winci Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Vand chitara Jackson JS 30 BK+toc (Made in Japan)(1 an), 10 milione, chitara electrica Cimar doze H-H (Made in Japan) culoare albastru metalizat 6-7 ani 4,5 milioane, combo chitara Marshall VS 8080, 80 W 3canale, dif. Celestion, aproape nefolosita, fara zgarieturi etc. 13 milioane. Poze in curand.
teckus Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Vreau Marshall-ul, da-mi te rog un nr de tel. De unde esti?
winci Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Vreau Marshall-ul, da-mi te rog un nr de tel. De unde esti? Daca vrei (vreti) Marshall-ul, contactati-ma ca doar saptamana viitoare e valabila oferta.
teckus Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 (edited) Am marshall!!! Edited January 16, 2006 by teckus
winci Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 poze cu Cinar-ul ai? Nu am din pacate dar azi sau cel tarziu maine fac cateva. Ca sa ai idee, este identic cu Ibanez Roadstar, deci corp like strato.
winci Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 poze cu Jackson-ul? Nu am din pacate inca. Chitarile nu sunt ale mele si astept si eu pozele sa le postez. Sper ca azi sau maine ajung la mine pozele. Poza atasata este doar ilustratie
winci Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 poze cu Jackson-ul? In sfarsit cateva poze cu Jackson. Marshall s-a vandut, na va mai inghesuiti
Guest Gaby Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 chitara este "made in Japan" sau tocul? (conform proguitar.ro chitarile JS sunt fabricate in India)
teckus Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 chitara este "made in Japan" sau tocul? (conform proguitar.ro chitarile JS sunt fabricate in India) In India se fac cam de un an, inainte JS30 se fabrica in Japonia(nici nu se compara cu cele indiene).
Guest Gaby Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 In India se fac cam de un an, inainte JS30 se fabrica in Japonia(nici nu se compara cu cele indiene). Numai ca el a scris ca JS-ul lui are 1 an. O fi sigur fabricat in Japonia? Numai ca el a scris ca JS-ul lui are 1 an. O fi sigur fabricat in Japonia? Teckus: Am vazut ca ai luat Marshall-ul. Ai vazut cumva si chitara sau ai probat-o? Daca da, spune-mi ceva impresii.
teckus Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 (edited) Poate(de ex.) sa sfie fabricata acum 2ani si sa stea in depozite sau magazine si omu sa nu o aiba de mai putin de un an, nu-i relevant. Nu am vazut-o dar winci a zis ca-i impecabila. Si pe cele japoneze scrie: Made in Japan Edited February 7, 2006 by teckus
Guest Gaby Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Poate(de ex.) sa sfie fabricata acum 2ani si sa stea in depozite sau magazine si omu sa nu o aiba de mai putin de un an, nu-i relevant. Nu am vazut-o dar winci a zis ca-i impecabila. Si pe cele japoneze scrie: Made in Japan Merci Teckus! Sper ca winci sa vada post-urile de pana acum si sa faca precizarile de rigoare.
winci Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Merci Teckus! Sper ca winci sa vada post-urile de pana acum si sa faca precizarile de rigoare. Sa fiu sincer pe chitara nu scrie : "Made in ..." dar a fost cumparata acu' un an la Brasov cu 14,8 milioane lei vechi si la magazin mi-sa spus ca e Made in Japan. Atasez o poza cu nr. de serie de pe ea, poate e cineva care dupa nr. de serie poate sa spune mai mult. Cat depre toc, e un gigbag, deci mai mult o husa, care dau bonus in caz ca esti interesat de chitara. Scuze pt. Post # 16
winci Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Modificare: Pretul la Jackson a scazut la 250 euro (9 milioane)
winci Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Modificare: Pretul la Jackson a scazut la 250 euro (9 milioane) Pretul la Jackson a scazut la 800 RON, tot cu bag!
Guest anghelescu Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Pretul la Jackson a scazut la 800 RON, tot cu bag! daca reusesc eu sa imi vand chitara mai pun diferenta si iti cumpar eu jacksonu, lasi la 7 juma?
Recommended Posts