felix Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Schimb procesor Korg AX1500G cu Boss GT3 sau alt tip de procesor (propuneti voi, dar fara Zoom). O sa revin cu poze. detalii: pe yahoo messenger: felix_romania
felix Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 7 deadly sins, 7 ways to win, 7 bulions ... dar sa zicem ca sunt dispus sa negociez. PS: Cu atat s-a vandut pe ebay: 136 euro la care se adauga 35 euro transport Germania - Romania si spaga la vama sau 50 euro vama pe bune. ... ca sa nu comenteze nimeni ca pretul e exagerat
stelica Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 daca nu e cu suparare ,de ce-l schimbi/vinzi ?
felix Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Ca nu imi place cum suna distorsul. Procesorul are un mic defect si nu mi-e frica sa recunosc asta, respectiv mufa de intrare a jack-ului chitarei avea lamela de masa prea departata, probabil de la uzura. Avand in vedere ca e greu sa gasesti o mufa de genul aleia, am inlocuit-o cu una dintre cele 2 mufe mama de iesire, respectiv cea de la out right. Inlocuirea s-a efectuat la un electronist profesionist, cu pompa de vacuum si cositor profesional. Oricum cumparatorul va vedea calitatea lucrarii pentru ca nu sunt dispus sa dau tepe si nici nu vreau sa ma caute lumea cu amenintari. In momentul de fata procesorul functioneaza in parametri normali.
felix Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 up! pretzul scade la 6.5 mil lei vechi
felix Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 procesorul este inca disponibil... sa zicem ca sunt dispus si la schimburi, nu neaparat cu scule pentru muzica.
felix Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 ... procesorul zace la mine pe dulap si prinde praf... e pacat de el, chiar nu e nimeni interesat ?
Guest p_aciulea Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 just curious, cand l-ai luat iti placea distorsul?? sau nici atunci nu iti placea, dar ai zis ca faci un compromis. daca am depasit masura cu acest post imi asum raspunderea pt ceea ce am scris in el si voi suporta cu demnitate consecintele
felix Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 am zis ca fac un compromis dar din pacate nu am putut sa obtin din el ce am vrut.
felix Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 procesorul nu s-a dat inca... nimeni nu e interesat?
ilun Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 ok ok...ma ispiteste rau oferta, problema e ca mai am nevoie sa strang cam un bulion...pot sa pun gheara pe el cu ocazia sarbatorilor de la babaci, asa ca te-as ruga sa-l mai tii o scurta perioada...oricum sunt cat se poate de interesat de el
felix Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Faza e ca am cateva oferte printre care si cea a unui prieten mai vechi dar il voi da primului care vine cu banii, pentru ca am avut ceva persoane interesate sa il cumpere si s-au razgandit inainte sa il vada si sa il testeze.
felix Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 procesorul este rezervat pana maine. revin cu detalii.
Recommended Posts