no name Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Tari cu draci taburile lui no name. Pune-le, sefu', si pe MSB ca sa fie accesibile poporului. eu is un pic mai inapoiat cu termenii d forum,deci ce-i aia MSB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Travka - Corabia Nebunilor PLS !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 eu is un pic mai inapoiat cu termenii d forum,deci ce-i aia MSB? My Songbook.com >> http://www.mysongbook.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 eu is un pic mai inapoiat cu termenii d forum,deci ce-i aia MSB? MSB = My Song Book http://www.mysongbook.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 glass: aaaahahahaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 ceva taburi... Celelalte_Cuvinte___Iarba_prin_par.gp4 emil___da_vrei.gp4 I.P.R.___Rezist.gp4 Iris___Zi_si_noapte.gp4 Phoenix___Fata_verde_ochi_negri_ochi_de_tigan_.gp4 Phoenix___Lasa_lasa.gp4 Trooper___Ce_a_fost_a_fost.gp4 Vita_de_vie___Iamma.gp4 Vita_de_vie___Sunetul_mai_tare.gp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raul Gheba Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Mersi de emil omule... Esti prea tare.. Tre' sa strangem bani de o naveta de bere pt tine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seraph Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 bai oameni da se tot auzea de un strigat de la trooper complet (adik cu solo, cu toate alea ) si s'a cam dus pe apa sambetei.. :| inca o rugaminte solo de la Lacrima, tot de la trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 bai oameni da se tot auzea de un strigat de la trooper complet (adik cu solo, cu toate alea ) si s'a cam dus pe apa sambetei.. :| inca o rugaminte solo de la Lacrima, tot de la trooper dar de ce va axati numai pe melodiile vechi ? incercati si dastea noi.. de pe trooper 2004. (posedat, vant calator etc). sunt usoare si frumoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seraph Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 pai c sa ma mai oftic cu altele cand nici p'astea veki nu le'am rezolvat?! (incerc sa le iau intr'o ordine, k altfel ma pierd de tot; e o kestie personala ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
damaged_Linkk Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 hello ppl..am facut si io un tab la umbra marelui urs:P, solou` acela de double`six l`am auzit intr`o versiune live si mi s`a parut ca suna super misto. inca nu e terminat...ptr ca mai vreau sa scot si electrica de pe fundal a versiunii de studio(hehe am de lucru:P).so, sugestii corecturi and stuff are welcomed in_umbra_marelui_urs.gp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 sal'tare...am facut si eu tabu complet la strunga(destul de complet:P) si un OCS(sper k ii trebuie cuiva)... oups am uitat sa pun taburile... OCS___Marele_nimic.gp4 Phoenix___Strunga.gp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Hai cu Travka - Corabia Nebunilor !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andreistoica Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 poate cineva sa faca un tab la cargo-doi pasi sau baga-ti mintile in cap? plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hix Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Poa sa-mi spuna cineva in ce gama e intro-ul de la Fata Verde ? mie-mi pare un mod dorian. Sorry ca-s asa offtopic dar eu nici acum n-am inteles cum se folosesc modurile (dorian,mixolydian etc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 am luat tabu d la negru voda ce a fost postat aici pe forum si l-am modificat putin,si am facut in plus soloul ala lung de bas. Phoenix___Negru_Voda.GP4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ciprian_d Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 bravo pt tabu-urile facute asa mijto...stie cineva cam cum vine luna amara-rosu aprins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 bravo pt tabu-urile facute asa mijto...stie cineva cam cum vine luna amara-rosu aprins? Stefan stie daca nu ma insel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Tab n-as putea sa fac acum, insa iti pot spune acordurile: G D Em C, cu mici inflorituri pe Em si C, pentru a da culoarea melodiei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 bravo pt tabu-urile facute asa mijto...stie cineva cam cum vine luna amara-rosu aprins? eu am inceput sa fac tab la rosu aprins si cand il termin il pun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 @ no name : Bunicele taburile Phoenix, dar nu prea ai nimerit masura ... 6/8 sau mixta, si unele faze suna aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest free62 Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 (edited) Cam asa ii...fata verde e masura de 6/8,la strunga nu is chiar asa acordurile si masura e tot mixta (tot 6/8 daca nu ma insel),dar nu sunt rele.Negru Voda insa e foarte bine lucrat si in masura de 3/4. Edited February 21, 2006 by free62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Pai atunci cel mai bine e sa editati voi fisierele respective daca nu o face no_name inaintea voastra, sa-l creditati pentru efortul initial si sa faceti un tab mai bun si mai util lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Y'alright, lads? Inspirat de super concertul Trooper de aseara, am transcris niste balade de-alea de va ung la suflet instantaneu. Coiot rulz. trooper___amintiri.txt trooper___cantecul_lebedei.txt trooper___orizonturi.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Impaler Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Y'alright, lads? Inspirat de super concertul Trooper de aseara, am transcris niste balade de-alea de va ung la suflet instantaneu. Coiot rulz. Amintiri : Umm...realitatea e ca acordurile-s ok,desi nu prea ma coafeaza Bm ala,acordat cu un semiton mai jos sau nu, dar...suna ok in rest.Dar ce ne facem cu soloul si introul la Amintiri ? Can u do that as well ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Amintiri : Umm...realitatea e ca acordurile-s ok,desi nu prea ma coafeaza Bm ala,acordat cu un semiton mai jos sau nu, dar...suna ok in rest.Dar ce ne facem cu soloul si introul la Amintiri ? Can u do that as well ? Improvizezi. Crezi ca Balaurul are idee ce canta? Probabil ca da, dar nu conteaza daca nu suna exact ca el. Cel mai probabil e ca si el improviza cand compunea cantecul (adica solo-ul, ca Coiot l-a compus) si dupa aia a retinut treaba. Deci, fa-ti propriul solo: dai repede cu pana flamenco-style si presto! Apropo, nici n-ar fi trebuit sa fie taburile astea aicea, intrucat topicul se cheama Taburi GP la melodii romanesti. Ei, asta e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Impaler Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Improvizezi. Crezi ca Balaurul are idee ce canta? Probabil ca da, dar nu conteaza daca nu suna exact ca el. Cel mai probabil e ca si el improviza cand compunea cantecul (adica solo-ul, ca Coiot l-a compus) si dupa aia a retinut treaba. Deci, fa-ti propriul solo: dai repede cu pana flamenco-style si presto! Apropo, nici n-ar fi trebuit sa fie taburile astea aicea, intrucat topicul se cheama Taburi GP la melodii romanesti. Ei, asta e. Sa vezi ce solo fac la Amintiri,o sa se roage trupetii de mine sa le dau eu tabu Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 am incercat sa pun niste taburi in gp.5 dar imi zice ca are wrong extension sau asa ceva...rog moderatorii sa vada care-i chestia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 am incercat sa pun niste taburi in gp.5 dar imi zice ca are wrong extension sau asa ceva...rog moderatorii sa vada care-i chestia... Fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 ... Cargo___Calare_pe_motoare.gp5 Cargo___Clasa_muncitoare.gp4 Emil___da_vrei.gp5 Luna_Amara___Loc_Lipsa.gp5 Luna_Amara___Simplify_my_spider.gp5 Luna_Amara___somn.gp5 Phoenix___fluier_in_cer.gp5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts