Burb Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 neata....mai pun si eu din cand in cand/.....nu suna ea prea bine...dar e trasa din prima si e majoritatea improvizatie....e un gary moore-the loner...succes la ascultat ....sunt niste greseli ...dar testam audicity sa vad daca inregistreaza...si deah ..hai gata Gary_Moore___The_Loner.mp3
cearny Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 neata....mai pun si eu din cand in cand/.....nu suna ea prea bine...dar e trasa din prima si e majoritatea improvizatie....e un gary moore-the loner...succes la ascultat ....sunt niste greseli ...dar testam audicity sa vad daca inregistreaza...si deah ..hai gata Fain asa Burb... mai apari si tu odata la 5 ani... of Imi place ce canti tu acolo dar vezi ca falsezi destul de urat la bend-uri. SIGUR poti mai bine
Guest Baumwolle Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Cearny, mi-ai luat vorba din gura!Sau din degete? Welcome back, Burb!
Burb Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 well..it;s not perfect...poate peste vreo 10 ani o sa fie cas tanar ....
Marius T Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 postez si eu dupa un car de ani o compozitie proprie care e un pic mai altfel.
Guest spyked88 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Cu puţin noroc, poate va exista şi o variantă cu muzicuţă şi voce a chestiei ăsteia. spyked_ghetto_blues.mp3
Guest hututui Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Postez un backing-track de pe un alt forum. Eu am bagat cam pana la 1:39. Cine vrea poate sa continue. Se poate lungi daca sunt mai multi amatori. Poftiti! super, super misto. imi place super tare inceputul, m-a luat cu tremurici si imi mai plac si tonurile. imi mai place si ca se vede si personalitatea ta, chiar daca se simte influenta lui jeff beck, un chitarist pe care il ador. bravo si mai piese de factura asta. am intarziat cu reply-ul pentru ca de-abia am observat postul tau.
Guest hututui Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 ma gandeam sa o continui chiar tu. trebuie doar sa astepti sa vina inspiratia (asa cred ca eu ca e mai bine). acum, sincer sa fiu, eu m-am jucat cu restul negativului, dar nu a fost sa fie. e foarte greu sa continui o asemenea piesa si sa spui cu adevarat ceva.
ilun Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 (edited) hmm ...am incercat si io putin o continuare la mel lui art...intr-un stil putin altfel decat ce facuse el (well, not exactly continuare, pt ca nu ma ajuta placa de sunet sa o tin in aceleasi efecte) iluns_back_to_Beck.mp3 Edited May 20, 2006 by ilun
Gix Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ca sa nu fie "unel"... bag aicea ce mi-a mai ieşit dup-o tzâră de zdrăngăneală... Gix_Duel_37.mp3
Guest mircea Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Am invatat piesa noua si tare sunt mandru Fac mentiunea ca vocea si chitara(reghin) au fost inregistrate in acelasi timp si cu acelasi microfon - prin urmare chitara se aude cam incet . Tare-s curios cum ar fi sunat piesa daca aveam corzi de metal... Nu e exact ca originala ... intotdeauna cand invat o piesa a altcuiva am grija sa-mi las amprenta pe undeva (poate si din cauza ca mi-e lene sa fiu atent la fiecare detaliu) Enjoy si da, stiu ca nu se scrie asa
mario_d Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 "Snowfall" Inca o colaborare pe internet cu alti doi chitaristi: Geoff Wade-acustica(si autorul piesei) Chrickon-lapsteel guitar, keyboards Art V.-lead g. superba piesa!bravo!un feeling adevarat simt eu aici.sunt impresionat
valdostana Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Salut Art! Vroiam sa te rog sa mai postezi o data piesa ta cu Xanax sau macar sa-mi trimiti linkul! Nu mai reusesc s-o gasesc! Merci!
valdostana Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Foarte oportun! Merci! Imi place foarte mult cum canti si cum compui! Esti bun!
Guest spyked88 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ceva proaspăt, înregistrat la câteva sute de kilometri de Deltă. spyked_the_three_lines__rollin_train_.mp3
Guest Angus Malmsteen Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Prima parte a capriciului 5 al lui Paganini, cat pot , imi pare rau dar e inregistrat foarte in graba si foarte prost, ca sa auziti bine dati boxele mai tare. A trebuit sa bag microfonu in cutie ca sa se auda cat de cat. caprice5.mp3
Kwakazza Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 "a) In prima SAPTAMANA se va face un thread unde se va atasa un backing track ales de un admin al rgc.ro. cei care doresc sa intre in duel trebuie sa ataseze pe threadul duelului backingtrack-ul impreuna cu improvizatia lor pe respectivul backing track sub forma de fisier mp3". Unde am gresit ? In general , cant mai mult in week-end la chitara , din motive de servici . Internetu' il vad tot la servici , si acum , gandindu-ma ca-i marti deadline-ul , am ales sa nu-mi revad locul de munca duminica . Kwakazza_Duel_38.mp3
cearny Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Am observat ca am probleme la arpegiere, vibrato, frazaj si panatie Asa ca m-am pus pe lucru. Un work-in-progress. PPostum™: Tari Apocalyptica astia, canta piese de la Metallica mai dur decat Metallica cearny_sunbeam.mp3
Guest Baumwolle Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Work-in-progress sau nu, mie mi-a placut, Cearny... Poate chitara ar fi mers data un pic mai tare... Intrebare de ignorant: cum ai tras?
Guest GB Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Realizez fara modestie ca o sa cam poluez sonor, dar na, dc nu zice nimeni nimic voi trai cu gandul ca merge... So, m-am jucat azi dimineata prin guitar rig si au rezultat 2 chestii total diferite pe care apoi le-am lipit asa cum au iesit, fara editare fara nimic. Intrebare - cum suna? Pareri sincere va rog, dar fara injuraturi directe Multumesc. Playing_around.mp3
karpi Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Am observat ca am probleme la arpegiere, vibrato, frazaj si panatie Asa ca m-am pus pe lucru. Un work-in-progress. PPostum™: Tari Apocalyptica astia, canta piese de la Metallica mai dur decat Metallica e ok , o singura observatie ,frazarea si restul este OK ..incearca sa faci imparteala precum ai " canta" vocal . La aceasta " voce" sa raspunzi cu solo daca vrei , depinde ce structura vrei sa folosesti in dezvoltarea piesei orice ar fi ea blues , rock , sau alt gen de muzica instrumentala.Apoi poati sa improvizezi cum vrei dar sa pasrtrezi structura de " melodie" .La capete de fraza la rezolvarea cadentei se simte ca nu se rezolva chiar 100% bine. Dupa o improvizatie mai furtunoasa are efect mare sa revii la " tema" , la inceput , simplu cu " voce" si raspuns cu chitara .
cearny Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 karpi, multumesc mult pentru sfaturi, le bag la implementat
Guest spyked88 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 mai mergea lucrată oleacă, dar... hmm. spyked_everyday_i_have_the_blues.mp3
michel2233 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 .. si asa sa ramana .. bag seama ca ne-ai facut cadou un cantec de ziua ta, si nu orice .. un blues .. multumim frumos!!! ... sa ne traiesti Lucian si sa nu te lasi de cantat fiindca ai multe sanse sa reusesti. Nu renunta la scoala .. ai tot timpul si pentru muzica. Frumoasa piesa postata si cu mult bun simt interpretata ... Aud cumva si o muzicuta acolo? .. nu-mi spune .. hmmm .. 18 ani spui? ... La multi ani!!!!
iulian Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 am inregistat si eu ceva dar is numai chitari si mai am si cateva gherle improvizatia esta facuta pe o tema dintr`o piesa de`a trupei mele ceva_simplu.mp3
rebiga mihai Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 asta doar chitara, fara celelalte instrumente cu restul suna mai bine
ilun Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 no bag si io cate ceva ...nu-s chestii prea imbarligate, soft asa ...doar una-i mai dubioasa... jazz_slow_2.mp3 Transa.mp3
Marius T Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Nu am resistat fara un gigi asa de incalzire pe noua mea bijuterie. de mentionat ca sunt multe gigiuri .... nu e o piesa care vrea distractie sa ia gigiurile .
Recommended Posts