www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Duel 20 - Votare Si Comentarii


Cosu
 Share

Duel 20 - Votare  

31 members have voted

  1. 1. Votati interpretarea preferata

    • Baumwolle
      2
    • Burb
      2
    • Ciuci
      1
    • Ilun
      4
    • Lukeblue
      8
    • Moisoiu
      12
    • Mr Fritz
      1
    • Spyked88
      1


Recommended Posts

asadar...vot la Mr Fritz...mi-a placut tema melodiei lui moisoiu, mi-a placut abordare deja consacrata spykedd, ff bluzzy, de asemenea tema si TEHNICA lui luke, initiativa lui burb, care s-a hazardat mai putin decat de-obicei, chorusu meu ;) si cam astea ar fi...si celor mai incepatori de la acest duel le urez studiu placut si sa nu se lasa pagubasi, sa participe in continuare cu incredere B):o:):):):(;)

Edited by ilun
Link to comment
Share on other sites

cateva cuvinte, nu stiu cat de inspirate, dupa ce am ascultat si eu toate piesele (sper sa nu jignesc pe nimeni; daca se intampla, totusi, vorba lu' jacksonman, injuraturile le astept pe PM si pe mess :) ):

 

baumwolle - cu exceptia unor locuri unde ai simtit foarte bine schimbarea de gama (ex. 0:55-1:00), te zbati iarasi intr-un fel de mediocritate nedorita. plus ca ti-a fost teama sa faci vreun bend? poate ca nu te-a inspirat prea mult backing-ul. chiar imi pare rau! poate data viitoare iese mai bine, e mai antrenant backingul!? bafta multa!

 

burb - kinda staccatto? sau ce naiba face noise gate-ul tau? in general te tii bine in game, cu eterna tendinta spre blues, pacat ca dupa chestia misto de la 1:23-1:34 ai luat-o cam rau pe alaturi, faza care s-a repetat si mai incolo, deh. parca ai mai salvat un pic onoarea spre sfarsit, dar tot timid. bafta next time!

 

ciuci - sincer, nu stiu ce sa zic, dar parca ai cantat aproape numai la "vocea" a doua, ca un fel de contrapunct la chitara 1 (inexistenta), destul de curajos delatfel, dar neconvingator. pacat si de incercarile de bend, poate e chitara neacordata corespunzator, desi parca e mai buna partea aia "clean". mai trebuie sa exersezi urechea in primul rand... spor!

 

ilun - inceput bun, dar usor desincronizat catre prima "strofa". in mare parte ai cantat bine, ca sa zic? pe unele portiuni cauti foarte timid notele care ar urma sa le canti, pe altele esti foarte curajos si eficient. pana la urma e bine, mai bine decat altii, oricum, partile cu contrapunct sunt foarte bune, si ceva spre final, la fel. la mai mare!

 

lukeblue - o foarte buna abordare, cu o tema clara pentru piesa. se simte maturitatea muzicala si curajul dublat de inspiratia de a alege trasee interesante si nonconformiste pe alocuri, dar de efect (vezi 01:48-02:06). imi place si tonul cald pe care il ai, desi nu asta face diferenta fata de ceilalti. felicitari! mi-a fost destul de greu sa aleg pe cine sa votez (moisoiu, don't get mad on me, macar apreciaza faptul ca nu fac asta pe ultima suta de metri, ca altii la alte dueluri), dar asta e, nu pot vota decat pe unul singur. :) votul meu il ai tu, de data asta!

 

moisoiu - ai fost inspirat si curajos. imi place si alternanta de tonuri clean/distorted si joaca de panning si contrapunctul spre sfarsit, ai muncit la piesa asta, e mult mai buna decat alte incercari de-ale tale, poate altii ma vor contrazice si iti vor acorda mai mult credit. bafta in toate!

 

Mr. Fritz - nu e chiar rau ce ai "spus" tu in piesa, desi pare sa nu fie chiar asa de bine asezate frazele. o improvizatie interesanta, dar oleaca sterila, cu sclipiri de alergaturi si faze funky. cel mai bun lucru e ca nu ai iesit prea mult din game. poate mai multa inspiratie te-ar fi clasat mai sus... dar sa vedem pana la final cine are dreptate. mult succes!

 

spyked88 - stiu ca esti un tip serios si de data asta ti-ai jucat sansa corect. poate ai fortat un pic nota, ducand o piesa gen M. Jackson spre Pink Floyd, pe alocuri, dar nu suna chiar rau! ar fi trebuit sa reiei piesa si ar fi iesit mai bine, poate. iarta-ma daca vorbesc prostii, eu nu cant nici macar ca tine de bine... bafta!

 

 

un clasament: 1-2 - lukeblue, moisoiu; 3-4 - spyked88, ilun; 5-6 - Mr. Fritz, burb; 7-8 - baumwolle, ciuci.

