mega.deb Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 B-STOCK with little damage on the cone end, used. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 adik e SH?(si ce e ala "cone"?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Adica e o chitara care a fost cumparata de cineva si returnata din cauza unui defect, sau din cauza ca pur si simplu nu i-a placut. Nu e clar ce inseamna cone end in cazul asta, probabil ca are o ciobitura undeva, Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Aha, da nu e mare problema,oricum,ar trebuie sa fie o multime de clienti nemultumiti daca e availible si am vazut si pe alte siteuri acelasi model de chitara,probabil de la fabricatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Incearca pe la un prieten, poate el are o acustica. Daca nu, imprumuta-ti bani si cumperi 'pe ascuns'. O sa-ti dai seama singur ca ai nevoie de acustica dupa ce te prostesti cu electrica o luna, doua... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 De ce insisti atat ca e nevoie de o acustica neaparat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 De ce insisti atat ca e nevoie de o acustica neaparat ? Dezvoltarea musculaturii mainii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Dezvoltarea musculaturii mainii. Pentru asta se gasesc si alte solutii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Nu cred ca e neaparat nevoie de acustica. Articulatia si forta in degete se pot studia foarte bine si pe electrica. Nu stiu exact ce ai vrut sa zici cu "musculatura mainii" Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 4, 2008 Author Share Posted February 4, 2008 Ce inseamna dezvoltarea msuculaturii mainii?Adik sa o misti al naibii de rapid pe griff?Asta se rezolva si cu tastatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Adica dezvoltare - puterea cu care apesi, obisnuirea cu distantele mari de fret la unele acorduri sau note. Daca te obisnuiesti sa ai o viteza apreciabila pe o chitara acustica, electrica va fi jeleu - adica foarte usor. In schimb daca inveti pe electrica, si primesti o acustica, o sa vezi ce greu e sa canti pe ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Ba da, dar m-a intrebat de ce o acustica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 Oricum,cred ca mam lamurit cu chitara,am sa strang bani de un warlock revenge sau de ceva mai scump.In vedere cu ampu am hotarat sa fie un laney de 65 de wats si mai stai si la apartament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 (edited) 65w?? La apartament? sper ca ai vecini foarte intelegatori.Daca planuiesti sa canti doar acasa, ia un amp mai mic.Mult mai mic. Edited February 5, 2008 by Elethan Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 de cat? arata unu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Oricum,cred ca mam lamurit cu chitara,am sa strang bani de un warlock revenge sau de ceva mai scump.In vedere cu ampu am hotarat sa fie un laney de 65 de wats si mai stai si la apartament Banuiesc ca urmeaza acum un topic ce amp sa imi iau. Asta dupa ce "ti-ai luat chitara". Din punctul meu de vedere topicurile astea sunt complet in plus atat timp cat exista topicul "ce chitara sa-mi iau". Ca sa nu mai zic ca se starnesc discutii de-aiurea si contradictii complet inutile. Discutia din topicul asta a mai fost de cel putin 1000 de ori pana acum pe forumul asta, chiar nu trebuia repetata, insa e sustinuta de unii oameni care nu au ce face si care is fac posturi de-aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 Am o intrebare,ca sa canti la o chitara de ce ai nevoie?