www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

michel2233

michel2233
 Share

Recommended Posts

hmm.. nu a iesit ce trebuie dar simteam nevoia sa o cant cumva.., nu mai zic de mixaj ca-i varza.. dar .. este o piesa superba, cel putin pentru chitara este super!.. si chiar mi-ar place sa aud ceva variante de la voi pe bune...

My keyboard is still broke.. and my fingers..

Multumesc!

Edited by michel2233

Guest leo2pop

N-am mai bintuit de mult pe aici - si vad ca se umple, se umple. Acum am avut ragaz mai mult si m-am chitit pe ele.

Foarte misto!

:)

• 1 month later...

Multumesc Muky.. :) .. ce mic este Parisul...

Multumesc Radu ... Mai toate clapele au cate ceva dragutz .. sau personal.. greu de facut o alegere. Eu imi fac treaba cu XP-ul asta de vreo 12-13 ani .. ma rog .. pana mi-am scapat oarece pumni in ea..

Spor la cantat!! Am ascultat muzica frumoasa venita de la Iasi .. :)

Ma straduiesc sa ajung .. astazi este ziua de nastere a sotiei mele asa ca trebuie sa o conving cumva dupa cele 12 ore de munca ale ei sa iasa din casa.

Black Sea .. cred ca a dat faliment dupa plecarea voastra!!! .. :)) .. cel putin farmacia sigur a ramas fara .. "medicamente".. :)

Bine te-am gasit Burb!

Ma straduiesc sa ajung .. astazi este ziua de nastere a sotiei mele asa ca trebuie sa o conving cumva dupa cele 12 ore de munca ale ei sa iasa din casa.

Black Sea .. cred ca a dat faliment dupa plecarea voastra!!! .. :)) .. cel putin farmacia sigur a ramas fara .. "medicamente".. :)

La multi ani sotiei tale, Michel!

...si multumiri pt. poze, sunt foarte reusite.

Multumesc pentru urari si pentru vizita aici ..

Nu am reusit aseara sa o urnesc la jam din pacate.. :) .. mi-ar fi placut tare mult sa fim acolo. A avut insa o zi foarte grea la servici .. iar eu nu puteam sa o las singura tocmai de ziua ei.

La Multi Ani si voua astazi.. Azraelle(20), lukeblue(23), GHIPSARU(23), chester(19), Muravey(18) .. O VIATA PLINA DE REALIZARI!!!

• 3 months later...

Multumesc KIKO!!! sper ca esti OK! ... nu am mai trecut de mult pe la tine .. dar .. iti trimit de cate ori am ocazia cate un coleg in vizita. Multi te stiu in scoala .. de KIKO .. tipul cu pozele mishto .. :)

Salut TINERE Karpi ... :) .. Multumesc de vizita! Saptamana viitoare poate rupem messu la o discutie!! Plec din Bucuresti pentru cateva zile deocamdata ...

Multumesc colega Vandalay .. :) .. Am ascultat si eu azi in masina piesa de mai sus.. si suna rau rau .. :() .. eram prea obosit azinoapte .. am stat si mult cu castile pe urechi ca sa mai aud ceva. La solo.. am transpirat un pic .. dar tot nu este ce am auzit acolo in creieri.. ehhh ... Va invidiez.. chitaristilor!!! B) ... De voce nu mai zic nimic ca nu este cazul .. asa-i vocea mea.. n-am ce-i face. Cu "filmicul".. mda .. nimic nu este intamplator.. ;) Dar o sa mai dureze.. daca rezist.

Hai va pup.. pe toti!!! In 30 de ani va termin!!!

frateeee ce ii dai cu chitara(asta in cazu in care chiar e facut p chitara solo-ul ala:P dupa ce am auzit o piesa d chitara clasica facuta d tine p clapa nu mai cred nimic :) ) :) ...stiam io ca esti bazat da acu mi-ai dat linistea...si cum faci frate de le mixezi asa marfa, au piesele tale o atmosfera ceva de speriat ...super!!! :)

Edited by ilun

Bre Michel, iar imi lipseste aplaudacul... sa mai bat si eu din palme... cred ca trebuie sa facem o cerere catre Cosu: baga bre un aplaudac la iemoticoanili iehstea :)

Frumoasa!!! Stii ca io-s cu ... samana cu asta la... cu cealalta acolo, etc. Ma abtin acuma. Atmosfera imi place tare. Imi place chiar si faptul ca este asa de "murdara", la sunet ma refer. M-ai cam prins... Credeam ca te-ai apucat de alte arte... sper sa nu te lasi de asta. (aplaudac)