www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Confuza...

Recommended Posts

Guest Irix
Posted

Poate unii vor rade, intebarea este cam stupida. :) Sunt incepatoare, am facut de-abia o lectie de chitara, unde am invatat, printre altele, power chords-urile... mi-am cumparat si chitara, iar cand incerc sa repet, am o problema... :) cand apas... tastele?... si incerc sa... lovesc corzile cu mana dreapta... nu se aude bine, adica se aude doar un sunet ciudat, greoi... stiu ca e stupid, da' chiar nu ma prind care-i faza. :) nu am inteles eu bine care-i treaba acolo ? Lamuriti-ma si pe mine, va rog.

Posted

Sunt usoare power-chordurile pentru incepatori. Probabil nu apesi tastele destul de tare ceea ce e ok; in cateva saptamani se mai intaresc si degetele si iti creezi si forta in degete. Important e sa perseverezi nu sa lasi balta orice nu merge(decat daca ai de gand sa incerci vai sau satriani de pe acum)

Guest mkskcrew
Posted

ah...am si eu o intrebare... unde gasesc un fel de tabulaturi ... cu mai multe power chords-uri ? :)

Guest mkskcrew
Posted
sau punk...ala in general se canta doar pe power chords...

Aham..multumesc.. :)

Guest Pisoiu
Posted

As face si eu o adaugare, desi sunt incepator sadea. Daca nu e bine acordata chitara, o sa sune power chordurile ca naiba.

/pisoiu

Posted
Aham..multumesc.. :)

Daca iti plac asa de mult Power Chords, poti incerca "The Offspring", "Green Day", "Blink 182", "Good Charlotte". Riff-urile lor sunt simple, bazate in general pe acordurile acestea in cvinta (sau cvinta+octava). Iti sugerez sa canti variat, ca sa inveti lucruri noi. Formatiile enumerate mai sus nu au cine stie ce chitaristi, ei repeta temele muzicale si riff-urile la nesfarsit, folosind tot aceleasi progresii armonice. si totusi suna bine...

Daca vrei fisiere Guitar Pro, spune...  am destule :)

• 1 month later...
Posted
Poate unii vor rade, intebarea este cam stupida. :) Sunt incepatoare, am facut de-abia o lectie de chitara, unde am invatat, printre altele, power chords-urile... mi-am cumparat si chitara, iar cand incerc sa repet, am o problema... :D cand apas... tastele?... si incerc sa... lovesc corzile cu mana dreapta... nu se aude bine, adica se aude doar un sunet ciudat, greoi... stiu ca e stupid, da' chiar nu ma prind care-i faza. :) nu am inteles eu bine care-i treaba acolo ? Lamuriti-ma si pe mine, va rog.

incearca sa cauti o zona in interiorul tastei in care sa ai un sunet plin...pt ca este o normal ca incepator sa ai probleme din astea...dar sunt convins ca profesorul tau iti va explica cum sta treaba cu felul in care sa iei acordurile alea. :)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Power cum?

Io zdranganesc la chitara de doua luni si abia am invatat acordurile de baza si gama Do Major...

Ia-o cu inceputul ca sa deosebesti un La minor de un Re minor si dupa aia n-ai decat sa faci corzi putere...

Parerea mea...