzi. In plus asta o sa fieun record care sa tina multi ani. Unde mai gasesti in lumea asta oameni asa de prosti incat sa urasca un brand de chitari? Poate mai primim si ceva sponsorizare de la cele doua firme producatoare de chitari. Buna idee, dar o sa iasa cu sange !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 propun sa cantam "desteapta ma romane" vreo 40000-50000 de suflete asta da record planetar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Fritz Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Ar muri ungurii ) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Am o idee. Hai n strangem toti chitaristii din Romania si facem un "nude jam" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts