Fenrir Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 (edited) Daca tot stau(am) zilnic pe acest portal ma intrebam daca se mai pot adauga un skin sau doua noi. Mi-ar placea unu negru...ca na. Ce zici patroane Cosu? Edited October 21, 2008 by Fenrir
snake Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 eu as vrea unu roz picatele albastre... ar merge si pe un turcoaz ar merge si un negru. sa fie scris cu negru pe background negru
Demos Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 (edited) eu cred ca acesta este ok . Edited October 21, 2008 by Demos
apocalipsa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 acesta este f odihnitor pt ochi. ceea ce mi se pare penal e ca mi s-a intamplat de vreo 3 ori sa intru pe diverse forumuri identice ca format si sa ma intreb de ce naiba nu vad posturile de chitari, realizand ulerior ca erau cu alte kestii... si ca nu era rgc....)))lol uite asa va pierdeti oamenii:))))
mad_max924 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dark grey plus dark red sau visiniu exemplu pare cam obositor pt ochi lasati-l asa cum e
Guest ain't-affraid-to-die Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 mie imi place asa:) si pot spune ca sunt chiar addicted rgc:)) desi prima data cand mi-a povestit o colega de el (forumul) imi imaginam ca va fi negru sau ceva asemanator:) da oricum sincer nu mi se pare cel mai important aspect culoarea cat subiectele de discutie si comportamentul pe forum
vektor Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 skinurile[daca exista] sunt optionale pe foarte multe forumuri. so cut the crap ... daca vor si au chef, o sa fie si unu negru, altfel ... asta e
Fenrir Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 pare cam obositor pt ochi lasati-l asa cum e "med mex" nu te obliga nimeni sa ti un skin care nu-l doresti. ai posibilitatea sa ti le schimbi in functie de preferinte.
Razvan S. Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 acesta este f odihnitor pt ochi. ceea ce mi se pare penal e ca mi s-a intamplat de vreo 3 ori sa intru pe diverse forumuri identice ca format si sa ma intreb de ce naiba nu vad posturile de chitari, realizand ulerior ca erau cu alte kestii... si ca nu era rgc....)))lol uite asa va pierdeti oamenii:)))) +1 Dude
mad_max924 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 "med mex" nu te obliga nimeni sa ti un skin care nu-l doresti. ai posibilitatea sa ti le schimbi in functie de preferinte. ok i ll see you on the roadlike we saw the Nightrider
FiveseveN Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ai posibilitatea sa ti le schimbi in functie de preferinte Pe IP.Board? Esti sigur?
FiveseveN Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Lol... am ramas in urma cu tehnologia Da' sa moara Gigi daca am intalnit alt skin decat asta pt. IPB.
Recommended Posts