Guest juvina Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Am auzit ca prin luna iunie pe Lia Manoliu va avea loc concert Depeche Mode si pretul va fi in jur de 70RON.
Guest _Theo_ Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 i hate depeche mode...ma duc sa postez la tings you hate
cearny Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Hate me - eu merg cu draga inima desi n-am mai ascultat de mult
sheriff_dodiez Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 (edited) Nu sunt fan neaparat Depeche Mode, dar mi se pare stupid sa nu faceti diferenta intre muzica buna si muzica proasta indiferent de preferintele personale. Edited December 7, 2005 by sheriff_dodiez
Shreder Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 DM au unele piese interesante. Nu sunt fan, dar tre sa recunosc asta.
cearny Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 de-pe-sha-rii, de-pe-sha-rii Var-miu era Mare fan, avea casete cu ei.. care au ajuns la mine pana la urma In pragul demagnetizari le-am ascultat si eu si mi-a placut ce era pe ele, d-aia as merge
Moisoiu Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 juvina,da sa te pup!! ai adus o veste mare...
pixy Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 cred ca merg si io cu fratele meu (31 ani ) ca el era depecher in tineretile lui( ahh si ac/dcist )
mickeyG Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Hahahha hahhaha Oh yeah, oh yeah. Iata o veste cu adevarat buna, mi-a facut ziua. Abia astept, insa pana la sf lu' iunie mai e cam mult.. n-are rost sa ma montez de pe acum, ca ma epuizez Ce bine, una din trupele care-mi plac cel mai mult vine in Romania. Era si timpul, ma saturasem de Michael Boltoni si trupe de satanisti.
Guest juvina Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Era si timpul, ma saturasem de Michael Boltoni si trupe de satanisti. Care trupe de satanisti ca a trecut ceva timp de la Sepultura si Soulfly?
Victor Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Hahahha hahhaha Oh yeah, oh yeah. Iata o veste cu adevarat buna, mi-a facut ziua. Abia astept, insa pana la sf lu' iunie mai e cam mult.. n-are rost sa ma montez de pe acum, ca ma epuizez Ce bine, una din trupele care-mi plac cel mai mult vine in Romania. Era si timpul, ma saturasem de Michael Boltoni si trupe de satanisti. Exactly my thought man !!
mickeyG Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Care trupe de satanisti ca a trecut ceva timp de la Sepultura si Soulfly? aia, therion.. nu stiu, misuna trupele de metale d'astea ale dracu in romania Eh, eu folosesc termenul 'satanisti' intr-un sens mai larg, adica genuri de metal care ma enerveaza (black, death, gothic si cum le mai zice). Btw, Sep si Soulfly nu ma supara cu nimic, chiar daca nu-mi prea plac. Macar e rock ce fac ei acolo, si nu e lipsit de virtuti.
Guest Steven Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Nu stiu de ce, dar niciodata n-am putut sa suport formatia asta!Ma bucur petru fanii carora li s-a dat ocazia sa-i vada live...I won't be there...I think..
Recommended Posts