Cosu Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Azi 23 Februarie s-a lansat site-ul RGC.ro! Cu aceasta ocazie o parte din staff-ul RGC s-a deplasat la locuinta personala a lui Adi. Aici, si cu ajutorul lui Razwan s-au petrecut lucruri groaznice: s-a finalizat site-ul, s-a baut bere, s-a desfacut o sticla de sampanie si cel mai important s-a cantat! Aceasta a fost doar un preview "a celor ce va sa vie"! (Jules si Mihnea nu canta la chitara dar ne-au sustinut in tot ceea ce am facut pana acum ) Si cum urmeaza...
Stefan Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Frumos mai baieti.. ce sa zic, v-ati facut de cap voi acolo. Sampanie, bere chitare multeeeee .. Foarte fain. Felicitari tuturor care au realizat acest site.. dar mai ales celor care au pus temeliile forumului in frunte cu Ionut alias Addicted to Bass. Urez la toata lumea succes in continuare si la cat mai multe cantece si chitare. Bafta, Stefan.
NiNjA Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Eh, trei dintre noi am pus temeliile. Apropos cearny, mi-a intrat in ochi Jacksonu' ala(sau ESP, ce naiba e?), face nota discordanta cu celelalte
hihi Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 hehe, in sfarsit . super tare ! parca stratu lu cosu parea copil mic pe langa chitarile lu` cearny si ampu lu adi (no offence cosu ). oricum frate, super tare, si tot asa !
cearny Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Pentru gear-heads, protagonistele de gen chitaristic (de la stanga la dreapta): ESP LTD M252 (proprietate Adi) Yamaha RG121 (proprietate Razwan) ESP LTD DV8R (proprietate cearny) Squier Affinity Stratocaster (proprietate Cosu)
jules Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Make it worth the work!
lupo17 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 felicitari ! da' acum sper ca ne stabilizam si noi (toti) pe un singur forum, ca io alerg dupa voi prin vreo 4 forumuri... si as avea si io o propunere: 1. daca s-ar putea face un capitol separat, un fel de audio gallery, in care fiecare sa isi poata pune vreun mp3 cu ceva cantat de el, semnificativ stilului imbratisat... 2. un sistem (privat) de exchange tip bittorrent (sau similar) ca sa putem schimba intre noi una-alta. 3. un inventar general al tuturor membrilor, pe baza de voluntariat, in scopul constituiri, la nivel, de principiu, a unui studio sectorial comunitar...adika, nu se pune problema (in viziunea mea) sa dai cu imprumut ghitara (ar fi ca si cum ti-ai imprumuta femeia...), ci se creeaza premizele unor colaborari mai largi... sa dau un ex., cosu vrea sa faca o inregistrare, iar undeva pe parcursul piesei se simte nevoia unei percutii mai exotice, el stie ca eu am o pereche de congas, foarte bine, ma invita la locul cu pricina, tragem pasajul, iar la final, cand isi va scoate CD, pe spate, o sa scrie "Many thanks to Lupo for his hallucinating congas"... 4 exact ca punctul 3 dar cu privire la software cu licenta (aste tare sensibila...de aia am pus-o separat) ........ mai aveam cateva idei, dar le-am uitat...o sa mi le amintesc...si revin... (puteti sa-mi raspundeti : "Revino-ti!")
cearny Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Lupo, n-ai idee cat de aproape de propriile noastre planuri de viitor esti Welcome back, by the way
NiNjA Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 A, deci ne facem hub be DC++ BT nu cred ca e asa de potrivit pentru ce vrei tu.
NiNjA Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Eu ma gindeam sa contribui cu asta ca-mi face cu ochiu': http://www.music123.com/Crate-GT1200FS-i128868.music
Stefan Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 maybe i am stupid, dar la ce te refereai cand ai zis " ma gandeam sa contribui"?????? ca nu stiu daca am inteles eu bine
Guest Razvan Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 In primul rand as vrea sa-i felicit pe toti cei care au facut site-ul ceea ce este in prezent si pe cei care i-au sustinut (printre care si eu . Bravo baieti, sunt mandru de voi
hihi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 bah da unde-i siteu ??? ca asta e doar un forum pe un domeniu, site-ul propriu-zis nu a aparut . sau inca lucrati la el . apropo, sper sa nu faceti ceva in flash, i hate flash !
s0rin Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 intradevar FELICITARI tuturor celor care au avut aceasta initiativa si la mai mare.vroiam doar sa va intreb daca ati facut vreun pas sa popularizati forumul acesta( schimb de link-uri cu cei de la acorduri.go.ro si chitara.go.ro si alte site-uri din domeniul acesta)?
Cosu Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 am incercat sa vorbim cu cei ce se ocupa de acorduri.go.ro si xbass.ro mihai (webmasterul de la acorduri.go.ro) a fost putin cam reticent iar xbass inca nu ne-a contactat desi i-am dat un email. ideal ar fi sa facem un fel de webring sau ceva asemanator. e pacat bruma de chitaristi/basisti/whatever vorbitori de limba romana sa fie dezbinati. singurul mai binevoitor a fost morrioson de la metale.tk . speram sa colaboram intr-un fel sau altul cu el Noi incercam sa facem cunoscut siteul cum putem dar si voi puteti sa ne ajutati. Daca aveti cunostinte cu inclinatii muzicale spuneti-le de site
hihi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 pei, lasa ca dupe ei or sa doreasca o colaborare cu noi, ca o sa ne facem mari
Cosu Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 colaborarea era o idee frumoasa si nu o chestie necesara. se poate trai si fara. nu e nevoie sa fim rautaciosi sau ranchiunosi. pace si prietenie
NiNjA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Pai corect, cum se zice: if you can't join them, beat them
Guest Ema Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Pai corect, cum se zice: if you can't join them, beat them <{POST_SNAPBACK}> coolspeak
s0rin Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Cosu eu am o intrebare referitor la numele acestui forum:"romanian guitarist comunity" cea ce se traduce in:"comunitatea CHITARISTULUI roman" asa ati vrut voi sa puneti numele?nu era mai corect :"comunitatea CHITARISTILOR romani" adica la plural..?
NiNjA Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Merge si la singular cred. Ia intreaba un native ca eu nu stiu nici unul.
Cosu Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 link similar http://www.google.com/search?q=student+com...:en-US:official
yamazaki Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 super, si forumu cred ca e cel mai tare si pentru mine cel mai bun loc de discutat
Recommended Posts