manbearpig Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Lipsesc basu si vocea. Dati cu rosii Hard_rockin.mp3
Silviu_i Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 As zice sa o mai inregistrezi o data si de data asta sa dai chitara mai tare.Mult mai tare.
Metabog Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 (edited) E okayish, nu ar trebui sa dai chitara mai tare, poate chiar un piculet mai incet. Dar chitara suna total detasat de tobele din spate, i-ar trebui un bass ca baza. Also, chitara pare a fi putin dezacordata, sau poate iti falseaza unele note (coarda SI e notorie pentru falsat, pe chitari mai ieftine, in pozitiile joase) dar la tine pare a fi o coarda mai joasa. Tonul de chitara este de asemenea ieftin rau, dar probabil nu ai cine stie ce aparatura. Soloul e destul de rau (no offense), trebuie lucrat mult, ai iesit din timp, falsat la benduri, ai dat note proaste, nu e cursiv, etc, dar asa suna la toata lumea la inceput. Practice makes perfect. Our great Lord and Savior John Petrucci a spus ca 6 ore pe zi era minimul de practice. I'm SUPER cereal. Edited September 13, 2008 by Metabog
manbearpig Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Am mai tras o data soloul, nici mie nu imi placea cum suna. De data asta parca sunt mai pe ritm (cu gherlele de rigoare). Calitatea proasta vine mai ales de la microfonul eftin si placa de sunet si mai eftina (a se citi incorporata pe placa de baza). hard_rock_re_re_recorded_again_.mp3
manbearpig Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Yet_another_rock_song.mp3 Pardon, ultima nu e aia buna, asta e. Se poate cumva sa ramana numai versiunea asta, sa se stearga celelalte?
George Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Tonul de chitara este de asemenea ieftin rau, dar probabil nu ai cine stie ce aparatura. Mie imi place directia tonului. Toti incepatorii cauta tonul ala de Mesa. Binenteles ca suna rau, dar macar nu suna a Petrucci
Recommended Posts