George Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Hai ca-l vand ieftin. 6 mil neg. Pentru detalii www.behringer.com Si mai am si o pedala de volum la 1 mil neg, tot Behringer
Alex Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 6 milioane ? Nu crezi ca exagerezi ? http://www.musiciansfriend.com/srs7/g=guit...ase_pid/480674/
felix Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Scuze ca ma bag dar Alex, in Bucuresti la magazin v-amp 2 e cam 8.5 mil. Eu zic ca un 6 mil e rezonabil.
George Posted November 9, 2004 Author Posted November 9, 2004 Scuze de intarziere, dar nu am avut net in ultima vreme. Dupa cum spunea si Felix, la Muzica e mult mai scump. Afara e 69 Euro, dar cu toate taxele tot pe la 8 mil ajunge. Cred ca stii si tu cum e cand vrei sa vinzi ceva nou, nefolosit, si-i cade pretul la greu pentru ca e la mana a-doua. Eu am dat 9 mil si nu l-am folosit. Am fost atat de incantat de ce poate face ca nu mi-am dat seama ca nu-l pot folosi pentru metale. Oricum e negociabil pentru ca am nevoie de bani.
felix Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 nu inteleg cum de nu ti-a folosit la metale ? uite aici atasament care e posibil sa te contrazica.
Alex Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Ei ma scuzi atunci, intr-adevar in Romania lucrurile sunt nitel mai scumpe... Sincer chiar ma intereseaza un v-amp 2 si ti l-as cumpara doar ca nu am momentan bani sa dau pe asa ceva, cand o sa am, daca o sa mai fie disponibil, o sa-ti spun.
cearny Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Cred ca i-a facut bum cand a acordat chitara-n si
George Posted November 12, 2004 Author Posted November 12, 2004 Alex, daca il mai am pana atunci, normal ca ti-l dau. Cearny, sa stii ca eu chiar nu sunt multumit de cum suna v-amp in si. Azi am dat-o jos pana la la. Corzile se comporta excelent btw. (0.10-0.70) Felix, fisierul atasat suna binisor. Doar ca eu vreau mai mult. Am o doza EMG-81 in bridge care suna excelent, dupa cum sigur stii, si vreau mai mult decat v-amp. E whimpy, nu am alt cuvant sa descriu sound-ul. Ia si tu o chitara cu 7 corzi sau acordeaza-ti chitara foarte jos si o sa-mi dai drepate.
Recommended Posts