Guest Wanderer Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Trebuie sa ghidez o trupa de copii si sa cant cu ei pe 15 februarie la o expozitie din asta de Sf. Valentin. Si mi-am consumat toti nervii pana acum (eu fiind un om foarte rabdator ). Am incercat sa cant cu ei cele mai elementare piese in 3 acorduri. Dar eu fiind un ascultator inrait de jazz, progressive si blues, mi s-au cam limitat variantele de asemenea piese care le-as putea canta cu tinerii astia. Va rog ajutati-ma!! Sunt disperat...Trebuie sa cant cu ei in jur de o ora... Si tot ce am facut pana acum sunt clasicele: Knockin` on heaven`s door, Temple of the king, vremuri de la phoenix, Trenul Pierdut de la Compact si Have you ever seen the rain. Si am cam ramas fara idei. Va rog dati-mi niste idei de piese simple care le pot face. Si cand zic simplu ma refer la piese de ciobani dar care totusi sa fie populare. Si fara performante vocale deosebite, ca nu-s chiar Coverdale Va rog ajutati-ma
Guest omuletzu verde Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 grea alegere da o piesa de agatzat nu tocmai stilul meu ar fi jet-are you gonna be my girl si mai sunt...intreaba o pustoaica kre asculta rock si vei afla...bafta
Guest Cyclops Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Folk ai incercat? ia vezi.. poate pdf-ul asta te ajuta cu ceva Carte de Cantece
CernoBill Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 (edited) blink-182 - All The Small Things...populara, mai de zbenguiala, asa, si nesimtit de simpla Edited February 6, 2008 by CernoBill
mega.deb Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 7 nation army e grea ... atre sa-ti bagi chitara in open si tre sa fii si busthen pe slide MAI BINE : WILD THING !!!!
AddRien Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Trebuie sa ghidez o trupa de copii si sa cant cu ei pe 15 februarie la o expozitie din asta de Sf. Valentin. Si mi-am consumat toti nervii pana acum (eu fiind un om foarte rabdator ). Am incercat sa cant cu ei cele mai elementare piese in 3 acorduri. Dar eu fiind un ascultator inrait de jazz, progressive si blues, mi s-au cam limitat variantele de asemenea piese care le-as putea canta cu tinerii astia. Va rog ajutati-ma!! Sunt disperat...Trebuie sa cant cu ei in jur de o ora... Si tot ce am facut pana acum sunt clasicele: Knockin` on heaven`s door, Temple of the king, vremuri de la phoenix, Trenul Pierdut de la Compact si Have you ever seen the rain. Si am cam ramas fara idei. Va rog dati-mi niste idei de piese simple care le pot face. Si cand zic simplu ma refer la piese de ciobani dar care totusi sa fie populare. Si fara performante vocale deosebite, ca nu-s chiar Coverdale Va rog ajutati-ma E buna initiativa. Iti recomand Lynard Skynard - Sweet home alabama, e foarte simpla (doar trei acorduri), Jimi H. - Purple haze, poti sa mai incerci ceva si de pe la Bryan Adams. Succes! A, si-a zis bine megadeb, incearca si Wild thing, e simpla, in plus e vorba despre luv.
mega.deb Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 soory nu e "grea"... dar sunt obosit ... si cnd am vazut seven sation army m-am gandit la open A tuning si slide deci incomod .... sunt purist .... se poate transpune foarte usor ...
Guest Wanderer Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 mersi fain pentru sfaturi...sa vedem astazi cate din piese reusesc sa fac cu ei.
Guest Wanderer Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 hm...AC/DC sunt mult prea grele vocal..din pacate...Playlistul deocamdata e: Knockin` on heaven`s door Temple of the king - Rainbow Cocaine - Eric Clapton Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd Doua piese punk care le-am incropit la repezeala cu versuri pentru adolescenti In This River - BLS (la insistentele tinerilor) Phoenix - Vremuri Compact - Trenul pierdut Ain`t talkin` bout` love - Van Halen Have you ever seen the rain - CCR Si mai vedem ce mai scoatem pana vineri Obligatoriu tre sa bag si ceva Beatles pe acolo. Mersi fain pentru sfaturi. Ma bucur ca am unde apela
Guest titus Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 incercati un....Queen, poate chiar un Dire Straits.... in general au piese greutze dar...daca stai sa cauti gasesti ceva mai usor.... aaa...si un Smokey sau Scorpions sunt ok de cantat...
Guest Wanderer Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Va multumesc la toti pentru sfaturi. Au fost foarte utile. Concertul a fost un succes. Mai ales din cauza faptului ca am impresia ca am educat un pic muzical pe astia mai micii prezenti. Si baietii s-au descurcat foarte bine. Mersi inca o data.
Recommended Posts