bure_73 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Are cineva amplitube metal? cum este ? este diferit fata de amplitube 2? ma refer ca tipuri de distors ,amplif etc
Guest deadlok Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Amplitube Metal nu a aparut inca. Are o sectiune dedicata pe site-ul IK, dar produsul nu a fost lansat inca; initial era programat pentru finele anului 2007, dar a fost amanat pentru 2008.
bure_73 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 multumesc pt informatie ,am crezut ca a aparut deja
Xpiral Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 mai mie imi place. mi se pare cel mai bun dintre toate produsele lor. dar daca ai amplitube 2 eu zic ca nu merita sa dai bani si pe asta. Oricum eu astept cu nerabdare revalver-ul mkIII. macar e mai ieftin...sper
ciorap Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Amplitube Metal nu a aparut inca. Are o sectiune dedicata pe site-ul IK, dar produsul nu a fost lansat inca; initial era programat pentru finele anului 2007, dar a fost amanat pentru 2008. is curios oare cand o sa apara
FiveseveN Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 A aparut zilele astea, ca am primit newsletter-ul dar am uitat sa va zic: http://www.ikmultimedia.com/metal/
Metabog Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 L-am luat, l-am incercat, suna mai bine decat variantele trecute pe partea de distors... dar... M-am INDRAGOSTIT de presetul de clean, de la Soft, Prog Metal Clean. Vai cat de tare suna, zici ca canti printr-un Mesa. Foarte bun pentru simulare de cabinet, amp, il folosesc pentru a inlocui simularea lame de pe procesor. Dar distorsiunea... meh.
Guest deadlok Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Pana una alta, cel mai mult imi place cum suna simularea de Randall Warhead. Heh, probabil ca e mai usor sa simulezi ampuri solid-state decat lampi.
Susceptor Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ati reusit sa il inregistrati ? Daca e cumparat si nu reusesti sa il inregistrezi te plangi producatorilor, daca e piratat nu ti se va raspunde pe RGC. Sau versiunea scurta: rtfm. (regulament in cazul de fata)
MasterKilla Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 am luat amplitube metal, si ce sa zic, suna destul de bine, dar nu se poate compara cu un amp adevarat pe tuburi. ideea e ca amplitube metal suna mult mai bine decat un amp foarte scump preluat si procesat necorespunzator, ai totul mura-n gura, cum se zice. cine il vrea sa ma contacteze in PM.
vektor Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nu merita investitia. De la IKM, Ampeg SVX e mult mai misto. Daca vreti distorsuri, Revalver.
Recommended Posts