giure Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 scuze de raspunsu ala asa...dar eram intr-o foarte mare graba si nu am stiut cum sa scriu mai repede...oricum respect munca pe care of aci...acum am de asteptat sa-mi vina setul de corzi (asta pe marti-miercuri )...tocmai am rupt mi-ul subtire aucm 2 zile stai linistit...nici macar nu am luat-o ca o ofensa, ci ca o doleanta sau comentariu constructiv....
Guest blackraven Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 foarte tare, frate! abia astept sa vad cum explici chestiile mai complexe . nu ca as fi mare chitarist dar acordurile de baza le stiu deja. Mi-a placut adaptarea "Fade to black"
giure Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Iata ca lectia 3 a iesit si ea si incheie cu acordurile de baza. De acum nu mai suntem incepatori de nivel 0. Suntem incepatori de nivel 1 din 5:) Succes la lecturat Cursuri de chitara cu Giure
black2oo5 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Iata ca lectia 3 a iesit si ea si incheie cu acordurile de baza. De acum nu mai suntem incepatori de nivel 0. Suntem incepatori de nivel 1 din 5:)Succes la lecturat Cursuri de chitara cu Giure sweet ...in prima lectia nu mi-a placut cum cantam eu Vremuri...nu stiam bataia...din a 2 lectie... a fost altceva..keep up the good work :)
giure Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 sweet ...in prima lectia nu mi-a placut cum cantam eu Vremuri...nu stiam bataia...din a 2 lectie... a fost altceva..keep up the good work :) Daca simti o evolutie este in regula. Perseverenta si rabdarea este cheia.
Guest ever long2411 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 (edited) gg Alex felicitari! ai tot respectul meu pt cate ai facut E foarte util blog-ul.. mi-am luat chitara electro-acustica de 2 saptamani si blogul tau ma ajuta ff mult.. incet si sigur Tot asa in continuare Edited February 28, 2008 by ever long2411
Guest Hellboy Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 felicitari , ai realizat ceva cu adevarat bun , mi`a fost de ajutor
Miro Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 multumim mult, frumoasa initiativa. daca ai putea pune si niste negative mai in colo si ceva de blues ar fi perfect. felicitari si toate cele bune
Guest knightwolf256 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Multumesc , multumesc , multumesc , nu o fi cel mai tare site pentru asa ceva , dar felicitari pt straduinta , perseverenta , s.a.m.d. , e un inceput bun , poate asa vor aparea mai multe site-uri in romana dedicate acestui aspect . Succes !
giure Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Va anunt pe aceasta cale ca a aparut si lectia a 6-a de cateva zile pe blog-ul meu. Nu prea am mult timp dar ma stradui. Enjoy Cursuri de chitara
Bleeding Riff Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Felicitari pentru initiativa! Stiu ce inseamna un astfel de site, si cata munca implica...
Guest Radu. Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Primele mele acorduri le-am invatat din lectiile tale pe youtube asteptam si altele
Guest Stefa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Iata ca a venit si clipa mult asteptata atat de mine si sper si de voi. Am lovit cu sticla de sampanie proiectul de care vorbeam acum cateva saptamani. De acum invit pe toata lumea sa viziteze acest blog in premiera in limba romana despre studiul chitarii. Abia cand am trecut la treaba am vazut cat e de dificil sa filmezi. Imi cer scuze pentru inerentele balbe. Am tras multe duble dar in final sper sa fi iesit bine.Astept feedback-ul vostru atat pe blog cat si aici pe rgc. Daca discutiile se vor precipita (si sper sa se precipite) o sa iau o decizie de stabilire a unui colt de discutii pe forumul rgc evident cu sprijinul jupanilor de pe aici:). Nu uitati sa cititi intai introducerea chiar daca se afla mai jos in pagina ca sa aflati ce si cum. Puteti folosi pt. navigare indexul din dreapta site-ului. Va urez succes si rabdare... Cursuri de chitara cu giure Foarte frumos Felicitari!! ...se vede ca pentru tine chitara e ceva foarte important. Mult succes in continuare si multumim pentru ceea ce faci pentru lumea chitarii
Guest Alex_Alfa Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Giure, multumesc! Lectiile tale m-au invatat sa fac primii pasi in ceea ce priveste chitara, cu mult inainte de a ajunge aici pe forum. Astept cu nerabdare noi lectii din partea ta Toate cele bune!
Guest Ionutpk Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 demult' cautam sa te felicit:)....acu' ceva vreme am invatat foarte multe chestii din lectiile tale:)...bravo:)...dar totusi eu stiu cat asteptam lectiia 5-6 sa apara:))...hai mai repede cu lectiile:)...asta ar' fii un tip:).. bafta mare
Guest amykid Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Salutare Postez aici ca sa nu mai fac 7 topicuri. Cam cat timp mi'ar lua sa invat teoria sa zic asa avand in vedere ca nu am pus mana niciodata pe o chitara? Nu vreau sa cand fluent gen X / Y , doar sa invat notele, cum sa tin chitara, unde sa tin mana pentru nota cutare, etc, restul .. ma descurc eu Nu vreau ceva de performanta .. doar pentru mine
Guest catalindinuion Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Salutare Postez aici ca sa nu mai fac 7 topicuri. Cam cat timp mi'ar lua sa invat teoria sa zic asa avand in vedere ca nu am pus mana niciodata pe o chitara? Nu vreau sa cand fluent gen X / Y , doar sa invat notele, cum sa tin chitara, unde sa tin mana pentru nota cutare, etc, restul .. ma descurc eu Nu vreau ceva de performanta .. doar pentru mine Depinde de cat timp vrei sa dedici pentru studiu. Trebuie sa mergi pe doua cai: 1 studiu de teorie (adica sa inveti ce e ala un acord, cum se compune, tipurile de acorduri, gamele, ce note sunt in game bla bla) si 2 dexteritate (stai si exersezi pana incepi sa capeti forta in degete, dexteritate, incet incetisor trebuie sa faci corect nu sa fi rapid). Te gandesti la ce stil vrei sa abordezi (depinde ce chitara ai si ce configuratie (daca e electrica). Dar ce ti-am scris mai sus e obligatoriu. O sa-ti ia mai mult timp daca esti dezorganizat si incepi sa inveti 20 de lucruri deodata. Cauta si defineste-ti o structura de invatat, acomodeaza-te cu chitara si fi total chill and relax. E ca si cum te-ai caca. Nu te crispezi niciodata. Cu cat stai mai relaxat si esti intelegator cu tine si capacitatea ta de a invatat un instrument cu atat o sa inveti mai repede. Remeber: progresiv, nu te arunca la chestii mari.
Guest Ionutpk Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 E ca si cum te-ai caca. Nu te crispezi niciodata. Cu cat stai mai relaxat si esti intelegator cu tine si capacitatea ta de a invatat un instrument cu atat o sa inveti mai repede. Remeber: progresiv, nu te arunca la chestii mari. ok +1 aici a fost funny rau:))haha'
Recommended Posts