www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

blackheart

Active Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by blackheart

  1. Pret: 1200 RON Localitate: Oradea Contact: vlad_straton@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand 2 boxe active The Box PA110A Sunt in stare buna, nu sunt lovite sau zgariate, tinute doar pe suport,cumparate noi si folosite doar in weekend cateva ore. Boxele functioneaza foarte bine si nu au avut probleme niciodata. Difuzor 10" Tweeter 90x60° Putere 80w bass + 50w treble Frecventa 55Hz-18KHz Reglaj volum si EQ cu 2 cai Poate fi conectat si direct microfon fara a fi preamplificat. Dimensiuni 321x464x321mm Greutate 13.2 Kg Pret 1200lei negociabil pt. pereche.
  2. am vazut ca sunt pe ebay. Intrebarea e cum il cumpar de acolo(daca se poate), cat se adauga la pretul ala si daca sunt ceva riscuri. Ms:D
  3. Is din Bihor. Nu e nush ce chitara. Daca nu e prea scump am zis ca bag un preamp in ea sa fie mai buna, dar deocamdata n-am gasit de unde sa-l iau. Tnx for the reply.
  4. nu stitzi daca si unde se gaseste un preamplificator activ pt o chitara acustica si daca ar fi ceva probleme la instalare? Ma refer la bagarea lui in chitara care e doar acustica. Si preferabil sa nu fie foarte scump. Multumesc anticipat:D
  5. In primul rand Nice guitar!!!! Am si io o intrebare. Am vazut ca pe thomann are si whamy bar. O ai si daca da cum merge? Ma refer mai mult la tipul acesta de tremolo nu neaparat la chitara asta. A mea i cu Floyd Rose (Grosmann copy of esp) si vreau sa stiu cum se comporta si un tremolo ca a tau.
  6. Nu era al meu ala si am preferat sa cant cat am stat langa el nu sa citesc manualul. Multumesc pt reply . O sa strang bani de unu.
  7. Probabil ca e indoit neck-ul. Daca nu are trust rod atunci trebuie slefuit bridge-ul sau scoasa bucata aia de plastic pe care stau corzile, daca o are si daca nu se lasa prea mult corzile fara ea.
  8. As avea nevoie de un efect la unele melodi la care o parte este clean si una cu distors. Da nu stiu sigur cum se foloseste. Am cantat pe un digitech rp 100 si nu stiam ce poate face. Avea o gramada de chestii dar in caz ca vroiam sa schimb de la un clean la un distors fara alte efecte trebuia sa tin mult apasata pedala pana azungeam acolo + ca trebuiam sa stiu nr efectului si asta dura destul de mult. Se pot muta in ce ordine vrei sau asa raman? In caz ca nu se pot ar fi mai buna o pedala de distors?
  9. Multumesc pentru raspunsuri. Deocamdata cred ca o las asa cu e.
  10. Am luat chitara asta http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2...hitara+grosmann care cica e copie dupa http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=356 corpul si gatul sunt din acelasi mateiral dar is la fel de bune? Adica daca schimb dozele si floyd-ul am chitara dupa care e copiata? (ar fi misto)
  11. Desi urasc matele cu pisoiu asta is deacord . Daca inveti singur nu prea iti dai seama daca gresesti sau ce nu faci bine. Deci pe langa ca inveti mai repede inveti si mai corect. Spor la treaba
  12. Ne poti arata si noua ce amp ti-ai facut?
  13. Interesanta constatare. Sincer n-am patit asta niciodata dar cred ca i bine sa canti cat mai mult nu sa speri ca vei deveni mai bun in timp ce faci pauza. Speri sa-ti rezolvi problema
  14. Cu foarte mici exceptii pretul reflecta calitatea produsului. Cred ca la aste se referea. Daca e o chitara ieftina nu prea are de unde suna bine si pretul probabil ca nu e afisat pe chitara dar e pe sunet.
  15. Vocea nu se poate modifica da se poate imbunatati. Si urechea la fel. Daca vezi ca nu prea "ai voce" nu te lasa ci canta in continuare (e doar un sfat. O sa ai nevoie si de ea cand iesi undeva cu prietenii). Cum a mentionat si Schwarze Wolf talentul il poti dezvolta. Trebuie mult exercitiu si sa asculti multa muzica (in special aia pe care vrei sa o canti) ca sa iti formezi si urechea. Acelasi sfat si din partea mea: Sa nu te lasi
  16. Am zis sa fim patrioti ca o gluma. Despre chitarile Hora nu stiu prea multe. Am si eu una student pe care am inceput sa cant, de pe vremea cand o fo mama mai mica ca mine si nu e rea si am cantat de cateva ori pe una electro-acustica din 2007 d-alu un prieten. O dat 10 bete pe ea(1000 RON) si arata si suna destul de bine (din experienta mea cam.........putina, dar si din alui, mai multaaa).Stiu numa ca a scazut calitatea lor de-a lungul anilor (si din cate am auzit au fost destul de bune). Cat despre Stagg am si eu una electro-acustica. Nu o fost scumpa si e destul de buna (pt un Stagg si pt. un incepator). Acum am scris cam mult despre nimic . Dar sper ca cel ce are nevoie de ajutor sa gaseasca una buna. uite aici doua care se incadreaza in bugetul tau http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1251 http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1252 Aria is chitari destul de bune pt banii lor.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.