Razvan S. Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 http://www.worldrecordsacademy.org/biggest..._King_80299.htm E prea de tot...I think he has special powers, se transforma in Hybrid Squid cu 234~ picioare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Vezi la ce te ajuta o pedala multi efects Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 damn:)am ramas uimit:) cu sigurantza sunt mai multe pedaliere legate intre ele:)dar totushi e imens:)(am recitit si da..sunt 13 pedaliere) 142 de pedale:)asta da:) sunt foarte curios cat valoreaza tot pedalboardul ala(cu tot cu pedale,pedalierul in sine, transformatoare si cabluri si tot ce are el acolo) da...ma duc sa construiesc si eu unul:)))))glumesc:) GiFenRich@...cand un multiefect va reushi sa simuleze tot ce poate jucaria aia si la aceeashi calitate ma duc sa ma spanzur:)cu sigurantza e mult mai comod un multiefect si cu sigurantza suna si ala bine....dar ce e acolo e cu totul alta categorie de sunet:) numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Dani:dar ce e acolo e cu totul alta categorie de sunet:) Clar ca da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Don MaXxX Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 damn:)am ramas uimit:) cu sigurantza sunt mai multe pedaliere legate intre ele:)dar totushi e imens:)(am recitit si da..sunt 13 pedaliere) 142 de pedale:)asta da:) sunt foarte curios cat valoreaza tot pedalboardul ala(cu tot cu pedale,pedalierul in sine, transformatoare si cabluri si tot ce are el acolo) da...ma duc sa construiesc si eu unul:)))))glumesc:) GiFenRich@...cand un multiefect va reushi sa simuleze tot ce poate jucaria aia si la aceeashi calitate ma duc sa ma spanzur:)cu sigurantza e mult mai comod un multiefect si cu sigurantza suna si ala bine....dar ce e acolo e cu totul alta categorie de sunet:) numai bine da, din categoria zgomotului infernal si a tone sucking-ului. Sper ca tipul ala are macar un looper sau ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 citeste acolo atent sa vezi ca tipu are o droaie de suppressoare si , banuiesc , aproape toate pedalele cu true bypass tin sa cred ca nu e incepator care a vrut sa iasa in evidentza:)sigur are catziva ani experientza cu pedalele(poate zeci de ani...banuiesc) si stie despre ce e vb:) spune acolo ca nu are zgomot de fond si nu are pierdere prea mare de ton:)am observat sursa lui(ceva mare cat o unitate de calculator:)) care...cu sigurantza este facut la modul profesional; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Don MaXxX Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 citeste acolo atent sa vezi ca tipu are o droaie de suppressoare si , banuiesc , aproape toate pedalele cu true bypass tin sa cred ca nu e incepator care a vrut sa iasa in evidentza:)sigur are catziva ani experientza cu pedalele(poate zeci de ani...banuiesc) si stie despre ce e vb:) spune acolo ca nu are zgomot de fond si nu are pierdere prea mare de ton:)am observat sursa lui(ceva mare cat o unitate de calculator:)) care...cu sigurantza este facut la modul profesional; uita-te mai atent, majoritatea nu au TRUE BYPASS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Si daca ar avea true bypass va imaginati prin cati metri de cablu de calitate discutabila trece semnalul? A discuta despre pedalboard-ul asta e ca si cum am discuta despre tatele lui Maxi Mounds: e ceva exagerat, impractic, facut ca sa te uiti la el(e). Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 nu pot sa cred ca trenul lui de pedale nu-i altereaza sunetul. adica dupa 140...si ceva de efecte...sunetul e curat ca atunci cand iese din chitara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 cre ca e ceva pt carea recordurilor:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 hmmm oare ce se intampla daca da drumu la toate odata ? :-? ... la cate preamplificatoare sunt in fiecare ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Ati vazut ce amplif foloseste? Cati 10W are ? =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ExTrode Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 tot carnatu ala e totally useless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts