www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut !

Am un pian vechi din 1911, totul original , nu l-am refurniruit, nu am schimbat nimic la el .

Are placa de bronz , clape de fildes si este vienez. Am nevoie mare de bani si vreau sa il vand , imi puteti spune cat as putea cere pe el . Ma gandesc sa il vand in afara , ca in Romania nu prea cred ca sunt colectionari care sa aiba bani si sa isi permita sa plateasca cat trebuie.

Multumesc frumos si LA MULTI ANI !

post-1189-1230835169_thumb.jpg

post-1189-1230835227_thumb.jpg

post-1189-1230835257_thumb.jpgpost-1189-1230835321_thumb.jpg

post-1189-1230835394_thumb.jpgpost-1189-1230835464_thumb.jpg

Edited by Alex_Strat69
Guest Baumwolle
Posted

Pe Okazii.ro s-a dat ceva (cred) similar cu 890 E > link .

Posted
da stiu de asta nu vreau sa il dau in Romania... adica pt 1000 euro nici macar nu merita sa ma chinui sa il cobor de la etaju 4 ... de asta ma gandeam sa il dau pe afara , si eventual ii platesc eu transportu

iar cu reconditionarea, eu ma gandesc ca e mai valoros daca e in starea initiala

sa stii :) (.....etaju 4 )

oricum weird.....alta piesa de mobilier din 1911 e mai mult de 1000E.....

bun, daca ar fi reconditonat "ca la carte" ar fi si mai bine

Guest pasarel
Posted

nu as fi crezut in viata mea ca un bosendorfer [ca in linkul lui baumwolle] s-ar vinde pe asa putin.

Guest DoomShadow
Posted (edited)

Ba frate poi eu pt 1000 euro il cobor singur de la 10 :)

P.S. Cam nespalat pe dintzi pianul asta :)

Edited by DoomShadow
Posted

Nu il vinzi nici afara cu mai mult. Pianele Wirth au fost si noi niste piane medii. El nu are in acest moment nici o valoare ca si instrument, este complet depasit din toate pct de vedere (nu intru acum in alte detalii) Singura lui valoare, si aceasta indoielnica, este ca si "antichitate". F greu de crezut ca cineva de afara va plati peste 1000 de euro, plus transport 500 pt asa ceva.

Guest pasarel
Posted

intr-adevar, franz wirth sunt instrumente destul de slabe. dar eu am vazut scris bosendorfer pe el, si am presupus automat ca e bosendorfer. greseala mea :)