www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

blackheart

Active Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Other Information

  • Gear
    chitara electro-acustica Stagg

Recent Profile Visitors

2736 profile views

blackheart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 1200 RON Localitate: Oradea Contact: vlad_straton@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand 2 boxe active The Box PA110A Sunt in stare buna, nu sunt lovite sau zgariate, tinute doar pe suport,cumparate noi si folosite doar in weekend cateva ore. Boxele functioneaza foarte bine si nu au avut probleme niciodata. Difuzor 10" Tweeter 90x60° Putere 80w bass + 50w treble Frecventa 55Hz-18KHz Reglaj volum si EQ cu 2 cai Poate fi conectat si direct microfon fara a fi preamplificat. Dimensiuni 321x464x321mm Greutate 13.2 Kg Pret 1200lei negociabil pt. pereche.
  2. am vazut ca sunt pe ebay. Intrebarea e cum il cumpar de acolo(daca se poate), cat se adauga la pretul ala si daca sunt ceva riscuri. Ms:D
  3. Is din Bihor. Nu e nush ce chitara. Daca nu e prea scump am zis ca bag un preamp in ea sa fie mai buna, dar deocamdata n-am gasit de unde sa-l iau. Tnx for the reply.
  4. nu stitzi daca si unde se gaseste un preamplificator activ pt o chitara acustica si daca ar fi ceva probleme la instalare? Ma refer la bagarea lui in chitara care e doar acustica. Si preferabil sa nu fie foarte scump. Multumesc anticipat:D
  5. In primul rand Nice guitar!!!! Am si io o intrebare. Am vazut ca pe thomann are si whamy bar. O ai si daca da cum merge? Ma refer mai mult la tipul acesta de tremolo nu neaparat la chitara asta. A mea i cu Floyd Rose (Grosmann copy of esp) si vreau sa stiu cum se comporta si un tremolo ca a tau.
  6. Nu era al meu ala si am preferat sa cant cat am stat langa el nu sa citesc manualul. Multumesc pt reply . O sa strang bani de unu.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.