Guest KingAndrulici Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Salutare As vrea si eu daca se poate sa i-mi spuneti de unde pot lua pene ca in tenacious d le-as fi luat de pe THOMANN dar chiar nu am cum(IN NICI UN FEL ) deci : HELP MEEE link cu penele de pe THOMANN(vezi mai sus): http://www.thomann.de/gb/tenacious_d_the_pick_of_destiny.htm Multumesc anticipat
Demos Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 mai bine ai lucra la mana nu la pana . poti sa iei de aici http://www.magazinuldemuzica.ro/TENACIOUS-...ET-_-12832.html
Guest KingAndrulici Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 mai bine ai lucra la mana nu la pana . poti sa iei de aici http://www.magazinuldemuzica.ro/TENACIOUS-...ET-_-12832.html eu vreau sa invat la pana apropo: nu sunt acelea...mie-mi trebuie exact ca in link
Guest DoomShadow Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Offtopic: E verde ca si Gibsonul tau Dar tu de ce o vrei? Ai visat si tu ca Jack Black?
Demos Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 puneti mana si studiati lasa-ti filmele...mai mult stati si cautati pene verzi si tampenii in loc sa puneti mana si sa studiati .
Guest KingAndrulici Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Offtopic: E verde ca si Gibsonul tau Dar tu de ce o vrei? Ai visat si tu ca Jack Black? a fost buna gluma 1.nu dar eu vreau cam o duzina de pene din acelea 2.sunt ptr colecria mea... 3....si ptr uz personal SO....... ...........PLEASE HELP ME
Guest DoomShadow Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 puneti mana si studiati lasa-ti filmele...mai mult stati si cautati pene verzi si tampenii in loc sa puneti mana si sa studiati . Corect corect ... asta daca nu aveti corzi rupte de sarbatori a fost buna gluma thumbsup.gif respect.gif1.nu dar eu vreau cam o duzina de pene din acelea 2.sunt ptr colecria mea... 3....si ptr uz personal SO....... ...........PLEASE HELP ME Pai intereseaza-te si tu cine vine din nemtia si roaga-l sa iti aduca
Guest KingAndrulici Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 puneti mana si studiati lasa-ti filmele...mai mult stati si cautati pene verzi si tampenii in loc sa puneti mana si sa studiati . wow stay calm dude...oricum studiez dar asta e doar un moft
SKU Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 50 de mii pe o pana mai bine iei seminte si ai treaba juma de an.
Nightlight Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 (edited) Daca vrei pene ca in Tenacious D, cauta pe ebay. "Guitar Picks". Am vazut chia azi. Era cam 3$ una. Edited December 28, 2008 by Nightlight
Guest johnbone Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 pe pagina ailalta (cu ghibsonul) parca aveai relatii la thomann ))) Lasati bai pruncu'n pace... voi la 12 ani cum erati?... Io eram in fabrica la Ice-Felix infiat de muncitori (cand pleca cate unu zicea Slava Domnului) Acum serios... lasati copilu in pace si ca sa ii fac pe plac, si io vreau pene d'alea
pulbur Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 acuma sincer,tu ai cantat vreodata cu o pana ca aia?eu da,si e buna,e foarte buna de decor...incearca un dunlop ceva...
Guest johnbone Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 poti vedea din cum arata ca nu-i o pana serioasa, da'..."it is a child's right to dream, isn't it?"
Guest KingAndrulici Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 pe pagina ailalta (cu ghibsonul) parca aveai relatii la thomann ))) pai atunci a fost unchimiu in germania si intamplator era prieten cu vanzatoru si a facut o exceptie
DemonHunter Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 pe pagina ailalta (cu ghibsonul) parca aveai relatii la thomann ))) Lasati bai pruncu'n pace... voi la 12 ani cum erati?... Io eram in fabrica la Ice-Felix infiat de muncitori (cand pleca cate unu zicea Slava Domnului) Acum serios... lasati copilu in pace si ca sa ii fac pe plac, si io vreau pene d'alea chiar asa =)) ziceai ca ai scos gibsonul la 800 si ceva de euro si ca ti a adus`o unchiu tau.. ) @SKU nu e pana cea din linkul ala cu magazinul de muzica, e colier cu 50 de lei..
Guest KingAndrulici Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 1.chiar asa =)) ziceai ca ai scos gibsonul la 800 si ceva de euro si ca ti a adus`o unchiu tau.. ) 2.@SKU nu e pana cea din linkul ala cu magazinul de muzica, e colier cu 50 de lei.. 1. pai unchimiu a facut toata treaba eu nu am facut decat sa primesc 2.asa am spus si eu....mie i-mi trebuie penele
Guest DoomShadow Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Gibson la 800 euro? What ever ... daca tot il ai fa-ti o poza cu el, inregistreaza si tu soundul si baga aici
Demos Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Nu vreau sa fiu rautacios dar nu inteleg de ce dai "up" cand vezi ca lumea nu-ti raspunde . majoritatea de forum se confrunta cu probleme mai serioase si dileme mai mari decat o pana . ti-am dat un raspuns cat am putut de bine( cei de aici ) .
Guest Superman Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Corect corect ... asta daca nu aveti corzi rupte de sarbatori tocmai am rupt una )) vb cu userul ursu dupa forum el aduce dupa thomann din cate stiu ar putea sa strecoare intr-o comanda pe care o face. daca e sa iei imi dai si mie un mesaj daca te lasa inima sa imi dai si mie una hmm vad ca nu ami emrge linkul oricum am vazut ca sunt la set de 6 mult noroc.
Recommended Posts