Guest TepesVoda Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Salutare...am o mare neleamurire...va rog sa ma ajutati sa identific si eu o chitara...o sa-i atasez poza...nu stiu ce model e si cam catzi bani merita..am gasit s-o cumpar de la un batran..se aude bine de auzit dar cum o cheama si catzi bani merita chiar n-am idee..multumesc anticipat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 haaa am avut una identica acum 100 de ani! luata de la Mosu'... am dat cateva sute de mii pe ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 nu stiu ce e dar arata bine butoanele (swich) par de reghin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TepesVoda Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Salutare...am o mare neleamurire...va rog sa ma ajutati sa identific si eu o chitara...o sa-i atasez poza...nu stiu ce model e si cam catzi bani merita..am gasit s-o cumpar de la un batran..se aude bine de auzit dar cum o cheama si catzi bani merita chiar n-am idee..multumesc anticipat... am uitat sa va spun ca pe spatele cheitelor scrie made in w germany...altceva nici un indiciu..haide-ti fratilor...astept pareri...cum o cheama si catzi bani merita?...si sigla dintra cheitze imi pare supercunoscuta dar nu stiu unde am mai vazut-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Puntea si inaltatorul par comune cu alte modele fabricate in Romania. Totusi e prima oara cand vad constructie neck-thru-body la ceva cu iz de Romania. Pare interesanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 (edited) neck-thru? :) l.e.: lol Cosule mi-ai luat-o-nainte Edited February 11, 2008 by OntZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TepesVoda Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 am uitat sa va spun ca pe spatele cheitelor scrie made in w germany...altceva nici un indiciu..haide-ti fratilor...astept pareri...cum o cheama si catzi bani merita?...si sigla dintra cheitze imi pare supercunoscuta dar nu stiu unde am mai vazut-o m-a sunat batranul..pretul pe care il cere e 300 ron...ce spunetzi?..merita?...mosul tot bate campii ca e copie de pe gibson si ca sigla dintre cheitze e de fapt vechea sigla gibson...copii gibson in western germany?...hmmm..greu de crezut...astept pareri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest singuraticul Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 nu stiu altii cum sunt...dar mie imi place:)) negociaza pe la 250 lei si iao......inclus si tocu?; btw....am o chitara asemanatoare....veche de vreo 25 de ani.....nu cant pe ea ca am epiphone goth....insa daca nu mi l-as fi luat epi i-as fi schimbat dozele...si as fi cantat pe aia... faza cu chitarile mai vechi este urmatoarea(cel putin la Hora noastra) : lemnul e foarte bun....cel putin la vechea mea chitara....nush ce ii insa e foarte grea.....oleaca mai putin cu vreo 2kg ca epi meu care e mahon umila mea parere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 E romaneasca, am avut una fix la fel, cu cheite Made in Germany . Merita 300 de lei, mie mi-a placut, suna cu mult mai bine si e mult mai comoda la cantat decat orica alta chitara romaneasca. ... plus ca e neck-through. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TepesVoda Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 nu stiu altii cum sunt...dar mie imi place:))negociaza pe la 250 lei si iao......inclus si tocu?; btw....am o chitara asemanatoare....veche de vreo 25 de ani.....nu cant pe ea ca am epiphone goth....insa daca nu mi l-as fi luat epi i-as fi schimbat dozele...si as fi cantat pe aia... faza cu chitarile mai vechi este urmatoarea(cel putin la Hora noastra) : lemnul e foarte bun....cel putin la vechea mea chitara....nush ce ii insa e foarte grea.....oleaca mai putin cu vreo 2kg ca epi meu care e mahon umila mea parere mi-au trecut prin mana chitari roamnesti dar te asigur ca asta e al nabii de usoara fata de tot ce am vazut chitara romaneasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Aduce PUTIN cu Gibson L6S. Si nu cred ca e romaneasca ... Eu cred ca merita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest singuraticul Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 tepes voda.... io nu am modelu asta de chitara... greseala mea...trebuia sa zic ca am o hora...cred....ca nu scrie nimic pe ea.....care e foarte grea....si nusj ce lemn are....nam o poza la indemana... e un model destul de vechi...are 2 doze single coil..is.mai mari decat de obicei...si are switch din ala alb..deci e romaneasca ..are si o culoare placuta...un maro deschis...combinat cu rosu...cand fac sau gasesc vreo poza...arat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Este o chitara Reghin.. de pe vremea cand nu se numea HORA. Anii '80 - atunci a facut Reghinul o serie "de lux". Este neck through... Cred ca lemnul este ok. Neck-ul s-ar putea sa fie cam ciomag. Bridge-ul este de 2 lei. Karpi precis stie mai multe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travolta Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Am un prieten care a cumparat asa ceva tot de la un mos cu 200 lei...am cantat pe ea si...nu pot sa zic ca e cine stie ce...plus ca a avea si un mic defect.Daca tii musai sa o cumperi mai negociaza pretul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Am un prieten care a cumparat asa ceva tot de la un mos cu 200 lei...am cantat pe ea si...nu pot sa zic ca e cine stie ce...plus ca a avea si un mic defect.Daca tii musai sa o cumperi mai negociaza pretul. puntea si switchurile sunt ca pe reghinul meu vechi copie nereusita de stratocaster. Dozele sunt din alt film. Daca tie ti se pare ok, comoda si ca suna bine mai negociaza si ia-o, ca decat vreun Delson sau mai stiu eu ce in banii aia..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts