Guest Don MaXxX Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 nu e mai fain un prs oglinda decat un fender distrus?!? nu, mai faine sunt amandoua Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 cre ca chitara cea mai supusa unei cazaturi sau lovituri accidentale este o chitara noua la care tii mult sau care a costat o groaza de bani. e si mai distractiv atunci cand chitara iti cade pe picioarele unui stativ de microfon in timp ce canti trecand la 1 cm de un procesor pe care daca l-ar fi intalnit chitara ai fi fost garantat un om tare nefericit. una peste alta o chitara lovita = o chitara folosita. pana la urma sunetul e cel care conteaza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 nu, mai faine sunt amandoua acustica mea doar ce a executat un face plant de toata frumusetea, dar e teafara, nu s-a ales cu nici o zgarietura (in plus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 (edited) mai, eu nu am inteles niciodata ce va place la chitarile astea rablagite... nu e mai fain un prs oglinda decat un fender distrus?!? e ca si cum ai zice santana vs srv fiecare are farmecul lui si nu pot fi comparati... Edited June 18, 2008 by CiocanelBloodyCIocanel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ain't-affraid-to-die Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 mie imi plac mai mult alea"rablagite" plus ca akm pe acustica mea am dat-o cu pronto pt televizor,monitor&co.... si are niste dare asa dragute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 ti-am spus eu ca se rezolva cu Pronto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ain't-affraid-to-die Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 arata asa frumos acum:X se vad urmele de la stersaturi ma gandeam sa mai pun si cateva degete:X si parca incepe sa se duca... o sa o mai dau iar asa sa fie mai fresh:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
travolta Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Eu am avut cateva tentative de a scapa chitara jos si ... ca in filme in ultimul moment am reusit sa o prind ...pana intr-o zi cand faza cu filmu nu a mai fost valabila ...a sarit putin vopseaua si cam atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dire_straits Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 1 la varsta de 4 ani am spart cutia la gibsonu es a lui unchiu meu 2 cred ca tot la 4 ani am rupt gatu unui fender acustic cred ca tot a unchiului meu 3 la 8 ani am spart in bucati o electrica veche din 70 ,schetcher parca copie dupa strat.a bunicului meu 4 la 11 ani m-am apucat de chitara am devenit foarte grijului. dar la varsta de 16 ani(anu trecut)am zgariat spatele chitarii epiphone les paul cu,cureaua de la pantaloni.chitara nu era a mea am primit-o imprumut d ela un prieten timp de 1 an. 5 anu asta cand am achizitionat un fender classic 50 custom strat,super finisaj lac acrilic.am devenit foarte entuziasmat ca am asa ceva si am scapat-o.a crapat la imbinarea grifului (.iar mai apoi dupa ce am lustruit-o intr-o zi,in timp ce reglam tremolou ,i-am tras o dara circulara :|. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 ce topic de kcat... voi n-aveti ce face ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Freak KiTTy Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 mercisper sa ma lamuresc sunt totushi incepatoare si ma laud ca am deja a 2-a chitara ce sa fac neatentia mi-am amintit cum aplesnit grifu:)) m-am asezat DIN GRESEALA JUR pe chitara:)) recunosc prima mea chitara a fost groaznica:)) uiti sa mentionezi ca de cand ai stagg-ul le tot bagi oamenilor griful intre picioare .. dada din greseala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alexdm Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Cam pe forumul asta gasiti toate cazaturile chitarilor - din lumea-ntreaga. Nu m-am putut abtine, scuze celor care se simt ofensati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 ce topic de kcat... voi n-aveti ce face ? 10+ si Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 ce topic de kcat... voi n-aveti ce face ? Noi nu avem ce face,mai povestim si noi,dar tu cu postul asta chiar ca nu ai avut ce face.Idem si cel de deasupra mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts