CiocanelBloodyCIocanel Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 sunt de prin aprilie sau ceva de genu... eu sunt cu squieru' pe solo (in afara de piesa "dance me" cand stefan trece la muzicuta si solo pe acustica) si stefan e cu un johnson electro-acustic amandoi suntem bagati intr-un digitech si apoi in laptop... asa ca the quality cam sufera... le inregistrasem sa ne auzim ce a iesit... m-a rugat demos sa le auda si el... piesele sunt compuse de stefan tivodar (si unele versuri a vissarion)... cu exceptia coverurilor ofcourse... i think they're like... 2nd or third take... nu sunt lucrate, nici mixate sau chestii de genu... so stefan tivodar - voce, chitara acustica, muzicuta ciocanel - chitara, chitara chitara (ca sa am si eu 3 instrumente ) pentru sugestii si reclamatii formati "fast reply"
Demos Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 salut ! mersi mult ca ai urcat melodiile . imi plac sunt nice . mi-a placut in special za round to hell . acasa tivodar .
Guest Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Nu e rau, nu e rau deloc. Ceva, ceva aduce cu Travka. Chiar imi place. Sper ca in viitor sa puteti inregistra piesele la o calitate mai buna. Va urez multa multa bafta baieti!
CiocanelBloodyCIocanel Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 multam... @ junky... pe la sfarsitul toamnei
Vladimir Tepes Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mann, imi place la nebunie stilul tau ai un iz de jazz alb, suna perfect, exact ce-mi trebuia in seara asta apasatoare, alba si plina de insomnie, ms mult!
CiocanelBloodyCIocanel Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 multam frumos frumoase cuvinte... heh ... sper sa adormi pana la urma... daca nu, bea un ceai de tei... (ca tot e vorba prin chat de "plante medicinale" =)) )
ulfhednar Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 mi-a placut mai ales prima piesa (oare si ea) si in general chitara ta suna foarte stilat, cool.
CiocanelBloodyCIocanel Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 (edited) Melodia (Improvizatia) are de fapt vreo 20 de min. dar am selectat the best of... sa fie mai scurt.. asta a fost aseara in avast... atmosfera de munte.. exceptand copia de telecaster si vox avast_1_dec.mp3 Edited December 2, 2008 by CiocanelBloodyCIocanel
CiocanelBloodyCIocanel Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 10 dec. Iron City hai ca astea-s mai HQ (higher quality than the others) am bagat in mixer nu am avut combo doar un marshall guv'nor... asa ca tonul meu si my performance a avut de suferit.. insa restul a fost fain... atmosfera, bre... am fost mai chill out si lipsit de chef ca eram somnoros... Mie parca cel mai mult imi place cum a iesit Riders on the storm... Jam general din nou. Nu mai zic cine a participat, unde cum si ale cui sunt piesele ca sunt anti-social acum. 2 chitare acustice, eu cu tele, si bongo-uri cat cuprinde. pentru intrebari, raspunsuri si reclamatii apelati protectia ergecistului...
Recommended Posts