www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest MrJackson
Posted

Not my style... dar foarte misto oricum :)

Posted

Foarte tari astia de la Warmoth...eu mi-am facut ca sa zic asa , un "Dream Strat" la ei...toate componentele , inclusiv dozele si , si cu niste "features" SF m-au costat in jur de 1300 de dolari...cu transportul si cu TVA-ul din vama ar iesi la max 1700 de dolari deci cam 1200 de euro...o suma deloc mare pentru o chitara construita exact dupa specificatiile tale cu lemne si hardware de foarte buna calitate...din sutele de review-uri puse pe net despre Warmoth , 99% din ele sunt pozitive...m-am gandit serios sa imi comand o chitara de la ei...daca sunt oameni interesati o sa pun deseara toate specificatiile pentru stratul descris mai sus...si ca sa fiu on-topic , corpul acela este intr-adevar super :)

Guest terapia_urbana
Posted

Seamana cu G&L...Cautati pe net povestea:)

165653.jpg

Posted
Zicea un "mester" p'aici mai de mult ca nucul nu ar fi un lemn bun pentru chitara ... in your face MoFo!

Si lopata mea e din walnut :)

lemnul de nuc este excelent , dar mie personal nu-mi place nuc natur sa nu arate chitara ca si o masuta de cafea bidermayer .

Sa fie vopsita chitara , sau baituita cu negru sau visina putreda .Si Gibson baituieste mahonul sa fie rosiatec .De exemplu un mahon frumos nici nu se lacuieste ci se da cu motorina-"arsa" si se slefuieste arata super .

Posted
Foarte tari astia de la Warmoth...eu mi-am facut ca sa zic asa , un "Dream Strat" la ei...toate componentele , inclusiv dozele si , si cu niste "features" SF m-au costat in jur de 1300 de dolari...cu transportul si cu TVA-ul din vama ar iesi la max 1700 de dolari deci cam 1200 de euro...o suma deloc mare pentru o chitara construita exact dupa specificatiile tale cu lemne si hardware de foarte buna calitate...din sutele de review-uri puse pe net despre Warmoth , 99% din ele sunt pozitive...m-am gandit serios sa imi comand o chitara de la ei...daca sunt oameni interesati o sa pun deseara toate specificatiile pentru stratul descris mai sus...si ca sa fiu on-topic , corpul acela este intr-adevar super :)

Bafta multa.Eu am dat pe chitara mea 2000 de euroi (incluzand transportul si vama) si nu-mi pare rau,ba dimpotriva.Pot sa spun ca ,pana mi-am luat chitara asta (pe care o poti vedea dand click pe al meu personal profile), timp de 17 ani am cantat pe un Ibanez Roadstar II Series(foarte misto de altfel),dar, in momentul in care mi-am luat Charvelul,viata mea (chitaristica) s-a schimbat cu totul.Neaparat trebuie sa-ti iei chitara care iti place.Mult succes. :)

Posted (edited)

Eu as zice sa pastram un singur topic despre subiectele legate de Warmoth...poate chiar acesta, in care sa ne dam cu parerea , sa schimbam idei si de ce nu sa ne aratam frumusetile comandate de acolo.. :) Asa cum am precizat si in celalalt topic , ma gandesc serios sa imi fac un Custom Strat la ei ... astept cu nerabdare sa mai schimb pareri cu ceilalti "fani" Warmoth :)

Edited by zzz