(niste rude zic ca am nevoie neaparat de ureche muzicala) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Banuiesc ca urmeaza acum un topic ce amp sa imi iau. Asta dupa ce "ti-ai luat chitara". Din punctul meu de vedere topicurile astea sunt complet in plus atat timp cat exista topicul "ce chitara sa-mi iau". Ca sa nu mai zic ca se starnesc discutii de-aiurea si contradictii complet inutile. Discutia din topicul asta a mai fost de cel putin 1000 de ori pana acum pe forumul asta, chiar nu trebuia repetata, insa e sustinuta de unii oameni care nu au ce face si care is fac posturi de-aiurea. Ar trebui facut un sticky topic cu chitara si amp pentru fiecare stil recomandate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanciub8a Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Banuiesc ca urmeaza acum un topic ce amp sa imi iau. Asta dupa ce "ti-ai luat chitara". Din punctul meu de vedere topicurile astea sunt complet in plus atat timp cat exista topicul "ce chitara sa-mi iau". Ca sa nu mai zic ca se starnesc discutii de-aiurea si contradictii complet inutile. Discutia din topicul asta a mai fost de cel putin 1000 de ori pana acum pe forumul asta, chiar nu trebuia repetata, insa e sustinuta de unii oameni care nu au ce face si care is fac posturi de-aiurea. Un exemplu de post foarte aiurea, offtopic ... Am o intrebare,ca sa canti la o chitara de ce ai nevoie?(niste rude zic ca am nevoie neaparat de ureche muzicala) ca sa canti la chitara ai nevoie de o chitara si atat... cat despre ureche muzicala atat timp cat nu esti afon urechea ti'o formezi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Am o intrebare,ca sa canti la o chitara de ce ai nevoie?(niste rude zic ca am nevoie neaparat de ureche muzicala) Asumandu-mi riscul ulterior postului meu afirm : mai nene, tu de fapt ce vrei, sa-ti iei chitara, statie, ureche? Vezi prin ziare ca se vand organe. Ce urmeaza : ca sa folosesc o imprimanta imi trebuie pc? Sa alimentez o statie imi trebuie conectare la reteaua electrica????? Mergi la un medic orl-ist, apoi la conservator si te vor lamuri oamenii aceia daca merita sa-ti iei chitara sau nu. Pana atunci, daca ai fi citit macar 0,5% din forum ai fi vazut ce si cum cu achizitionarea unei chitare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Un exemplu de post foarte aiurea, offtopic ... Mon cher, iti propun sa gandesti inainte sa postezi. Precum am mai zis, topicul exista deja in alta parte, acolo ar trebui sa se posteze. Cred ca ar trebui sa se faca un topic separat: "Ce ibanez sa imi aleg?". Dymitrius, good point. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Defapt mai bine lasati baiatu' sa-si ieie ce vrea. Cumpara-ti ce doresti tu, srbnmircea. In schimb asta e ideea fundamentala: Daca nu-ti place chitara ce o iei, nici nu o sa inveti pe ea mare lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 stiu,dar recent parintii mi-au zis ca am nevoie de o ureche muzicala ca sa cant si vor sa ma duca la un prof. Chiar trebuie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 Nu stiu ce sa zic ca nu am pus mana pe o chitara.Am facut vreo 3 teste pt tone deaf,ryth si hearing si mi-au zis ca am ureche buna. Si nu stiu de ce mai am nevoie de prof ca sa-mi zica. Parintii cred ca daca iei lectii de chitara trebuie sa ai ureche daca nu nu te mai primeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 pai si cum iti dai seama da ca ai ureche ca am dat vreo 4 teste si toate miau zis ca am ureche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cyclops Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 iti spune profu dupa cateva lectii Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 da nu e asa,vor sa ma duca si sa ma testeze si nici nu stiu ce teste imi da Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbnmircea Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 Da ce iti da la test?Ecuatii de gradul 2 sau 3?Vreau sa stiu cum o sasi dea seama ca am ureche sau poti sa inveti chitara si daca nu ai ureche? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Da ce iti da la test?Ecuatii de gradul 2 sau 3?Vreau sa stiu cum o sasi dea seama ca am ureche Deja acest topic de 5 pagini!!!! devine ridicol. Si chiar nu e amuzant. Nu cred ca ai nici ureche, nici nimic daca faultezi si limba romana asa fara minge. Mai baiatule, daca vrei sa iti iei un instrument muzical pe care sa incerci sa inveti diverse lucruri, nu-ti trebuie stampila de la CNSAS. Sa opreasca cineva acest topic pana nu se ajunge si la altele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cyclops Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 poti sa inveti chitara si fara ureche.. chiar si fara ochi.. de ex Blind Lemon Jeffersin a invatzat sa cante la chitara fiind orb din nashtere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts