Metabog Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 (edited) Cea mai grea parte din tot procesul de a face piesa asta a fost sa fac tonul ala ticalos de chitara. Intro-ul cu ceasuri de la inceput are sunete de public pentru ca l-am sustras dintr-o varianta live a piesei. Nu puteam sa las Time fara faimosul inceput PinK Floyd forever. edit: am descoperit ca mi-a scapat niste noise de la microfon intr-un loc, o sa uploadez in cateva minute varianta revizuita . edit: fixed... zgomotul e peste tot insa, am folosit un microfon mega lame. :-( piesa revizuita e cea cu "cover" in nume. Edited January 30, 2008 by Metabog
gigimarga Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 (edited) ...reusit cover-ul...chit ca vocea mi se pare cam nepotrivita... ca sa scoti sunetul lui gilmour din perioada respectiva iti trebuie fie un fuzz face pe siliciu, fie un boss bd-2 si total offtopic: ce-ti veni cu sirul lui fibonacci?!! si mai total offtopic (dar apropo de sirul lui fibonacci...): "un betivan are de urcat n trepte...stiind ca este suficient de manga astfel incat sa nu poata urca decat fie o treapta, fie doua, in cate moduri poate urca cele n trepte nenea?" de exemplu 5 trepte pot fi urcate de nenea betivanu' in 8 moduri: 1. 1+1+1+1+1 2. 1+1+1+2 3. 1+1+2+1 4. 1+2+1+1 5. 1+2+2 6. 2+1+1+1 7. 2+1+2 8. 2+2+1 Edited January 30, 2008 by gigimarga
razvanciub8a Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 omg ... suna bestial vocea am o singura intrebare : tu canti la voce??? a, era sa uit PINK FLOYD are the best!!!
Metabog Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 omg ... suna bestial vocea am o singura intrebare : tu canti la voce??? a, era sa uit PINK FLOYD are the best!!! Da, eu. Parerile sunt impartite insa, nu am o voce foarte buna din pdv estetic, mai mult gen roger waters
razvanciub8a Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 felicitari... super voce... mai ales pe refren tine'o tot asa:D
bogdan Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Si mie mi s-a parut foarte buna preluarea, felicitari! Vocea, chiar daca poate nu e la fix pentru Floyd, e oricum placuta.
Squier Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 excelent.poate ca vocea nu este cea mai "pop" insa se potriveste minunat aici.
Metabog Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 (edited) excelent.poate ca vocea nu este cea mai "pop" insa se potriveste minunat aici. Eu nu prea consider floyd ca fiind pop, mai degraba progressive rock sau psychedelic. Dar e o disputa care nu se mai opreste. Eu nu i-as spune pop, ever. Poate cateva piese, cele mai cunoscute sunt pop, dar majoritatea pieselor bat spre experimental. E muzica cu care am crescut si stiu cele mai mici detalii despre orice tine de Floyd si de membrii, si am o mica atasare emotionala fata de muzica (e singura formatie care ma face din cand in cand sa-mi mai dea cate o lacrima). Cand a murit Syd Barrett eram la Gura Portitei si m-a sunat un tip sa-mi zica, dupa care am stat singur pe plaja vreo 2 ore si am reflectat asupra faptului ca diamantul s-a stins, fara o sansa de reconciliere. Si nu sunt un batran hipiot de 60 de ani, am doar 18 ani. Edited January 31, 2008 by Metabog
Squier Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Eu nu prea consider floyd ca fiind pop, mai degraba progressive rock sau psychedelic. Dar e o disputa care nu se mai opreste. Eu nu i-as spune pop, ever. Poate cateva piese, cele mai cunoscute sunt pop, dar majoritatea pieselor bat spre experimental. E muzica cu care am crescut si stiu cele mai mici detalii despre orice tine de Floyd si de membrii, si am o mica atasare emotionala fata de muzica (e singura formatie care ma face din cand in cand sa-mi mai dea cate o lacrima). Cand a murit Syd Barrett eram la Gura Portitei si m-a sunat un tip sa-mi zica, dupa care am stat singur pe plaja vreo 2 ore si am reflectat asupra faptului ca diamantul s-a stins, fara o sansa de reconciliere. Si nu sunt un batran hipiot de 60 de ani, am doar 18 ani. nu tinere nu la asta ma refeream duh:P pop adica popular,cultura pop etc etc.nu ca gen muzical.
Recommended Posts