SKU Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Imi poate da cineva niste detalii despre transformatorul din finalul acestui amp ? "DRAKE 784-139/3" asa se cheama transformatorul. As vrea sa stiu daca este vreo varianta alternativa sa-l inlocuiesc . ms ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ozzybui Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 incearca asta http://www.tube-town.net/ttstore/index.php...s-Marshall.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 most famous 2 words: Mercury Magnetics Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted April 2, 2008 Author Share Posted April 2, 2008 Multumesc pt link-uri insa eu nu imi permit sa dau 200 de euro pe un transformator.. ma gandeam daca stie cineva cateva caracteristici tehnice despre el, poate reusesc sa ii gasesc un inlocuitor mai ieftin sa poate fac eu unul Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Vorbeste cu unul dintre cei 2 useri de aici care fac ampuri pe lampi, Andrei Tone si Overdrive, sigur ei stiu specificatiile astea si te vor putea ajuta. Pe de alta parte eu in locul tau as cumpara unul original, m-as simti un pic mai safe decit sa il fac eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest titus Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 eu am facut si mai fac amp-uri pe tuburi... m-am confruntat cu problema trafurilor de iesire, am sunat la toate firmele romanesti de traf-uri si toti au zis ca nu au tehnologia necesara pt a construi asa ceva, stiu doar alimentari... oricum, si daca gasesti pe cineva care sa-ti faca un traf de iesire eu zic sa nu te bagi la asa ceva pt ca astea trebuie facute la "mare arta" pt ca influenteaza direct sunetul, nu e ca la cele de alimentare ca le mai pacalesti cu un stabilizator sau un filtru... uite de unde cumpar eu:http://www.tubeampdoctor.com/index.php?cPath=27_48&sort=matchcode&page=3 modelele pt jcm800: pt 50w-M50A si pt 100w-M100A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts