Mr. Blues Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Stie careva ceva despre acest model de chitara vechi de fo 15 ani (copie Les Paul)?
vektor Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 (edited) Aparea pe la "Chitara cosmarurilor ..." un link cu un site care are destule detalii despre chitarile astea ... Edit : http://www.meatexz.com/cheesyguitars/jolana_diamant.html Deci nu da mai mult de 150 RON pe ea ! ... macar artata bine ... Edited December 21, 2005 by vektor
Guest doru Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 chitara suna foarte bine , am avut si eu una pe vremuri, din pacate s-a stricat filetul pt. reglajul tijei din grif
Dicu Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 e o chitara care merita. e construita ca un tanc, din lemn adevarat, cu putine cosmetizari si niste doze bune iti rupe capu' . bafta
Seru Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 chitara suna foarte bine , am avut si eu una pe vremuri, din pacate s-a stricat filetul pt. reglajul tijei din grif Bine ca aflu numai acum Dorine... Da' ce sa-i faci? Bussiness is Bussiness.
felix Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 chitara suna foarte bine , am avut si eu una pe vremuri, din pacate s-a stricat filetul pt. reglajul tijei din grif Bine ca aflu numai acum Dorine... Da' ce sa-i faci? Bussiness is Bussiness. looooooooooooooooooooooooooooooooooooool
orban jozsef Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 salutare, daca ai in posesie o asamenea chitara merita toti banii eu am avut cred printre primii din romania 85 90 o jolana diamand made in cseszlovak republik si cand am vanduto [ regret decizia toata viata cat oi trai] sa ai grija de el pt ca e un instrument ff bun ,si nu prea cred ca gasesti asa ceva oricum daca ai cumva de gand sa-l vinzi neaparat sa ma cotactezi salutare si respectele mele
Seru Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 (edited) Salut Jozsef, Da, o mai am... I-am schimbat dozele şi potentiometrele cu unele de pe un Epiphone Les Paul Custom. Am înregistrat cu ea tot ce-am postat până la duelul 82 inclusiv. Din mai 2008 stă în tocul ei, i-am mai schimbat o dată corzile... nu o mai prea cânt, am trecut pe 7 corzi. Nu m-am gândit vreodată să o vând, mă despart foarte greu de scule... Edited October 8, 2011 by Seru
orban jozsef Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 salutare iata ca si tarziu cu scuzele de rigoare ma bucur ca mai ai chitara intre timp am pus la punct putin chitara mea o raritate este vorba de o chitara meteor hollow body facuta la bucuresti intre anii 68-72 cu case -ul original , curiozitate griful nu este incorporat in corp este suspendat ca la viora am sa ti trimit niste inregistrari .Daca cumva ai de gand sa vinzi jolana sa ma anunti neaparat si te rog daca vrei sa trimiti adresa de email salutare si respectele mele noapte buna
orban jozsef Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 salutare daca te rog frumos poti sa -mi spui un pret informativ pt ca sa stiu cam cat sa tai din buget ,ma intereseaza si dozele originale o seara placuta
orban jozsef Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 salutare ,momentan nu-mi permit aceasta suma poate in viitorul apropiat [trebuie sa scap de niste lucruri ,sa le vand] dar pana atunci daca vinziasta este eu regret
Recommended Posts