www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vand chitara Jackson JS 30 BK+toc (Made in Japan)(1 an), 10 milione, chitara electrica Cimar doze H-H (Made in Japan) culoare albastru metalizat 6-7 ani 4,5 milioane, combo chitara Marshall VS 8080, 80 W 3canale, dif. Celestion, aproape nefolosita, fara zgarieturi etc. 13 milioane.

Poze in curand.

• 3 weeks later...
Posted

chitara este "made in Japan" sau tocul? (conform proguitar.ro chitarile JS sunt fabricate in India)

Posted

In India se fac cam de un an, inainte JS30 se fabrica in Japonia(nici nu se compara cu cele indiene).

Numai ca el a scris ca JS-ul lui are 1 an.

O fi sigur fabricat in Japonia?

Numai ca el a scris ca JS-ul lui are 1 an.

O fi sigur fabricat in Japonia?

Teckus: Am vazut ca ai luat Marshall-ul. Ai vazut cumva si chitara sau ai probat-o? Daca da, spune-mi ceva impresii.

Posted

Poate(de ex.) sa sfie fabricata acum 2ani si sa stea in depozite sau magazine si omu sa nu o aiba de mai putin de un an, nu-i relevant.

Nu am vazut-o dar winci a zis ca-i impecabila.

Si pe cele japoneze scrie: Made in Japan

Merci Teckus!

Sper ca winci sa vada post-urile de pana acum si sa faca precizarile de rigoare.

Posted

Merci Teckus!

Sper ca winci sa vada post-urile de pana acum si sa faca precizarile de rigoare.

Sa fiu sincer pe chitara nu scrie : "Made in ..." dar a fost cumparata acu' un an la Brasov cu 14,8 milioane lei vechi si la magazin mi-sa spus ca e Made in Japan. Atasez o poza cu nr. de serie de pe ea, poate e cineva care dupa nr. de serie poate sa spune mai mult. Cat depre toc, e un gigbag, deci mai mult o husa, care dau bonus in caz ca esti interesat de chitara.

Scuze pt. Post # 16

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Guest anghelescu
Posted

Pretul la Jackson a scazut la 800 RON, tot cu bag!

daca reusesc eu sa imi vand chitara mai pun diferenta si iti cumpar eu jacksonu, lasi la 7 juma?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.