blackheart Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 As avea nevoie de un efect la unele melodi la care o parte este clean si una cu distors. Da nu stiu sigur cum se foloseste. Am cantat pe un digitech rp 100 si nu stiam ce poate face. Avea o gramada de chestii dar in caz ca vroiam sa schimb de la un clean la un distors fara alte efecte trebuia sa tin mult apasata pedala pana azungeam acolo + ca trebuiam sa stiu nr efectului si asta dura destul de mult. Se pot muta in ce ordine vrei sau asa raman? In caz ca nu se pot ar fi mai buna o pedala de distors?
Cosu Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Citeste manualul efectului. La absolut toate se pot edita si memora parametrii preseturilor.
Dimitriyus Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cum au spus si ceilalti. Toate preseturile se pot muta in ce pozitie doresti tu.
blackheart Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Citeste manualul efectului. La absolut toate se pot edita si memora parametrii preseturilor. Nu era al meu ala si am preferat sa cant cat am stat langa el nu sa citesc manualul. Multumesc pt reply . O sa strang bani de unu.
Recommended Posts