Guest sinael Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Unde as putea sa gasesc corzi groase? Mi-am facut modificari la chitara, si acuma merg puse 8 corzi. am incercat intai cu niste corzi de bas. Suna foarte misto, dar nota nu tine, nu are sustain. Asa ca ma gandeam daca exista corzi de chitara mai groase decat cele obisnuite. Aveti idee?
dass101 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 La muzica MC Music se gasesc GHS Zack Wylde care merg mi se pare pina la 0,60. Sint destul de groase, mai groase ma indoiesc ca exista la seturi normale de chitara.
Guest sinael Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Pai mi-a zis cineva ca exista seturi de 8 corzi, dar nu stiu de unde sa iau. Eu sunt din Galati, si aici chiar nu gasesti nimic....
Guest Lucifer Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 intrebare: (nu mi-o luatzi in nume de rau) ce plm facetzi voi cu 8 corzi la o chitara?
George Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 intrebare: (nu mi-o luatzi in nume de rau) ce plm facetzi voi cu 8 corzi la o chitara? Sunt si io curios Ce dreaq, nu stiu nici pe 6 notele
pixy Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 La muzica MC Music se gasesc GHS Zack Wylde care merg mi se pare pina la 0,60. Sint destul de groase, mai groase ma indoiesc ca exista la seturi normale de chitara. exista si zakk wylde ghs de 10-70 si aveau la Guitarissimmo(bucuresti), pe mihai eminescu nr 29 sau 39.
Guest Sheriff Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 exista si zakk wylde ghs de 10-70 si aveau la Guitarissimmo(bucuresti), pe mihai eminescu nr 29 sau 39. Nr. 139
pixy Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Nr. 139 merci de corectura. (nu mai retineam exact)
Guest sinael Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Ce fac cu 8 corzi? Experimentez Suna foarte misto. si pe clean si pe distors. Multumesc pentru adrese si sfaturi. acum sa vad cum fac sa ajung prin bucuresti....
Guest sinael Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 (edited) d# a# f# c# g# d# a# f Edited December 3, 2005 by sinael
Cosu Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 d# a# f# c# g# d# a# f sinael te rog pune o poza cu chitara. sunt foarte curios cum arata!
Guest sinael Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ce tare... meshuggah style Exact sinael te rog pune o poza cu chitara. sunt foarte curios cum arata! O sa pun! Deja am facut poze dar nu stiu ce are aparatul de fotografiat, ca nu mai este recunoscut pe USB
prowler Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 laud initiativa oricum, am impresia ca peste 70 nu mai gasesti corzi de chitara, si ar trebui sa te orientezi catre coarda de bass cea mai apropiata de ce cauti tu... ...asta daca nu vrei sa-ti faci si propriile corzi
Symbolic Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 io-s tare curios ce tiganie a iesit din chitara aia... ca nu cred ca a modificat un 7 string deci e inghesuiala maxima acolo.
Guest Johnny I Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 nu neaparat... ca dak are toate cheitzele pe o parte, mai incap doua pe celalta parte a headstock-ului
Guest sinael Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Seb cred ca se referea pe grif ca e ingramadeala. La cheite nu e problema deloc , pentru ca e de 12 corzi chitara. deci... am unde . Griful e mai lat decat unul obisnuit. Ingramadeala nu e chiar maxima.... e putin, dar nu foarte mult, incat sa nu pot canta
Symbolic Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 io tot cred ca e tiganeala. plus ca degeaba iti bagi tu 14 corzi pe ea ca n-ai doze de asa ceva si o sa se auda ca un cur.
CulBoji Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Cu acordaj d-asta (d# a# f# c# g# d# a# f) canti in ceva formatie? Ca nush daca mai ii nevoie de basist la asa ceva, shi ii bariton chitara sau cum de itzi raman intinse corzile?
Recommended Posts