ciorap Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 asa ar trebui sa arate sau am eu o chitara mai fucked up?
Trigger Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 asa ar trebui sa arate sau am eu o chitara mai fucked up? Daca nu e dezlipit vreo ceva este totul in regula, exact asa trebuie sa arate.
ciorap Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Daca nu e dezlipit vreo ceva este totul in regula, exact asa trebuie sa arate. asa de aiurea poate fi nu is obisnuit nu trebuia sa fie finisat mai fain? (si e dezlipit invartitu ala de la ton)
ulfhednar Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 LOL! Nu, nu trebuia sa arate mai fain, asa e normal, ca nu e la tuning auto. Ce asteptai, neoane si led-uri?
fakebuyer Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 nu trebuia sa ai 3 sau mai multe arcuri la tremolo?
ciorap Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 LOL! Nu, nu trebuia sa arate mai fain, asa e normal, ca nu e la tuning auto. Ce asteptai, neoane si led-uri? ma asteptam la un finisaj mai sexy
Faust Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ma asteptam la un finisaj mai sexy poti baga tu o poza acolo sau ceva
ciorap Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 (edited) nu trebuia sa ai 3 sau mai multe arcuri la tremolo? am doar 2 acolo si inca 2 intro pungulita (p.s. chitara e noua) Edited May 12, 2008 by ciorap
Guest EPSYLON_CURSE Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Nu ma pot abtine Da, asa trebuie sa arate, mai renunta la unu din pungulita si pune-l pe chitara.
ciorap Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Nu ma pot abtine Da, asa trebuie sa arate, mai renunta la unu din pungulita si pune-l pe chitara. cu ce scop?
Guest Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 (edited) Daca reusesti sa pui cablurile alea groase ce le-ai cumparat azi (ma refer la corzi), probabil o sa-ti fortezi tremoloul (si griful). Pune-ti toate arcurile. O sa ai tremoloul mai rigid, dar asta nu-ti dauneaza. Edited May 12, 2008 by Guest
Razvan S. Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 nu trebuia sa ai 3 sau mai multe arcuri la tremolo? dude si eu am 2 arcuri....si E PERFECT...depinde ce arcuri sunt, astea d la wilkinson 2 au tensiunea a 3 normale
miki Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 de ce trebue desfacut o chitara noua? daca asa faci cu toate lucrurile noi,te uiti in interior,ce faci cu nevasta dimineata dupa nunta???
Guest Don MaXxX Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 de ce trebue desfacut o chitara noua? daca asa faci cu toate lucrurile noi,te uiti in interior,ce faci cu nevasta dimineata dupa nunta???
Dimitriyus Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 (edited) Hai, mai, lasati omul in pace. V-ati gasit de mistouri! Cum ti-am raspuns si in celalalt topic deschis de tine : sa nu pui cablurile alea (citat junk yard), adica acele corzi imense ca o sa-ti faci chitara praf. Cumpara-ti 0.09-0.42, mai pune un arc la tremolo, acordeaza standard in mi, vezi si puntea sa fie // cu corpul si gata! Iar daca iti dai seama ca toate acestea te depasesc, vezi pe cineva care a mai facut asemenea operatiuni. Ma intreb daca acel ibanez are "floyd" sau nu, sper sa nu... Mult succes! Edited May 12, 2008 by Dimitriyus
ciorap Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Hai, mai, lasati omul in pace. V-ati gasit de mistouri! Cum ti-am raspuns si in celalalt topic deschis de tine : sa nu pui cablurile alea (citat junk yard), adica acele corzi imense ca o sa-ti faci chitara praf. Cumpara-ti 0.09-0.42, mai pune un arc la tremolo, acordeaza standard in mi, vezi si puntea sa fie // cu corpul si gata! Iar daca iti dai seama ca toate acestea te depasesc, vezi pe cineva care a mai facut asemenea operatiuni. Ma intreb daca acel ibanez are "floyd" sau nu, sper sa nu... Mult succes! nu are floyd si chitara mio acordez in dropped d si de ce as avea nevoie de inca un arc daca imi iau corzi normale?
Danz Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 sa inteleg ca is un caz fericit? Nu.Asa lucreaza chinezii intotdeauna.
Guest chitaristul_innascut Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 acolo in spate cu conteaza cum arata ... si oricum dece sa aiba un finnish mai "sexy" ... si oricum nu prea conteaza ce finnish are chitara ... tu trebui sa stii cum sa vrajesti lumea cu ea! cat despre arcuri: si eu am 2 arcuri la corzi de 0.09 ... si vreau sa schimb pe ceva mai gros, cred k 0.10 ar fi perfect ... si gandesc k e evident sa pun si al treilea arc ... ... ... Sanatate!
malex Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ...ce faci cu nevasta dimineata dupa nunta??? ne pune noua poza si ne intreaba daca-i in regula sunt curios ce o sa aiba atunci in pungulitza
Guest Alexi256 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 asa trebuie sa arate.am si eu un squier standard pe care l-am desfacut pentru modificari...vopsire...si arata mai rau inauntru a dat taranu' de chinez lacul acolo cu bidineaua.pur si simplu a aruncat o galeata de lac si apoi a intins-o putin. toata electronica era prinsa cu un o substanta ce parea a fi silicon.deci....China
Guest andypopa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Eee... "deci China". Ofc arata mai rau inauntru, si ghici de ce: lumea nu se prea uita acolo. @ciorap: Daca doar aspectul de nefinisat te deranjeaza, marea majoritate a chitarilor arata asa. Dar se poate rezolva =)
BCRich Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Daca nu are floyd, baga 3 arcuri (chiar daca eavea era indicat 3 arcuri)
ciorap Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 (edited) Daca nu are floyd, baga 3 arcuri (chiar daca eavea era indicat 3 arcuri) am mai bagat una folosind carligu asta din stanga nu stiu ce e da m-am folosit de el sa intind arcu Edited May 13, 2008 by ciorap
razvanciub8a Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 acel carlig se numeste IMBUS si nu este (in mod special) de intins arcurile (dar te'ai descurcat, asa-i? ) ci de strans anumite suruburi din diferite parti ale chitarii.
ciorap Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 acel carlig se numeste IMBUS si nu este (in mod special) de intins arcurile (dar te'ai descurcat, asa-i? ) ci de strans anumite suruburi din diferite parti ale chitarii. la unu i-am gasit gaurile unde intra (in metalu ala de unde ies corzile) da la cealalta zau ca nu gasesc un loc
Recommended Posts