 

bafta multa tuturor! e un backing track foarte fain la duelul nr. 21, pacat ca eu nu o sa am timp sa cant ceva. nu o sa ma risc sa incerc ceva in 15 minute, ca iese naspa, asa ca ne "vedem" direct la comentarii. :)

Link to comment
Share on other sites

multumesc burb pt. vot. no problem,felixanule.mersi mult de tot pt. cuvintele frumoase.eh. asta e. nu sunt sortit sa castig la dueluri... ma cam enervez cateodata :) dar poate la un moment dat va veni si randul meu.

chestia naspa e ca atunci cand cineva zice "votat x-ulescu lejer" , isi cam baga p*** in restul participantilor,si asta cam doare... + ca nu e un lucru bun nici pt. cel votat (ca s-ar putea sa i se urce la cap :) )

stiu! am facut si eu asa,de cateva ori.dar mi-a trecut.mai bine ma abtin si votez secret (ca bine zicea Cosu).la fiecare duel astept cu cel mai mare entuziasm criticile lui felixanu,bumbac,michel si ceilalti care isi fac un pic de timp sa scrie cateva cuvinte fiecarui participant.in criticile lor (de obicei pertinente) intra si cateva cuvinte frumoase pt. fiecare,in asa fel incat sa nu reteze picioare.

nu am nici o intentie sa jignesc sau sa creez tensiuni pe forum,asa ca nu-mi luati in nume de rau mesajul asta.

Edited by Moisoiu
Link to comment
Share on other sites

no problem,felixanule.mersi mult de tot pt. cuvintele frumoase.eh. asta e. nu sunt sortit sa castig la dueluri... ma cam enervez cateodata :) dar poate la un moment dat va veni si randul meu.

chestia naspa e ca atunci cand cineva zice "votat x-ulescu lejer" , isi cam baga p*** in restul participantilor,si asta cam doare...

 

corect! poate ca nu gaseste omul timp sa vorbeasca despre toate piesele (nici nu e obligat, asta e), dar nu e prea frumos stilul asta. eu, personal, ma bucur ca nu am procedat asa. nu mai pot schimba votul chiar daca m-as fi razgandit, asta e riscul meu. dar am incercat sa spun cat mai frumos ceea ce am de spus.

Bafta multa la concurs! ca duelurile tot or sa vina, unul dupa altul... :)

 

edit: multumesc frumos (si felicitari!) pentru completare (foarte inspirat si pertinent!) si pentru aprecierea cuvintelor spuse de mine, chiar daca sunt poate foarte critic cateodata!

Edited by felixanu'
Link to comment
Share on other sites

Guest spyked88

felixanu', nu vorbeşti deloc prostii, ba chiar m-aş fi aşteptat la o critică mai dură un pic în ceea ce priveşte improvizaţia mea (fiindcă sunt conştient că e destul de slabă. am tras-o în grabă şi într-un moment de proastă inspiraţie). oricum mai am timp să o perfecţionez înafara duelului. sincer, nu ştiu dacă eu cânt mai bine ca tine, dar eu unul cu siguranţă nu sunt în stare să mă încumet la Liquid Tension Experiment, aici prefer să mă retrag liniştit cu coada între picioare şi să îi admir pe alţii :) . oricum, mersi mult, consider că mi-a fost de ajutor comentariul tău.

 

ciuci, mulţumesc mult, dar (ştiu că mă repet) mai am ceva de lucru până să las gurile căscate pe aici. particip în foarte mică măsură pentru a câştiga, poate mai mult pentru a fi evaluat de cei care cred că pot aduce comentarii şi pentru a mă autoevalua.

 

eu votez cu... nu ştiu încă, mai am timp să mă gândesc. multă baftă în continuare participanţilor. :)

Link to comment
Share on other sites

... sincer, nu ştiu dacă eu cânt mai bine ca tine, dar eu unul cu siguranţă nu sunt în stare să mă încumet la Liquid Tension Experiment, aici prefer să mă retrag liniştit cu coada între picioare şi să îi admir pe alţii :) . oricum, mersi mult, consider că mi-a fost de ajutor comentariul tău.

 

apreciez bunul tau simt si mai ales simtul umorului dezvoltat pe care il ai (la varsta pe care o ai tu acum, eu eram un tampit si nu stiam pe ce lume traiesc, fii sigur!). chiar daca risc sa trec un pic in offtopic (scuzele de rigoare e incluse, domnilor!), pot sa zic ca daca ma bagam sa fac (si mai ales daca imi iesea!) piesa "Universal Mind" de la LTE, de exemplu, ar fi avut sens ce ai zis tu... si atunci probabil eram deja de mult cu nasu' pe sus :) . dar asa, State of Grace e o piesa frumoasa, dar foarte usor de cantat, si nici daca imi iesea perfect nu ma puteam mandri cu asemenea performanta, sa fim seriosi! Sincer, mult mai mult ai reusit tu cu "Shine on..." si cu asta am spus tot.

daca macar un singur cuvant din ce am spus eu "criticand" piesa ta a fost pertinent si util pentru tine, inseamna ca nu mi-am irosit timpul degeaba.

Felicitari pentru tot ce faci! Succes!

Link to comment
Share on other sites

VOTEZ BUMBY...bravo draga bumby...superb...mai fac un tatuaj...shit...esti bestial...cel mai tare din univers...bravooooo...

