fleschmmeister Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 ........am auzit ca o pedala um 100 de la behringer suna la fel de bine ca un metal zone si ca singura difenta intre cele 2 ii carcasa..........can that be posible ?!?!?!?! 22 euro - 150 euro nici o diferenta de sunet?? daca are cineva um100 pls dati cu parerea... sau poate chiar un sample - daca se poate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 nush daca despre aceeasi pedala e vorba dar sunt niste pedalute behringer care costa 900.000 lei vechi, si sunt TOTAL SHIT.....nici de jucarie nu sunt bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Din cate stiu eu pedalele de la Behringer sunt in majoritate copii nesimtite dupa pedale celebre (Boss, Ibanez, etc). Elementele care fac diferenta sunt carcasa (plastic la behringer) si poate cablajul putin modificat. Acum un an si, Behringer a fost data in judecata de Boss pentru copierea mai multor pedale , fara rezultat insa. Ce e si mai culmea e ca din ce am citit pe Harmony Central copiile sunt destul de fidele(a se citi foarte) . Prin urmare aia nu i-au dat in judecata degeaba. Totusi trebuie avut in vedere ca la pretul asta fiabilitatea e foarte discutabila. Plasticul ala nu inspira deloc incredere. Boss face toate pedalele din metal si prin urmare rezista foarte bine la calcatul in picioare. Astea par sa fie mai mult pedale de unica folosinta.Cu toate astea la banii astia merita sa iti cumperi una macar de distractie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Spuneti-mi si mie pedale d'astea copiate si ieftine ca ma intereseaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 toate pedalele bergenbier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 TS800 imi face cu ochiul sau NR100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest preo Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 ma ... problema e asa ... chitara + pedalute da fara amp = shit! daca n'ai $$$, mai bine iti iei multifx ca asa ai si cabsimulator si emulator de amplif si efecte multe si proaste ... iar daca ai $$$ sa iti iei amp jmecher & stuff, nu cred ca o sa iti iei bergenbier in loc de "clasici". atunci cel mult te gandesti la efecte de rack Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 http://www.behringer.com/04_ultranet/toolz.cfm?lang=ENG sample-uri la pedalele alea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fleschmmeister Posted January 16, 2006 Author Share Posted January 16, 2006 http://www.behringer.com/04_ultranet/toolz.cfm?lang=ENG sample-uri la pedalele alea... ..am vazut sample-urile astea da' nu sunt la toate pedalele... si nu ma lamurit cu nimic in ceea ce priveste um100. Intradevar ca celelalte pedale is ca pixu' da pe mine um100 ma intereseaza. Oricum cred ca imi iau jucaria asta numa de curiozitate...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ciprian_d Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 eu am avut um100...si suna chiar bine...eram multumit. era simplu si la metal isi facea treaba. merge sa iti cumperi una asa pentru satisfacerea curiozitatii ca nu e un car de bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Topicul asta are aproape 2 ani. Cum naiba le gasiti???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Probabil ca google isi face treaba bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts