Silviu_i Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 De unde pot sa iau si eu programu Amplitube care o fi cel mai recent si mai bun pe hard si blues??? aaa si am uitat sa mentionez sa fie si full
Silviu_i Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 si sa imi spuna cineva si cum functioneaza...ce tre sa fac ca sa pot canta pe ce am pus acolo
Guest Baumwolle Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Pai da, Amplitube costa. PS: RGC.ro nu sustine fenomenul warez.
Razvan Alexandru Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 daca doresti o chestie complet free, atunci ea se cheama Wagner Sharp, habar nu am de unde il iei, un google ajuta. dar e sigur... si daca ii pui in coada si un Voxengo Pristine, la fel de free si incarci un impuls de cabinet, ai ce trebuie. Sharp e mai mult pt metal, nu am incercat pe blues ca nu ma pricep.
Silviu_i Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 In fine....eu am gasit unu free de pe torrent da cum il fac sa mearga ca nu merge???unde tre sa bag chitara???
SolDiez Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 (edited) EDIT: Fara link-uri catre WAREZ. Edited August 5, 2008 by cearny
Cosu Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Sefule daca vrei piraterie vezi alte siteuri nu aici.
Recommended Posts