 

...(vezi signature)...

 

ce ai tu mai de te iei de omu asta?!

 

@admini: scuze pt off-topic. mai bine i-ar da cineva un warn lu frustratu asta mic :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

...

 

Burb, partea cu mute-uri de pe la inceput nu e prea fericita, dar iti revii pe parcurs...Stilul asta bluesy ar merge mai frumos si cu versuri, nu doar asa pe negativ...Incearca un ton mai moale si fii un pic mai atent! ;)

 

Ciuci, mi-a placut ca in sfarsit ai inceput sa te joci cu tonurile si ca nu mai canti intreaga melodie cu acelasi efect.Experimenteaza.Ai grija la bend-uri si la vibrato-uri si curaj!Nu in ultimul rand, pentru a ma scuti pe mine de click-uri in plus ( :D ), te rog sa-l folosesti http://audacity.sourceforge.net/. ;)

 

Ilun, tu esti deja veteran, ce sa-ti mai spun... ;) Imi place tema pe care ai dat-o melodiei.Ai niste pasaje minunate, iti spun ca am ramas like " :) " . Bravo, omule! :)

 

Lukeblue, si improvizatia ta mi-a placut.Cam multi flagioleti totusi... ;)

 

Moisoiu, sunetul ala l-ai scos cu 505-ul?Excelent!Frumoasa tema ai ales, la fel, cu bucati care m-au lasat masca...Si tie, bravo! :)

 

Mr. Fritz, mai mult decat ti-a spus Felixanu' nu cred ca am ce sa-ti spun...Mi-a placut, desi s-ar fi putut mai mult. ;)

 

Bibi, parca de data asta n-ai mai avut inspiratia de acum cateva saptamani...Or fi de vina negativul(daa, daaaa :o ) sau celelalte(prietenii stiu de ce :o )...Frumos cantat, totusi!Pacat ca nu ai avut si un pic drive... :o

 

Votul meu se duce la Moisoiu, nu pentru ca ar fi avut cea mai buna melodie, multi au fost buni, dar a avut ceva mai mult din acel "ceva" :(

 

Clasament: 1.Moisoiu, Ilun 2. Lukeblue, Bibi 3. Mr. Fritz 4. Burb 5. Ciuci

 

Felicitari B)

Link to comment
Share on other sites

@felixanu: intr-adevar cam speriata de bombe prima parte la mine, totu a plecat de la o incercare de a intra cat mai subtil in tema piesei...

@bumbac: mersi frumos, glad ca ti-a placut, si sper ca nu numai tie :) , si nu-l lua in seama p marcel, e putin dilit si zice chestiile astea fara voia lui :) ...trust me ca stiu din real-life experiences cu el...

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

Ilun, sunt sigur ca mai sunt si altii carora le-a placut piesa ta, insa, din pacate, nu putem da decat un vot...Cat despre Marcel, imi pare rau de el, e pacat ca se comporta asa la varsta lui.

Edited by Baumwolle
Link to comment
Share on other sites

Guest spyked88

if im not impolite, wtf is bibi???

cred că Baumwolle se referă la încercarea mea de a-l studia şi de a fi influenţat de B.B. King. mi-a luat mult să mă prind, dar cred că e adevărat într-o anumită măsură fiindcă sunt mai "lăutar" în felul de a cânta.

 

după ce m-am gândit un pic, am decis să îi dau votul lui Ilun, fiindcă, pe lângă abordarea destul de curată şi fără greşeli (cel puţin eu n-am reuşit să sesizez nici un pasaj urât), a reuşit să echilibreze improvizaţia prin trecerea de la un ton curat în prima parte la unul cu mai mult drive mai târziu în melodie.

Link to comment
Share on other sites

cred că Baumwolle se referă la încercarea mea de a-l studia şi de a fi influenţat de B.B. King. mi-a luat mult să mă prind, dar cred că e adevărat într-o anumită măsură fiindcă sunt mai "lăutar" în felul de a cânta.

 

după ce m-am gândit un pic, am decis să îi dau votul lui Ilun, fiindcă, pe lângă abordarea destul de curată şi fără greşeli (cel puţin eu n-am reuşit să sesizez nici un pasaj urât), a reuşit să echilibreze improvizaţia prin trecerea de la un ton curat în prima parte la unul cu mai mult drive mai târziu în melodie.

traiasca regele!!!

Link to comment
Share on other sites

Intradevar am ascultat cu atentzie piesele si la prima impresie m-a impresionat foarte mult Lukeblue dar cu toate acestea cand am ascultat piesa lui Moisoiu si efectul acela de chorus (sper sa nu ma insel) si cateva note acolo m-au incalzit la sufletzel. Asadar bravo baietzi un duel foarte interesant. Votul meu merge la Moisoiu imi place bun bagi.

Link to comment
Share on other sites

Guest hututui

mi-ul placut foarte mult luke blue si moisoiu

luke blue-tehnica foarte buna, ton mai potrivi dupa parerea mea

moisoiu-mai inspirat si mai obiectiv-votul meu s-a dus demult la el

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.