www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Stiu, calitatea inregistrarii este extrem de slaba (astea imi sunt posibilitatile tehnice...limitate prin logistica precara), dar...

Thinking_of_you.mp3

Posted
Eu aş zice că stăpâneşti bine partea de frazaj, n-am observat nici o scăpare în improvizaţie. Singura sugestie ar fi să condimentezi cu câte un vibrato sau foarte foarte mici bend-uri (un sfert de ton) pe ici-colo, it just makes wonders la capitolul impresie artistică. Keep up the good work.

spyked multumesc pentru comentarii, si sfaturi.

Guest Jaymz
Posted
:( O piesa cu multe, multe defecte :) cat de cat progresiva, exclusiv acustica, am ajuns la concluzia ca (inca) nu ma descurc sa cant pe distoarse :) sper sa fie pe placul cuiva, e o piesa la care lucrez de cand am pus prima oara mana pe chitara si inca nu o consider ca fiind gata, in fiecare luna apare cate o idee, un acord, ceva ce integrez in melodia asta .. it's the soundtrack to my life :)

Marius_M___Soundtrack_To_My_Life.mp3

Guest belphegor
Posted (edited)

adormit.... [puteti sa aruncati cu rosii, nu ma deranjeaza, dorm pe mine ]

belphegor___lost_in_a_dream.mp3

later edit: nu stiu exact ce e... critici etc etc bine venite :)

Edited by belphegor
Guest Baumwolle
Posted

Felicitari, Marius, mi-a placut foarte mult piesa. :) Ce inseamna "e compozitia mea oarecum"? Ce si de unde ai furat? :)

Posted
Felicitari, Marius, mi-a placut foarte mult piesa. :) Ce inseamna "e compozitia mea oarecum"? Ce si de unde ai furat? :)

e o piesa care mi-am amintit-o de acum vreo 6 ani cand aveam chitara prima data in mana si ascultam piesa la niste prieteni cum o cantau pe rece tot chitare clasice. contrabas si bongosuri si oarecum atat mi-am amintit nici nu stiu cine canta .. presupun ca paco de lucia... daca gresesc corectati-ma :)

Guest Baumwolle
Posted

Mai, Bibi, mai, ai tu niste lick-uri absolut delicioase p-acolo... Bine bulan, curge bluzu'! :) :just_another_beerchug:

Guest spyked88
Posted

Şi ca de obicei, pe topicul ăsta îi cam linişte.

De data asta pun un pic de altceva, mă risc un pic la chestii mai "intelectuale", deşi nu ştiu dacă e de mine.

spyked_and_all_that_jazz.mp3

Posted

Şi ca de obicei, pe topicul ăsta îi cam linişte.

Ia sa stricam noi atmosfera asta cu niste zgomot...

Chitara_Baroc.mp3

Posted (edited)

Prima mea compozitie reala (adica nu ce-a iesit la nimereala pe grif, ci cu note cautate pe grif :) ). Avand in vedere nivelul meu, da... Da, ma mandresc (deocamdata :) ) (e ceva gen ala de 1-2 ani care a facut la oala si nu pe el). Si ca sa nu ma mandresc ca prostu' degeaba, astept feed-back. (Efectul folosit e cel mai aproape de ce era in cap la mine, dar desi nu imi place cum suna, din lene am tras asa).

Si tab-ul, poate se intelege mai bine... (arata ciudat, nu? :) )

Remember.mp3

Remeber_compozitie_proprie.gp4

Edited by GB
Posted

Just another blues in E minor.

I give my thanks to those who listened... listen... will have listened to this. :)

Mie mi-a placut foarte mult, imi aduce aminte foarte mult ,atat ca stil de frazat cat si tonul chitarii, a Mark Knopfler , piesa "fade to black".(canti cumva cu degetele, sau folosesti pana?). rock on dude you're gettin' better every day.

Guest spyked88
Posted

Mulţumesc :) . Deşi am ascultat destul de puţin Knopfler (nu fiindcă nu mi-a plăcut, mai degrabă din cauză că tot timpul am găsit alte materiale decât Dire Straits la îndemână), adică ce o făcut el pe Sultans of Swing, cânt cu degetele aproape tot timpul fiindcă am control aproape complet asupra atacului, plus că odată ce m-am obişnuit mi s-a părut mult mai relaxant aşa decât cu pana.

Guest Baumwolle
Posted

Mai, Demeceule, da' bine mai curge bluzu ala ma! :)

Posted (edited)

responsbila pentru whhh, waahh si whoooa este pedala violet. pentru restul, eu si stratul galben.

Edited by dmc
Guest spyked88
Posted

Fiindcă tot vorbea s0rin mai sus de mr Knopfler, postez şi eu o încercare (cam timidă, ce-i drept) de a reda armonia de la Money For Nothing de la Dire Straits :) . N-am pus melodia întreagă pentru a nu plictisi eventualii ascultători.

spyked_money_for_nothing_armonie.mp3

Guest Baumwolle
Posted

Now, look at them yo-yos, that's the way you do it...

Guest Baumwolle
Posted

Frumos, Spaicule, foarte frumos... As avea totusi o mica sugestie, si anume sa dai chitara solo un pic mai tare... :) :)

Si uite asa facuram o mie si una de posturi in topicul ista.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.