Guest arosulescu Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 mai intr-adevar ... nu stiu cum de am mai nimerit acordurile alea... a fost cel mai ostil mediu in care am cantat vreodata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 mai intr-adevar ... nu stiu cum de am mai nimerit acordurile alea... a fost cel mai ostil mediu in care am cantat vreodata... Foarte frumos ..... si asta e un motiv in plus ca sa te felicit , ati dat dovada de profesionalism !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 miers Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 track 11 track 10 .track 9 Gata acum am inseles cum merge.....sper ca ivi place ....toate chitare si bass sunt facute de mine...pentru orce comment...intrebare sau injuratura puteti me gasiti pe yahoo messenger id meu este ladolcevitadicorrado .... imi pare rau ca nu scriu bine in romana ve rog spunetemi unde gresesc asa invaz mai repede ciao ciao lam pus pe telefon ..piesa ta...nu iti cer daca faci la fel cu mp3 mei...dar sper ca le descarci...ciao Ce pot zice decat frumos, lucrat impecabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 asa va sfredelesc timpanele... poi daca nici asa nu va place... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest recrutul Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 ziua vrojitoarelor trasa la o rasnita de microfon cu backtrackingu din gp5 1.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VaLI Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 O meleodie facuta in joaca ! PATRON_SRL.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 m-am plictisit in seara asta si iata rezultatul pt cine gusta chestii mai extremiste (sau poate doar haotice ) mickeyG___arctic_trees.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 inca una wind_of_pillows.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 asa va sfredelesc timpanele... poi daca nici asa nu va place... mda, excelent Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicacontra Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Stiu ca mai e pana la urari si colinde, dar un gand bun nu strica niciodata... ...asa ca... sa va fie buzunarul plin de bunatati, sa aveti sanatate cat cuprinde si tot binele din lume sa va fie in tot si in toate! (in orice moment) Frumos... Vantul, niste zurgalai fini si apoi o chitara acustica f reusita Frumoase si urarile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Neegalizat, nepreaeditat, ne ne ne... Da, se putea mult mai bine dar asta e tot ce am putut în seara asta ºi n-am mai pus de ceva timp nimic aici. M-am gândit cã poate totuºi o sã placã cuiva. spyked_wednesday_evening_blues.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Foarte frumos, Spaicule, foarte frumos... Ce nu m-a gadilat prea bine la timpan a fost ca nu ai si tu o pauza pe ici pe colo...Cat ii negativul, atat ii si solo-ul... Mai lasa-l sa respire oleaca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest leo2pop Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 track 11 track 10 track 9 ...sper ca ivi place ....toate chitare si bass sunt facute de mine...pentru orce comment...intrebare sau injuratura puteti me gasiti pe yahoo messenger id meu este ladolcevitadicorrado .... De ce in "privat" si nu aici pe forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 pentru ca tot suntem in luna sarbatorilor... vin cu un christmas blues..... (compozitie personala) marius_tabac___christmas_blues.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 excelent bravo domne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEKS Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 (edited) Galagie direct din iad (Timpuri Intunecate)... urechi din tabla aveti nevoie pentru a asculta asa ceva. Galagia aceasta este demonstrativa pentru un amplificator de chitara electrica lucrat in regim DIY. Judgement este o incercare de a canta cu foarte putin overdrive (din acelasi amplificator) intro-ul unei celebre piese a formatiei Anathema. Mentionez ca nu sunt chitarist de profesie (imi cer scuze pentru greselile comise dar chitara este un accesoriu pe care-l utilizez cu placere in foarte putinul timp liber pe care-l am la dispozitie), automatica si electronica sunt domeniile mele. Nu dati cu parul (decat daca e necesar). ALEKS Alex___Timpuri_intunecate__demo_.mp3 Judgement_Intro_by_ALEKS.mp3 Edited December 11, 2006 by ALEKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 E-jam cu Spaicu: Le blues Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 pentru ca tot suntem in luna sarbatorilor... vin cu un christmas blues..... (compozitie personala) dom'le mi-a placut ff mult piesa, bravos, ff sincerca daca pot sa zic asa...transmite ganduri bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 dom'le mi-a placut ff mult piesa, bravos, ff sincerca daca pot sa zic asa...transmite ganduri bune 10q ma bucur Link to comment Share on other sites More sharing options...
qtguy Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 ....o poveste de Craciun....sau din perioada asta....cu toate urarile de bine in toate cele Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 absolut superb... tu canti aici? .. piesa e a ta? Stiu ca mai e pana la urari si colinde, dar un gand bun nu strica niciodata... tu vorbesti serios? faci ca si corraxe sau chiar esti tu asta care canta in halu asta...? m-ai lasat cu gura cascata... genial Link to comment Share on other sites More sharing options...
qtguy Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 tu vorbesti serios? faci ca si corraxe sau chiar esti tu asta care canta in halu asta...? Nu stiu ce face corraxe...adica nu stiu la ce te referi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 era o intrebare retorica ... sunt unii chitaristi care canta absolut minunat dar s-a demonstrat ca mai si fura piesele altora de pe afara... stiu ca nu e cazul tau tocmai din cauza asta te-am intrebat la modul retoric. m-ai surprins in modul cel mai placut... sper sa nu ma intelegi gresit ( referitor la comparatia cu corraxe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qtguy Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 era o intrebare retorica ... sunt unii chitaristi care canta absolut minunat dar s-a demonstrat ca mai si fura piesele altora de pe afara... stiu ca nu e cazul tau tocmai din cauza asta te-am intrebat la modul retoric. m-ai surprins in modul cel mai placut... sper sa nu ma intelegi gresit ( referitor la comparatia cu corraxe) Mi se intampla sa ma influenteze muzica pe care o ascult (cine nu trece prina asa ceva...?), insa niciodata nu am "furat" in mod constient, nici macar muzicile altora de afara pe care le-as fi presupus necunoscute. Ma bucur ca ti-a placut piesa, cu atat mai mult cu cat a fost un exercitiu de sinceritate muzicala...si sunt mai multe piese in acest demers....pe care poate, cine stie, o sa le mai postez din cand in cand aici Voiai sa spui ca, virgula, corraxe s-ar fi lasat influentat de piesele altora mai mult decat trebuia? Ma tem ca inca nu am inteles comparatia cu el...poate ca nu sunt in tema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qtguy Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 (edited) Superb (atat vocea cat si acompaniamentul). Mai ai? Ar mai fi cateva Edited December 15, 2006 by qtguy Link to comment Share on other sites More sharing options...
qtguy Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Pai acuma vad ca ai mai postat doar ca eu nu eram inscris pe forum. Acuma ascult "Miniatura" si "Beautiful Dawn". Imi cer scuze ca nu le-am vazut pana acum. Canti extraordinar de bine si cu foarte mult bun-gust. Ma bucur sa aud asa ceva pe forumul asta. ...si mai e una Link to comment Share on other sites More sharing options...
qtguy Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Da, am gasit...Imnul. M-am desteptat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roccoguitar Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 ....o poveste de Craciun....sau din perioada asta....cu toate urarile de bine in toate cele Enjoy! Sublim! Sarbatori fericite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Încã olecuțã de - nu-i aºa - blues? Enjoy your listening. spyked_tin_pan_alley.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts