www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

In asteptarea unor "clasice" de-ale lui Muki, bag si eu un pic de Toccata"... da' cu un ton suparat rau!

Toccata.mp3

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest leo2pop
Posted (edited)

Asta asa ca sa-mi mai treaca dorul de "Middle of town" Ha ha ha!!!

Se pare ca te sustragi - de la raspundere :)

Ok!

Am ascultat-o si o ascult in continuare... Nu mi se pare de loc simpla si nici saracacioasa ca orchestratie, doar:

:) - Cintecul in sine

- Ruperile de ritm

- Pianul, bassul [linia lui], tobele

- Linia principala a sax-ului

:) - intri cu instrumentele in registre unde ele nu "pot" - vezi sax [eu as folosi alt saxofon, poate un bariton mai "spart" si i-as da un pic vibrato ca sa pacalesc urechea

- incearca oboiul la linia principala a cintecului, ca nu are cum sa te tradeze - cind o iei in jos pica in fagot si-i ok si mai incearca daca ai chef tuba in locul bassului.

- da-i un pic de chorus/reverb la fretless si acopera cumva partea solo unde se aude/simte clapa - atit. Partea legato e ok

- era sa uit: pachetul de saxofoane cind cinta in grup - iar se simte clapa si mina care le cinta pe toate[deodata?]. Cred ca ar trebui facut grup de saxofoane cu soprano, tenor, bariton, poate clarinet bass [ca si asta are aer (fisssaie) in ancie] Si astea trase pe rind si suprapuse apoi - si nici prea perfect suprapuse [ci cu mici diferente de milisecunda] ca ai partea ritmica care merge perfect.

Desigur astea-s treburi de "acord fin" dupa gustul meu, asa ca...

In concluzie: E misto cintecul [ca si frate-su] - mi-ar fi placut sa-l inventez eu :(

Edited by leo2pop
Posted

Multumesc Leo .. ai dreptate cu ambitusul care nu prea il respect eu de obicei la instrumente .. mai ales cele de suflat ... de fapt, prima varianta a piesei, (adica cu o noapte inainte), era doar cu pian ... am mutat unele pasaje la sax si am adugat oarece pachete pe acolo sau unisoane (prin copiere) de unde si sunetul nedecalat (asta-i usor de facut din quantize-are) .. noaptea urmatoare am facut alta piesa ... deh ... nerabdarea specifica tineretii ... si acum este la fel .. dar invers .. se cheama lene :) Multumesc inca o data pentru sfaturi!

Guest leo2pop
Posted

:)

Foarte misto!!! - Ia mai cauta tu prin lada cu vechituri, caci se pare ca acolo-i ... :)

Si tuseul de chitara, si tema ... si ce-mi place mai mult e ca atunci cind te astepti sa se dezvolte cintecul [de la 1:53] .... de fapt - se termina :)

Felicitari!

Posted

Am adaugat o piesa la galeria mea cu prima mea trupa notabila, KRATER.

Este o piesa instrumentala trasa live in 1992. Calitatea inregistrarii nu chiar deosebita. Muzica e, zic eu, chiar foarte buna pentru niste copii de 16 (eu) respectiv 18-19 ani (ceilalti).

Am scris cateva randuri despre noi si am adaugat si o poza :)

Krater - Vengeance After Fight (Live 1992)

Guest spyked88
Posted

fiindcă de băut tot n-am reuşit să mă las ( :) ), am văzut pe aici câteva comentarii care m-au împins să mai lucrez un pic la melodia asta (e adevărat, asta trebuia să se numească "cu un picior în groapă" :) ). nu ştiu cât se observă îmbunătăţirile şi cât nu, dar vă asigur că ele există.

new stuff to come, când oi fi în stare să stau cu chitara în braţe.

spyked_on_the_edge.mp3

Guest leo2pop
Posted

O ascult de vre-un sfert de ora incontinu si tre'sa-ti spun ca-mi place foarte mult. Vintage.

:) orga ma omoara - foarte misto!

:) vocea - ok!

:( tonul chitarii - se potriveste!

B) bassul in registrul de sus se aude rau.

:) linia chitarii, pe alocuri nu se potriveste [nu se "pupa" cu armonia] - nu ca ar fi ceva rau in asta!!!

Parerea mea!

Guest leo2pop
Posted

Intr-o zi vine un prieten in vizita si ma-ntreaba:

- Ba cum dracu fac astia [se stiu ei] cintece, asa pa banda rulanta?

- Pai fi atent aici....

.....................................

In nici cinci minute am rezolvat problema. [rudimentar si scurt, evident!]

....si zic:

- Iata cum: iei mouse-ul si tragi de astea, pe urma de alea - apoi le pui la gramada... si tot asa fara oprire...

- Incredibil [zice el].... maaamaa ce usor se fac banii cu mouse-ul!!!

... don't stop :)

Ce parere aveti despre felul asta de a face muzica?

Guest spyked88
Posted

mulţumesc pentru aprecieri leo2pop, mă bucur mult că ţi-a plăcut clapa (aş fi fost mai mândru de ea dacă era făcută de mine şi nu de PC).

am promis că revin cu ceva...

spyked_jam_not_big_deal.mp3

Posted

Killahead ... frumoase amintiri ... suna tare bine trupa voastra de pustani .. pacat de vremurile alea ... scule si restul.

spyked88 ... ti-a cam spus Leo ce era de spus. Imi place tare mult piesa, vocea, chitara, orga ... Bravo! Si a doua piesa este reusita. Aud ca esti racit .. sanatate multa! Cand te eliberezi cu scoala sa treci pe la mine sa-ti arat cate ceva despre lucrul cu calculatorul la negative ... atat cat stiu si eu, ca sunt nou in bransa.

leo2pop .. ce stiu este ca suna foate bine (ma refer la calitatea sunetului), si ca au destinatie strict comerciala .. Am auzit piese foate reusite facute cu ajutorul acestor paterne, dar si cu multa imaginatie. Mai stiu ca salveaza destul de mult timp atunci cand vrei sa lucrezi repede o idee. Ca exista un segment de piatza care se omoara dupa genul acesta de muzica. Personal nu prea ma atrage folosirea paternelor cu toate ca am folosit si eu uneori in piese o toba facuta asa. Ce ai lucrat tu acolo suna profi ... tocmai buna de dansat pe ea.

un om .. cred si eu ca-ti arde de polka ... de cantat o canti tare bine .. dar .. cu dansul cum stai?

art vandalay .. imi place mult mult ce aud. Chitara suna foate bine .. imi place tonul si ce canti acolo. Tare placut la ascultat ...

Guest leo2pop
Posted

...As mai avea de finisat la ea(la piesa), dar m-am cam plictisit.

Foarte misto piesa - mie mi-a placut si asa "nefinisata" :) . Cred ca ideea/structura e cel mai important lucru cind supunem la "judecata" un cintec. :)

Guest leo2pop
Posted

spyked88 nu pot decit sa-ti spun decit acelasi lucru [ca si la precedenta]:

:) Orchestra si tonul chitari - misto, se potrivesc de minune!

:) Se simte putin ca chitara nu se integreaza bine in orchestra ... dar sa fim seriosi...!

... cred ca-ti place Clapton mult de tot!

CONCLUZIA: :)

Guest Volod
Posted

bag si eu o piesa instrumentala de la trupa in care am avut placerea sa cant.

Chitaristi au fost Dan Pricop(solo) si Razvan Dumitriu(armonie)

enjoy

05___GodlesS___Glitter.mp3

Guest spyked88
Posted (edited)

... cred ca-ti place Clapton mult de tot!

e pe lista mea de chitarişti preferaţi. dar ca să fiu un pic rău cu el (nu ştiu de ce, nu mi-a făcut nimic rău omul), mi se pare un pic cam prea grăbit pentru un chitarist de blues (uneori doar), aşa că nu l-aş accepta ca influenţă principală pentru mine.

... next stop.

spyked_jam_not_big_deal_2.mp3

Edited by spyked88
Guest hututui
Posted

bag si eu o piesa instrumentala de la trupa in care am avut placerea sa cant.

Chitaristi au fost Dan Pricop(solo) si Razvan Dumitriu(armonie)

enjoy

imi place piesa. se simt influente malmsteen, dar ce mai conteaza! bravo, mai asteptam piese!

sunt curios la ce canti tu, pentru ca vad ca ai scris ca la chitara erau alti baieti.

Guest domnul Rig
Posted

Salutare. Va invit sa ascultati o piesa a fostei mele trupe, desigur pentru ca vreau sa va stiu parerile. Eu sunt la voce si chitara solo. Peace!

Balada_Batranului_Bour.mp3

Guest domnul Rig
Posted

Ce intelegi prin crude? Is prieten cu pandristii dar nu sunt o influenta.

Posted

Ce intelegi prin crude? Is prieten cu pandristii dar nu sunt o influenta.

adica suna SISI de tot :)

Guest domnul Rig
Posted

Vrei sa spui "sissy" ? Nu vad de ce.

Posted

Soare, e amiaza, orasul obosit "toarce" ca o pisica...

Iata o recenta compozitie!

Alley_cat.mp3

Posted (edited)

Marfa Toni.. canti de cand te stii.. ce pana ta :)

Acum 2 zile, TB_TM mi-a dat un backing pe care intentiona sa cante.. si-l facuse singurel si era cat de cat multumit de ce iesise. Eu, ca un nesimtit, cum mi l-a dat, nu m-am putut abtine si pentru prima oara in viata mea am improvizat peste un backing.. nu este mare lucru, dar pentru mine este un mare pas inainte. Mai dau rateuri, mai sunt limitat de aparatura, mai o iau pe campii.. se observa ca nu mai am pe unde sa o scot(la finalul soloului), dar este enorm pentru mine.. I-am cerut niste mici modificari la el, si le-a facut iesind un backing foarte tare(oi parea subiectiv, dar m-a scos din chitara clasica si m-a impulsionat sa improvizez pe electrica) :) Sper sa nu fie suparat pe titlul ales.

MULTUMESC TIBI !!

TB_TM___Geiger2k___Ultima_Vara.mp3

Edited by Geiger
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.